Keystone logo

0 PhD Ohjelmat sisään Kestävän kehityksen opinnot Ympäristön kestävyys Ekosysteemit sisään Móstoles, Espanja varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Espanja
  • Kestävän kehityksen opinnot
  • Ympäristön kestävyys
Opintoalat
  • Kestävän kehityksen opinnot (0)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Mikään ohjelma ei täytä hakuehtojasi. Tarkenna suodattimiasi.

Clear filters

Popular education type

PhD Ohjelmat sisään Kestävän kehityksen opinnot Ympäristön kestävyys Ekosysteemit

Ekosysteemitutkimukset voivat keskittyä eliöiden ja niiden ympäristön välisiin toisiinsa liittyviin suhteisiin. Sen lisäksi, että opiskelijat oppivat, miten kasvi- ja eläinpopulaatiot vakiintuvat ja menestyvät, he voivat harjoittaa erikoistuneita aiheita sellaisilla aloilla kuin kestävyys, ympäristöoikeus ja suojelu.

Espanja (Spanish: España) on monipuolinen maa jakaa Iberian niemimaan Portugalin kanssa länsipäässä Välimerelle. Espanja pidetään eksoottinen maa Euroopassa, koska sen ystävälliset asukkaat ja rento elämäntyyli. Normaali kesto yliopiston kurssit Espanjassa on 4 vuotta, paitsi lääketieteen ja kaksinkertainen astetta, mikä on 6. Madrid ja Barcelona ovat tunnettuja kaupungeissa ympäri maailmaa sen keittiö, vilkas yöelämä, ja maailmankuulu kansanperinne ja juhlat.

Tohtorin tutkintoa pääsee yleensä suorittamaan vain, jos on jo valmiiksi suorittanut maisterin tutkinnon. Tutkintoon kuuluu myös tutkielma tai väitöskirja, joka sisältää tuoretta akateemista tutkimustietoa. Joissain maissa väitöskirjaa tulee myös puolustaa vertaispaneelin edessä.