Keystone logo

44 PhD Ohjelmat sisään Luonnontieteet Geotieteet 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Luonnontieteet
  • Geotieteet
Opintoalat
  • Luonnontieteet (44)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

PhD Ohjelmat sisään Luonnontieteet Geotieteet

PhD tai tohtorin tutkinto voi olla avain palkitseva ura, parempaa palkkaa, ja mahdollisuus tehdä ero maailman. Tämä edistyksellinen tutkinto voi ansaita neljästä kuuteen vuotta, riippuen siitä, kuinka paljon aikaa opiskelija osaa omistautua koulutustaan, ja se voi auttaa yksilöitä saada kriittistä osaamista, jotka tekevät niistä arvokkaita jäsen työpaikalla.

Mikä on PhD Geotiede? Tohtorin geotieteet on koulutusohjelma, joka tarjoaa opiskelijoille tarvittavat tiedot käsitellä kasvavia ympäristöongelmia, kuten ilmastonmuutos, ympäristön kestävyyttä, ja luonnonvarojen hallinta. Jotta ansaita geotieteisiin FT, opiskelijat on myös ovat ansainneet sekä kandidaatin tutkinnon ja maisterin tutkinnon vastaavalla alalla, ja niiden on kirjoittaa väitöskirjan tai opinnäytetyön, joka osoittaa heidän oppiminen jotta jatko kanssa tohtorin tutkinnon.

Yksilöiden tohtorin tutkinnon geotieteet valmistuu runsaasti tietämyksen maantiede, geologia, geofysiikka, maaperän tieteet, ja ekologia, ja he tulevat työelämään kuin järjestetty ja asiantunteva yksilöitä, jotka voivat luoda innovatiivisia ratkaisuja ongelmiin maailmaamme.

Kustannukset ansaita PhD Geotiede vaihtelee jaoppilaan, maan tutkimuksen, erityiset koulun ja pituus lukuvuoden ohjelma. Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita ansaita tohtorin tutkinnon kannustetaan tutki heidän mahdollisille koulu saadakseen nykyisen tietoja kustannuksista lukukausimaksuista ja muut mahdolliset palkkiot.

Tutkinnon tohtorin geotieteet ovat valmiita tekemään työvoiman maailmassa tutkimuksen, korkeakoulujen, konsultointi, tai insinööri.Opiskelija voi halutessaan liittyä tutkimusryhmiä, ympäristön konsulttiyritysten, kansalaisjärjestöjen, tai akateeminen tiedekunnan korkeakouluissa.

Voit aloittaa ansaita tohtorin tutkinto tänään. Yksinkertaisesti etsi ohjelman alle ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.