Keystone logo

4 PhD Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Aluetutkimus Afrikan tutkimus 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • PhD
  • Yhteiskuntatieteet
  • Aluetutkimus
  • Afrikan tutkimus
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (4)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

PhD Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Aluetutkimus Afrikan tutkimus

FT, Tohtorintutkinto Filosofian, on kehittynyt tutkimus tutkinto yleensä ajoivat mestari 's tutkinto. PhD voi vaatia jopa neljä vuotta. Ominaista intensiivinen teoreettista tutkimusta vievät väitöskirja, PhD voi olla missä tahansa yksi monista eri aiheista.

&nbsp

Jotkut opiskelijat ihmettelevät, "Mikä on tohtorin Afrikkalainen Studies? " Vastaus kuuluu yliopiston kanssa ohjelma, joka toimittaa parempia tiedekunnan oppaita, jotka neuvovat jatko-opiskelija. Nämä opiskelijat opiskellakseen tutkimus- ja keskittynyt tutkimus, joka liittyy aiheeseen ehdotetun väitöskirja. University vaatii osaamista useilla kielillä ja vahva selvitys tarkoitukseen mahdollinen lääkäri Afrikkalainen tutkimukset. Usein tämä tapahtuu yhdessä kumppanin Afrikkalainen toimielinten jossa opiskelija suorittaa tutkimus opettaa.

&nbsp

Edut PhD Afrikkalainen Studies kuuluu perusteellinen perustiedot teoreettista ja metodologista ymmärrystä sekä toiminnallinen sovelletaan sosiaalisia, taloudellisia ja poliittisia kysymyksiä säilynyt mantereella. Opiskelija harjoittaa tietämystä palvelun käytännön saavutus, yleensä keskittymällä alueen, maan tai muiden geofysikaaliset tai poliittisen rajan.

&nbsp

Kustannukset ansaita tohtorin Afrikkalainen Studies voivat vaihdella suuresti riippuen maan ja kaupungin yliopiston ja muiden yksittäisten tekijöiden. Arvioi tarjonta ohjelmalistaus ja oppia lisää kuluja odotettavissa.

&nbsp

Erilaisia ​​uraa, jotka voidaan odottaa kanssa PhD Afrikkalainen Studies voi sisältää mahdollisuuksia valtion virastojen ja kansalaisjärjestöt tarjoavat tutkimus- ja alueelle tukea. Myös työpaikkojen kaupallista tai julkista yhteisyrityksiä, jotka tapahtuvat alueella tutkittu.PhD Afrikkalainen Studies on kehittynyt opintojen opetuksen ja tutkimuksen olennainen osa työtä.

&nbsp

Soveltaa PhD Afrikkalainen Studies-ohjelma verkossa, yksinkertaisesti viite ohjelman listalle. Etsi ohjelman alle ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.