Keystone logo

2 PhD Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kieltentutkimus Englannin kieli ja kulttuuri 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Kieltentutkimus
  • Englannin kieli ja kulttuuri
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (2)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

PhD Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Kieltentutkimus Englannin kieli ja kulttuuri

Tohtori voi rakentaa aiempaan koulutukseen edistämällä opiskelijan tietämystä asiantuntijan tasolle. Ohjelmat ovat taipuisia joustaviksi ja ne voivat kestää vähintään yhdestä neljään vuotta. Opiskelijat tyypillisesti suunnittelevat kurssejaan, jotta he voivat suorittaa tämän tutkinnon erikoistuneella tietämyksellä, joka voi aloittaa uransa työmarkkinoilla.

Mikä on PhD in English Studies? Tämä tutkinto vie aiempien opintojen rakennusosat englanniksi, jotta oppilaat voivat erikoistua aiheeseen. He työskentelevät usein läheisessä yhteistyössä neuvonantajien ja komiteoiden kanssa kehittääkseen aiheen laajalla tutkimuksella. Esimerkkejä erikoistumisista ovat kielet ja kirjallisuus, kulttuurienväliset opinnot, kieltenopetus tai tiedotusvälineet. Opiskelija voi myös oppia kehittämään kirjallisuuden kritiikkiä ja hankkimaan kontekstuaalisen käsityksen keskittymisestä. Yliopistot vaativat yleensä tohtorintutkinnon suorittaneita opettamaan muita opiskelijoita osana koulutusta.

Tämän tutkinnon suorittaneet voivat rakentaa valmiutensa oppia uusia taitoja, joita he voivat käyttää henkilökohtaisessa tai ammatillisessa elämässään. Yleisesti vahvistetut kyvyt sisältävät viestinnän, analyysin ja luovan ongelmanratkaisun.

Englannin opintojen PhD-opintojen kustannukset riippuvat yliopistosta. Jotkut opiskelijat saavat rahoitusta maksamaan koulutuksensa. Opiskelijoita kannustetaan tutkimaan eri yliopistoja löytääkseen tavoitteensa mukaista ohjelmaa.

Tutkijatohtorit käyvät useimmiten yliopistossa yliopistoprofessoreina tai muussa opettajan roolissa, kuten englannin opetusta ulkomaalaisille opiskelijoille. Muilla aloilla on tarjolla erilaisia ​​uranäkymiä, kuten kirjallisuusrikko, kirjailija, toimittaja, toimituksellinen avustaja, mainoslehtinen, leksikografi, historioitsija, elokuvantekijä, esimiehenä tai yritysjohtajana. Muut urapolut löytyvät yksityiseltä ja julkiselta sektorilta.

Koulut ympäri maailmaa tarjoavat PhD in English Studies. Jotta mahdolliset opiskelijat, jotka haluavat enemmän joustavuutta, on käytettävissä online-ohjelmia. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.