Panama

Laitosten lukumäärä: 18
  • Monterrey
  • Buenavista
  • Mexico City
  • + 62 lisää

  Tecnológico de Monterrey on yksityinen, voittoa tavoittelematon, riippumaton laitos, joka ei liity poliittisiin ja uskonnollisiin puolueisiin. Se perustettiin vuonna 1943 meksikolaisen liikemiehen Eugenio Garza Sadan vision ansiosta. Sillä on 31 kampusta, 21 päämajaa ja kansainvälisiä yhteystoimistoja. Sen tavoitteena on kouluttaa johtajia, joilla on yrittäjähenki, inhimillinen järki ja korkea kilpailukyky.

  • Bologna
  • Roseau
  • London
  • + 2 lisää

  Institutionaalinen työmme on omistettu hankittujen johtamistaitojen ja aiempien opintojen sertifiointiin ammattikäyttöön kansainvälisen työn näkökulmasta. Selinus University's Business School on itsenäinen etäopiskeluun erikoistunut korkeakouluyritys, joka tarjoaa joustavia liberaaleja ja globaaleja opintoja yliopistotason kauppatieteiden kandidaatille (BBA), kauppatieteiden maisterille (MBA), liiketalouden tohtorille (DBA) kaikilla alueilla. liiketalouden ja johtamisen.

  • Caracas
  • Panama City
  • Shanghai
  • + 4 lisää

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Panama City

  Vuonna 1979 joukko taideopiskelijoita otti yhteyttä Maestro Ricaurte Martíneziin näyttelyssä galleriassa, El Marco Mundial, pyytääkseen häntä pitämään yksityisiä vesiväritunteja. Ensimmäiset oppitunnit vastaanotettiin Pro-Artes-galleriassa. Puolen vuoden kuluttua 90 opiskelijaa oppi erilaisia piirtämis- ja maalausmenetelmiä.

  • Panama City

  Panaman merenkulun koulu perustettiin vuonna 1958, ja tuolloin se oli omistettu yksinomaan monikäyttöisten merimiesten koulutukseen vuoteen 1971, jolloin Deck- ja Machine Officer -urat perustettiin. Vuonna 1972 kansainvälisten kauppamerenkulkupäälliköiden kysyntä ja työllistymismahdollisuudet Panaman kanavassa otettiin huomioon, joten akateemista tarjontaa laajennettiin yliopistotasolla ja siihen sisältyi merenkulkupäälliköille johtavaa uraa.

  • Panama City
  • Harrisburg

  Harrisburgin yliopiston panamapaikkojen avaamisen myötä opiskelijat voivat edetä koulutuksessaan poistumatta Latinalaisesta Amerikasta. Tämä on opiskelijoiden mahdollisuus hankkia arvokkaita taitoja, jotka rikastuttavat heidän omaa elämäänsä, alueen taloutta ja paikallisten ihmisten elämää.

  • Panama City

  Kouluttaa ammattilaisia ja kansalaisia korkeimpien laatustandardien, rehellisyyden, humanistien, innovaattoreiden, sosiaalisen sitoutumisen ja kansallisen kriittisen tietoisuuden pohjalta, jotka osallistuvat osallistavan ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan muutokseen inhimillisen kehityksen, ympäristön kestävyyden ja korkea-asteen koulutuksen periaate sosiaalisena yleishyödykkeenä, ihmisoikeus ja valtion velvollisuus.

  • Panama City

  Kansainvälinen oikeus- ja INIDEM Business Law School , perustettiin Panamassa vuonna 2010 tarkoituksena kehittää: Koulutus- ja tutkimusohjelmia laki- ja liiketalouden asianajajien ja eri maiden professoreiden välisistä suhteista, oikeudelliseen koulutukseen kansainvälisen, käytännönläheinen ja monialainen lähestymistapa. Ainutlaatuinen malli, joka yhdistää lakikoulujen ja kauppakorkeakoulujen parhaat käytännöt yhdessä laitoksessa. Nämä ominaisuudet muodostavat erottavan eron, joka tekee INIDEMistä, ensimmäisestä ”Business Law Schoolista”.

  • Panama City

  American University on yksityinen korkeakoulu, joka syntyy vastauksena työssäkäyvien aikuisten tarpeisiin, toisin sanoen työntekijöihin, jotka sijoittavat aikaa ja rahaa vaivalla uhraamalla vapaa- ja seurusteluaikansa opintojensa mukaan. Siksi pidämme itseämme oppilaitoksena, joka ymmärtää opiskelijansa ja yrittää antaa heille kaikki mahdollisuudet riittävään tiedon tarttumiseen, mikä takaa heille aina akateemisen pätevyyden, joka vaaditaan vastaamaan riittävästi sen ympäristön tarpeisiin, jossa tästä lähtien , monet avaavat. Tämän käytännöllisyyden ansiosta UAM-opiskelija voi tuntea olevansa henkilö, joka rakentaa omaa tietämystään avustajan, ammattilaisen avulla, joka on opettaja ja joka osaa oppia ja ymmärtää aikuisten tarpeita. On huomattava, että opetuksen laatua ei kyseenalaisteta, koska opettajakaaderimme on uskollinen heijastus tiukasta valinnasta, joka perustuu UAM: n tarjoamiin, emme ole teknisesti kehittynein yliopisto, mutta se, joka onnistuu perustamaan riittävä tasapaino tekniikan ja yksilön kykyjen välillä. Väline itsessään, kuten tekniikka "sinänsä", ei onnistu kehittämään yksilöä, vaan pikemminkin tämä kehitys annetaan opettajien kyvyn ja kannustuksen ansiosta opiskelijana.

  • Panama City

  ADEN-yliopiston kampus Panama on korkeakoulu, joka tarjoaa uraa liiketieteiden alalla tavoitteena kouluttaa menestyviä ammattilaisia, yrittäjiä ja sitoutunut yhteiskuntaan. Siinä on edistyksellisiä menetelmiä yhdistää opiskelija liiketoiminnan todellisuuteen erittäin käytännöllisen lähestymistavan avulla. Se hyväksyttiin toimeenpanovallan asetuksella nro 260/8/24/2006, alun perin nimellä Universidad Alta Dirección ja hyväksyttiin CONEAUPA: n vuonna 2015. Vuonna 2018 toimeenpanovallan asetuksella nro 469, 08/14/18, muutettiin nimeksi ADEN University , Panama-kampus.

  • Panama City

  Valmistamme opiskelijamme hankkimaan tietoa kattavasti ja liittymään työelämään henkilökohtaisten ja ammatillisten taitojen avulla, joiden avulla he voivat tehdä päätöksiä innovatiivisilla ja analyyttisillä kriteereillä, hallita riskejä ja optimoida organisaation resursseja yritysten, yritysten, hallitus ja kansakunnan talous.