Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 40 Filosofian tohtorit  (PhD) Ohjelmat sisään Hallinnon opinnot 2023

40 PhD Ohjelmat sisään Hallinnon opinnot 2023

Yleiskatsaus

Tohtorin tutkinto on korkein tutkinnon suorittanut. Tavallisesti se kestää kolme tai neljä vuotta, ja se päätyy ensisijaisesti itsenäiseen tutkimukseen, jotta kirjoitettaisiin opinnäytetyö, jonka on oltava alkuperäisen osaamisen antaminen. PhD-ohjelman loppuun saattaminen muodostaa tutkinnon suorittaneita alan tutkijoina.

Mikä on tohtorin hallinto? Tämä tutkintoalue toimii yrityksen johtamisen ja toiminnan keskellä. Joissakin tapauksissa tutkijoiden hallinto voi myös vaatia opiskelijoita oppimaan kirjanpitoa, rahoitusta, henkilöstöresursseja, markkinointia tai tilastoja kehittämään opinnäytetyötä. Pohjimmiltaan hallintokenttä kattaa lähes kaikki johtamisen ja johtajuuden alueet yritysmaailmassa. Yrityshallinto ja strategiat ovat yleisiä näkökohtia, joita opiskelijat voivat halutessaan sisällyttää opintoihinsa.

Hallinnollisen tohtorin tutkinto auttaa oppilaita kehittämään johtamis- ja organisaatiotaitoja, jotka ovat välttämättömiä liiketoiminnan hallinnassa. Tutkimusalue keskittyy laajasti yritystiedoon ja toimintakykyyn.

Koulun ja maan opiskelija päättää kustannukset ansaitsevat PhD. Muista, että korkein koulutustaso, PhD-ohjelmat yleensä maksaa enemmän kuin perustutkintoa tai maisterin tutkinto-ohjelmia ja vähintään kaksi tai kolme vuotta opiskelua tarvitaan yleensä.

Kuten useimmilla aloilla, voidaan ansaita myös PhD-tutkinto, hallinnon tohtori valmistelee opiskelijat tulemaan professoriin tai tutkijaan siirtymään liikkeenjohdon tietämyksen tuleville sukupolville. Saavutessaan akateemiset tutkijat ovat yleisimpiä tapoja tohtoreiden haltijoille, on olemassa muita uraa, joita voidaan harjoittaa tällä asteella. On mahdollista työskennellä liiketoimintaneuvotteluna tai yrittäjänä, liikekumppanina, investointipankkijana tai rahoitusanalyytikkona.

Paras tapa aloittaa matka kohti tohtorintutkintoa on päättää, onko paikallinen, ulkomainen tai online-koulu toimii parhaiten sinulle ja tutkimaan erityisiä ohjelmia. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

  • PhD
  • Hallinnon opinnot
Opintoalat
  • Hallinnon opinnot (40)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto