Keystone logo

1 PhD Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Humanistiset tieteet Digitaaliset humanistiset tieteet sisään Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Humanistiset tieteet
  • Digitaaliset humanistiset tieteet
  • Lontoo
Opintoalat
  • Humanististen tieteiden opinnot (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

PhD Ohjelmat sisään Humanististen tieteiden opinnot Humanistiset tieteet Digitaaliset humanistiset tieteet

Lontoo on pääkaupunki Britanniassa, väkirikkain alue ja jossa kuninkaallinen perhe asuu. Se on suurin pitoisuus korkeakoulutuksen Euroopassa 412000 opiskelijoiden 43 yliopistoissa.

Mitä ovat digitaaliset humanistiset tieteet?
Digitaaliset humanistiset tieteet ovat tutkimusalue, joka käyttää digitaaliteknologiaa auttamaan meitä ymmärtämään paremmin humanistisia tieteitä. Sitä voidaan käyttää tekstien, taideteosten ja muiden kulttuuriesineiden tutkimiseen ja analysointiin. Lisäksi digitaaliset humanistiset tieteet voivat auttaa meitä säilyttämään ja jakamaan humanistisia resursseja laajemmalle yleisölle.

Mitä voin tehdä digitaalisten humanististen tieteiden tutkinnolla?
Digitaalisten humanististen tieteiden tutkinto voi johtaa uraan akateemisessa maailmassa työskentelemällä tutkijana, r tai professorina korkeakoulussa tai yliopistossa. Voit myös työskennellä tietokannan ylläpitäjänä, tietoarkkitehtina tai web-kehittäjänä museossa, kirjastossa tai muussa kulttuurilaitoksessa. Lisäksi voit käyttää taitojasi kehittämään uusia tapoja opettaa ja oppia humanistisista tieteistä, tai luoda digitaalisia humanistisia resursseja, kuten tietokantoja, sanakirjoja ja tietosanakirjoja.

Miksi on tärkeää opiskella digitaalisia ihmistieteitä?
On monia syitä, miksi digitaalisten humanististen tieteiden opiskelu on tärkeää. Yhdelle, se voi auttaa meitä ymmärtämään paremmin humanistisia tieteitä käyttämällä digitaaliteknologiaa tutkimaan ja analysoimaan resursseja eri humanistisilla aloilla. Digitaalisten humanististen tieteiden tutkinnon suorittaneet voivat käyttää taitojaan kehittääkseen uusia tapoja opettaa ja oppia humanistisista tieteistä, tai luoda uusia resursseja. Digitaalisten humanististen tieteiden opiskelu on tärkeää, koska se voi auttaa meitä ymmärtämään ja arvostamaan humanistisia tieteitä paremmin, ja myös siksi, että se voi auttaa meitä jakamaan humanistisia resursseja laajemmalle yleisölle.

Mitä tutkintoja ja ohjelmia on saatavilla digitaalisissa humanistisissa tieteissä?
Digitaaliset humanistiset tieteet ovat nouseva opintoala, ja tarjolla on erilaisia tutkintoja ja ohjelmia. Jotkut korkeakoulut ja yliopistot tarjoavat perus- ja jatkotutkintoja digitaalisissa humanistisissa tieteissä, kun taas toiset tarjoavat todistuksia tai kursseja aiheesta ammattilaisille, joilla on perinteisempiä humanistisia tutkintoja. Ohjelmien painopiste ja lähestymistapa vaihtelevat, mutta kaikki tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden oppia digitaalitekniikan käytöstä tekstien, taideteosten ja muiden kulttuuriesineiden tutkimiseen ja analysointiin. Lisäksi näiden ohjelmien opiskelijat oppivat säilyttämään ja jakamaan humanistisia resursseja. Jotkut digitaaliset humanistiset ohjelmat keskittyvät myös uusiin tekniikoihin tai tekniikoihin, joita voidaan käyttää humanitioiden tutkimuksessa.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

Tohtorin tutkintoa pääsee yleensä suorittamaan vain, jos on jo valmiiksi suorittanut maisterin tutkinnon. Tutkintoon kuuluu myös tutkielma tai väitöskirja, joka sisältää tuoretta akateemista tutkimustietoa. Joissain maissa väitöskirjaa tulee myös puolustaa vertaispaneelin edessä.