Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa useita Filosofian tohtorit  (PhD) Ohjelmat sisään Biokemia sisään Saksa 2023

PhD Ohjelmat sisään Biokemia sisään Saksa 2023

Yleiskatsaus

Mikä on lääketieteellinen kemia?
Lääketieteellisen kemian tutkimuksessa tutkitaan, miten kemikaalit ovat vuorovaikutuksessa elävien järjestelmien kanssa. Se kattaa laajan valikoiman aiheita entsyymien roolista aineenvaihdunnassa uusien lääkkeiden kehittämiseen ja sairauksien hoitoon. Lääketieteelliset kemistit kehittävät uusia tapoja diagnosoida ja hoitaa sairauksia ja parantaa potilaiden elämänlaatua.

Mitä työpaikkoja lääketieteellisessä kemiassa on?
Lääketieteelliset kemistit työskentelevät tyypillisesti lääke- ja bioteknologiateollisuuden tutkimus- ja kehitysosastoilla. He työskentelevät myös akateemisessa maailmassa, hallituksessa ja muissa ympäristöissä. Tutkimus- ja kehitystyössä lääketieteelliset kemistit käyttävät kemian tietämystään uusien lääkkeiden ja hoitojen kehittämiseen. He voivat osallistua lääkkeiden tuotantoon ja testaukseen. Akateemisessa maailmassa lääketieteelliset kemistit opettavat ja tekevät tutkimusta esimerkiksi lääkekemian, lääkekehityksen ja toksikologian aloilla. Valtion lääketieteelliset kemistit voivat työskennellä sääntelyvirastoissa valvomalla uusien lääkkeiden ja hoitojen turvallisuutta. Muut lääketieteelliset kemistit työskentelevät sairaaloissa tai klinikoilla, joissa he voivat olla mukana kehittämässä uusia diagnostisia testejä tai hoitoja.

Miksi lääketieteellisen kemian opiskelu on tärkeää?
Lääketieteellinen kemia on tärkeää, koska se auttaa meitä ymmärtämään, miten kemikaalit ovat vuorovaikutuksessa elävien järjestelmien kanssa. Tätä tietoa voidaan käyttää uusien lääkkeiden ja hoitojen kehittämiseen sairauksiin sekä potilaiden elämänlaadun parantamiseen. Ne, jotka opiskelevat lääketieteellistä kemiaa, auttavat myös hallitsemaan yleisölle sairauksien ja sairauksien hoitoon annettavien lääkkeiden turvallisuutta.

Millaisia lääketieteellisen kemian tutkintoja on olemassa?
Saatavilla on monia erilaisia lääketieteellisen kemian tutkintoja riippuen haluamasi ohjelman painopisteestä. Joitakin yleisiä koulutusohjelmia ovat lääkekemia, lääkekehitys ja toksikologia. Nämä ohjelmat vaativat tyypillisesti neljästä viiteen vuotta opiskelua, ja ne voivat sisältää sekä luokkahuone- että laboratoriotyötä. Opiskelijoiden, jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan uraa lääketieteellisessä kemiassa, tulisi harkita kandidaatin tutkinnon ansaitsemista kemiassa tai siihen liittyvällä alalla. Niiden, jotka haluavat tehdä tutkimusta tai opettaa yliopistotasolla, tulisi harkita jatkotutkinnon ansaitsemista.

Mitä opiskelen lääketieteellisen kemian tutkintoni aikana?
Lääketieteellisen kemian tutkinnon aikana opiskelijat oppivat kemikaalien roolista elävissä järjestelmissä, kuten ihmiskehossa. Lisäksi he oppivat uusien lääkkeiden ja hoitojen sääntelyprosessista. Luokkatyö voi sisältää aiheita, kuten lääkekemiaa, lääkekehitystä ja toksikologiaa. Opiskelijat saavat myös käytännön kokemusta laboratoriossa, jossa he oppivat syntetisoimaan uusia lääkkeitä ja testaamaan turvallisuutta.

Saksa on hyvä kohde kansainväliselle scholarsand on laadukas korkeakoulujärjestelmä. Arvo tämän koulutustaso on parannettu Saksan 's vahva talous. Ulkomaiset opiskelijat erinomaiset elintasoa varma ja turvallinen ympäristö. Berliini on pääkaupunki.

Tohtorin tutkintoa pääsee yleensä suorittamaan vain, jos on jo valmiiksi suorittanut maisterin tutkinnon. Tutkintoon kuuluu myös tutkielma tai väitöskirja, joka sisältää tuoretta akateemista tutkimustietoa. Joissain maissa väitöskirjaa tulee myös puolustaa vertaispaneelin edessä.

Lue lisää

Suodattimet

  • PhD
  • Terveydenhuolto
Opintoalat
    Ammatilliset opinnot Arkkitehtuurin opinnot Biotieteet Elintarviketutkimus Elämäntaidot Energia-alan opinnot Esittävät taiteet Hallinnon opinnot Humanististen tieteiden opinnot Ilmailu
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto