Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Filosofian tohtorit  (PhD) Ohjelmat sisään Etelä-Amerikan tutkimus 2023/2024

1 PhD Ohjelmat sisään Etelä-Amerikan tutkimus 2023/2024

Yleiskatsaus

Filosofian tohtori, tai FT, on kehittynyt aste ansainneet perusteellista tutkimusta ja esittäminen väitöskirja. Opiskelijat tarvitsevat yleensä maisteriksi syöttää ohjelmaan.

Mikä on tohtorin Etelä-Amerikan Studies? Opiskelijoiden hakeutuminen tohtorin ohjelma Etelä amerikkalaisissa tutkimuksissa, tyypillisemmin nimeltään Latinalaisen Amerikan tutkimus, työskentelee oppimaan lisää kulttuurin, uskonnon, historian ja muut näkökohdat tällä alueella. Ohjelmiin voi sisältyä keskittyminen vaihtoehtoja aloilla, kuten kirjallisuudessa, arkkitehtuuri, antropologia, maantiede, taloustiede, taidehistoria, hallinta, valtio-oppi, sosiologia, Espanjan tai Portugalin ja kansanterveyttä. Muita aiheita opiskelijat voivat opiskella muun muassa ympäristökysymyksistä, viestintä- ja historiasta. Useimmat ohjelmat edellyttävät opiskelijoiden sujuvaa kieltä alueelta ennen ohjelman loppuun. Ohjelma pituudet voivat vaihdella tutkimuksen komponentti.

Suoritettuaan ohjelman opiskelijat olisi kehittynyt tutkimuksen taitoja, sekä opetus- ja kirjoitustaito. Opiskelijoiden pitäisi myös olla sujuvaa vieraalla kielellä ja on ammattilaistason kirjoitustaitoa, jotka voivat olla käyttökelpoisia uran.

Kustannukset Tohtorinkoulutusohjelmiin vaihdella suuresti, koska miten ohjelmat ovat rakenteeltaan. On parasta opiskelijoille keskustelemaan kustannuksia koulunsa talousosastolla.

Uravaihtoehtoja valmistuneiden tohtori eteläamerikkalainen Studies ohjelmiin kuuluu työtä tutkimuksessa ja opetuksessa. Pidemmälle kuin tyypillinen vaihtoehtoja, valmistuneet voivat uraa Latinalaisen Amerikan yritykset. Ne voivat toimia myös museoissa ja kirjastoissa. Valmistuneet halutessasi työskennellä diplomatian kulttuurivaihto-ohjelmien tai muiden kaupallisille aloille. Lisäksi koska kielitaito sai opiskelija voi työskennellä kääntäjänä tai tulkkina.

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää Etelä-Amerikan kulttuuria ja historiaa, sitten tohtori eteläamerikkalainen Studies voi olla hyvä valinta. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • PhD
  • Yhteiskuntatieteet
  • Aluetutkimus
  • Etelä-Amerikan tutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto