Keystone logo

4 PhD Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Aluetutkimus Amerikan tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Yhteiskuntatieteet
  • Aluetutkimus
  • Amerikan tutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

PhD Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Aluetutkimus Amerikan tutkimus

Filosofian tohtori voi olla seuraava tutkinnon taso jatko-opiskelijoille, jotka haluavat tutkia tiettyä aluetta syvällisesti. Arvostettu tutkinto, se voi olla suuri saavutus PhD: n saamiseksi, ja jolla voi auttaa sinua nousemaan kentänne yläosaan.

Mikä on tohtori amerikkalaisissa tutkimuksissa? Tämä tutkinto keskittyy amerikkalaiseen kulttuuriin. Voit opiskella paljon amerikkalaista historiaa, mukaan lukien taidehistoria. Voit myös suorittaa opintoja, jotka opettavat amerikkalaisesta kansankulttuurista, kirjallisuudesta, arkkitehtuurista ja muista kulttuurielementeistä ja miten ne yhdistyvät maan ainutlaatuiseksi tekemiseksi. Saatat pystyä keskittymään erikoistumiseen, kuten taiteeseen tai sosiaalisiin suhteisiin.

Historian ja kulttuurin oppiminen auttaa sinua parantamaan taidetta ja kirjallisuutta. Saatat olla enemmän tietoinen amerikkalaisten perinteiden ja maamerkkien historiallisesta merkityksellisyydestä, mistä voi matkustaa jännittävämmäksi. Ajattelu historiallisesti voi auttaa sinua tekemään älykkäitä päätöksiä nykyisessä elämässäsi.

Kaikkien tutkintojen suorittamiseen tarvittavien kurssien suorittaminen voi maksaa eri määriä yhdestä koulusta toiseen. Tiettyjen verkko-opetustesi loppuun saattaminen voi vaikuttaa suuresti siihen, kuinka paljon tutkinnon ansaitseminen maksaa sinulle yleisesti.

Kun olet suorittanut amerikkalaisia ​​opintoja, voit olla valmis hakemaan erilaisia ​​työpaikkoja. Voit työskennellä museossa kuraattorina tai yliopistossa professorina ja tutkijana. Voit myös tulla peruskoulun tai lukion historian opettajaksi. Riippuen siitä, mitä opinnoissasi keskitytään, tämä monipuolinen tutkinto voisi jopa antaa sinulle mahdollisuuden tulla historioitsijaksi, kaupunkisuunnittelijaksi, kirjastonhoitajaksi tai julkisen politiikan analyytikoiksi.

On olemassa monia kouluja, jotka tarjoavat ohjelmia ansaita PhD American Studies. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.