Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Filosofian tohtorit  (PhD) Ohjelmat sisään Digitaaliset humanistiset tieteet sisään Yhdistynyt kuningaskunta 2023

1 PhD Ohjelmat sisään Digitaaliset humanistiset tieteet sisään Yhdistynyt kuningaskunta 2023

overview

Mitä ovat digitaaliset humanistiset tieteet?
Digitaaliset humanistiset tieteet ovat tutkimusalue, joka käyttää digitaaliteknologiaa auttamaan meitä ymmärtämään paremmin humanistisia tieteitä. Sitä voidaan käyttää tekstien, taideteosten ja muiden kulttuuriesineiden tutkimiseen ja analysointiin. Lisäksi digitaaliset humanistiset tieteet voivat auttaa meitä säilyttämään ja jakamaan humanistisia resursseja laajemmalle yleisölle.

Mitä voin tehdä digitaalisten humanististen tieteiden tutkinnolla?
Digitaalisten humanististen tieteiden tutkinto voi johtaa uraan akateemisessa maailmassa työskentelemällä tutkijana, r tai professorina korkeakoulussa tai yliopistossa. Voit myös työskennellä tietokannan ylläpitäjänä, tietoarkkitehtina tai web-kehittäjänä museossa, kirjastossa tai muussa kulttuurilaitoksessa. Lisäksi voit käyttää taitojasi kehittämään uusia tapoja opettaa ja oppia humanistisista tieteistä, tai luoda digitaalisia humanistisia resursseja, kuten tietokantoja, sanakirjoja ja tietosanakirjoja.

Miksi on tärkeää opiskella digitaalisia ihmistieteitä?
On monia syitä, miksi digitaalisten humanististen tieteiden opiskelu on tärkeää. Yhdelle, se voi auttaa meitä ymmärtämään paremmin humanistisia tieteitä käyttämällä digitaaliteknologiaa tutkimaan ja analysoimaan resursseja eri humanistisilla aloilla. Digitaalisten humanististen tieteiden tutkinnon suorittaneet voivat käyttää taitojaan kehittääkseen uusia tapoja opettaa ja oppia humanistisista tieteistä, tai luoda uusia resursseja. Digitaalisten humanististen tieteiden opiskelu on tärkeää, koska se voi auttaa meitä ymmärtämään ja arvostamaan humanistisia tieteitä paremmin, ja myös siksi, että se voi auttaa meitä jakamaan humanistisia resursseja laajemmalle yleisölle.

Mitä tutkintoja ja ohjelmia on saatavilla digitaalisissa humanistisissa tieteissä?
Digitaaliset humanistiset tieteet ovat nouseva opintoala, ja tarjolla on erilaisia tutkintoja ja ohjelmia. Jotkut korkeakoulut ja yliopistot tarjoavat perus- ja jatkotutkintoja digitaalisissa humanistisissa tieteissä, kun taas toiset tarjoavat todistuksia tai kursseja aiheesta ammattilaisille, joilla on perinteisempiä humanistisia tutkintoja. Ohjelmien painopiste ja lähestymistapa vaihtelevat, mutta kaikki tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden oppia digitaalitekniikan käytöstä tekstien, taideteosten ja muiden kulttuuriesineiden tutkimiseen ja analysointiin. Lisäksi näiden ohjelmien opiskelijat oppivat säilyttämään ja jakamaan humanistisia resursseja. Jotkut digitaaliset humanistiset ohjelmat keskittyvät myös uusiin tekniikoihin tai tekniikoihin, joita voidaan käyttää humanitioiden tutkimuksessa.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

Tohtorin tutkintoa pääsee yleensä suorittamaan vain, jos on jo valmiiksi suorittanut maisterin tutkinnon. Tutkintoon kuuluu myös tutkielma tai väitöskirja, joka sisältää tuoretta akateemista tutkimustietoa. Joissain maissa väitöskirjaa tulee myös puolustaa vertaispaneelin edessä.

read_more

filters

  • PhD
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Humanististen tieteiden opinnot
  • Humanistiset tieteet
  • Digitaaliset humanistiset tieteet
fields_of_study
  • Humanististen tieteiden opinnot (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study