Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 6 Filosofian tohtorit (PhD) Ohjelmat sisään Biotieteet 2023

6 PhD Ohjelmat sisään Biotieteet 2023

Yleiskatsaus

Filosofian tohtorin tutkinto tarjoaa opiskelijoille korkeimman koulutustason ja keinot erikoistua tietylle alalle. Tämä tutkinto vaatii laajaa tutkimusta ja esittelyä uusista havainnoista tietystä aiheesta, jolloin opiskelijalle voidaan tunnustaa alan asiantuntija.

Mikä on biotieteiden tohtori? Biotieteiden tohtorintutkinto antaa opiskelijoille taitoja laboratoriotutkimukseen ja menetelmien käytännön soveltamiseen. Tällöin opiskelijat voivat osallistua luennoihin, seminaareihin ja laboratoriotutkintoihin, jotta he voivat ymmärtää solu- ja molekyylibiologian, agrobiotieteen ja fysiikan. Opiskelija voi erikoistua erilaisiin aloihin, kuten bioteknologiaan, solu- ja molekyylibiologiaan, kasvintuotantoon ja puutarhaviljelyyn. Tarjolla on laaja valikoima etuja, joten oppilaat voivat sopia neuvonantajan kanssa asianmukaisesta ohjauksesta.

Biotieteiden tohtorintutkinto tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden työvoimasta. Yksilöt ovat ammatillisia tutkijoita asteen loppuun mennessä, pystyvät selkeästi ja tehokkaasti kommunikoimaan kohtaansa sekä vahvat analyyttiset taidot ja silmä yksityiskohtaisiin.

Biotieteiden tohtorin hankkiminen kestää yleensä kolme vuotta, ja kustannukset vaihtelevat koulusta toiseen. On tärkeää varmistaa, että se on oikea ohjelma tutkimalla sekä koulua että tarjolla olevaa ohjelmaa.

Biotieteellisessä tohtorikoulutuksessa on paljon mahdollisuuksia. On tietenkin akateemisen tien ja professori. Tai on vaihtoehtoja tulla tutkijaksi biotieteiden, elintarvike- tai teknologiayrityksen kanssa. Tiedesuunnittelijoille ja teknillisille asiantuntijoille on myös mahdollisuuksia. Ohjelmasta saatujen viestintätaitojen lisäksi on mahdollista siirtyä journalismiin tai julkaisuun, erityisesti tieteellisiin tai lääketieteellisiin yrityksiin. Tämä tutkinto avaa monia mahdollisuuksia mahdollisille ura-alueille.

Yliopistot ympäri maailmaa tarjoavat PhD Biotieteessä, mutta jos haluat joustavamman aikataulun, harkitse kurssin suorittamista verkossa useista eri laitoksista. Jos haluat nostaa koulutustarjontaasi, etsi alla olevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintakeskukseen täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • PhD
 • Biotieteet
 • Biotieteet
Opintoalat
 • Biotieteet (6)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto