Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 8 Filosofian tohtorit  (PhD) Ohjelmat sisään Datatieteet 2024

8 PhD Ohjelmat sisään Datatieteet 2024

Yleiskatsaus

Filosofian tohtori, joka on eräänlainen tohtorintutkinto, voidaan päämäärään tutkinnon maisteriksi. PhD voi keskittyä millään alalla ja vaatii yleensä väitöskirja. Se voi kestää viisi kuusi vuotta aikaa saattaa tämä opinnot.

Mikä on tohtorin Data Science? Tämäntyyppinen ohjelma on usein suunniteltu valmentamaan opiskelijoita edistää tutkimusta tehdään tietojen tiedettä. Jotta opiskelijat saavat valmiudet tähän ylevä päämäärä, tohtoriohjelmaan tietojen tieteen yhdistää tutkimushankkeita, väitöskirjoja ja korkean tason kursseja. Suuri osa opiskelijoiden aikaa saattaa kulua tekemässä työtä väitöskirja, mutta jotkut kurssit saattavat myös vaatia. Riippuen koulu osallistui, opiskelija voi joutua ottamaan luokkiin, kuten koneoppimisen ja laskennallinen tilastotiede, iso data, todennäköisyys ja tilastot tietojen tiede-, ja päättely ja edustus.

Ansaita tämä tutkinto on hyödyllistä, koska se voi antaa opiskelijoille tutkimus valmiudet tehdä vaikutuksen alansa valinta. PhD voisi myös johtaa korkeampaa palkkaa ja työmahdollisuuksia.

Kustannukset PhD voi vaihdella suuresti eri yliopistojen seuraavaan. Tekijöitä, jotka vaikuttavat usein opetusta sisältävät sijainnin koulun työselostus per lukukausi ja ohjelman kesto. Opiskelijat voivat saada arvio ottamalla yhteyttä kouluun he haluavat osallistua.

Kun opiskelija on valmis tohtori Data Science, hän voisi olla valmis ura tutkimuslaitoksen tai akateemisessa. Jotkut opiskelijat ovat menneet tulla yritysjohtajien tietojen tiedemiehet, johtajat tietojen engineering, analytiikan johtajien ja tietokannan ylläpitäjät yrityksille etsivät asiantuntijoita ymmärtämään iso dataa. Aikaisempi kokemus ja muu koulutus voi olla merkitystä työpaikan tyyppi valmistunut voi saada valmistumisen jälkeen.

Onko tämä koulutus kiinnostaa sinua?Tehdä tutkimusta löytää koulu, jossa on ohjelma, joka sopii tarpeisiisi, ja soveltaa. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää

Suodattimet

  • PhD
  • Teknologian opinnot
  • Datatieteet
Opintoalat
  • Teknologian opinnot (8)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto