Keystone logo

12 PhD Ohjelmat sisään Biotieteet Biotekniikka 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • PhD
 • Biotieteet
 • Biotekniikka
Opintoalat
 • Biotieteet (12)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto

  PhD Ohjelmat sisään Biotieteet Biotekniikka

  Filosofian tohtori on akateeminen tutkimusala, joka on avoin loppututkinnon suorittaneille. Useimmat tutkijat käyttävät tohtorintutkintoa päämääränä, koska se on korkein palkinto, jonka monet yliopistot tarjoavat. Päätoimiset opiskelijat saattavat lopettaa ohjelman kolmessa vuodessa.

  Mikä on biotekniikan tohtori? Biotekniikka on monitieteinen tutkimus, jossa tarkastellaan tekniikkaa, biologiaa, lääkkeitä ja terveystieteitä. Monet ohjelmat opettavat oppilaita soveltamaan tekniikan periaatteita biologisten prosessien tutkimiseen. Tietenkin jokainen yliopisto voi tarjota erilaisia ​​keskittymistä, kuten biofysiikkaa, uusia biomateriaaleja ja haavan paranemista. PhD-ohjelmalle tarjottavat täsmälliset kurssit voivat vaihdella jokaisessa koulussa, mutta ne voivat sisältää biotekniikan ammattitaidon, laskennallisen biotekniikan, biologisen nanoteknologian, digitaalisen kuvantamisen, optisen elektroniikan ja biolääketieteellisen instrumentoinnin.

  Tohtorintutkinnon biotekniikan opiskelu voi antaa osallistujille erilaisia ​​ainutlaatuisia taitoja ja tietoja, jotka voivat auttaa heitä kilpailukykyisempien työnhakijoiden kanssa. Esimerkiksi jotkut ihmiset voivat rakentaa kykyjään kriittisesti, suunnitella tutkimushankkeita ja kommunikoida kirjallisesti. Nämä taidot voivat jopa korreloida mielekkäämpää henkilökohtaista elämää.

  PhD-ohjelman kustannukset voivat riippua koulusta, ohjelman painopisteestä ja ohjelman kestosta. Yhteys suoraan yliopistoon voi olla paras tapa saada tarkat kustannukset.

  Kun ajatellaan tohtorikoulutuksen aloittamista, voi olla hyödyllistä tietää, minkä tyyppiset ura-alueet ovat mahdollisia valmistumisen jälkeen. Tietenkin nämä mahdollisuudet voivat vaihdella suuresti toisesta tutkinnosta toiseen riippuen muun koulutuksen ja työhistorian. Jotkut tutkijat käyttävät tätä koulutusta tulla proteiini-insinööritutkijaksi, tutkijatohtoriksi, tieteelliseksi ohjelmajohtajaksi, bioengineeriksi, biotekniikan professoriksi tai vanhempi tutkija.

  Jos haluat ilmoittautua tohtoriohjelmaan biotekniikka-ohjelmassa, sinun on tehtävä jotain tutkimusta. Monet kouluista ympäri maailmaa tarjoavat ohjelmia Internetin ja / tai perinteisten luokkahuoneiden asetusten kautta. Saat lisätietoja tutustumalla alla olevaan ohjelmaan ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintaan.