Luxemburg

Laitosten lukumäärä: 16
  • France Online
  • Belgium Online
  • Switzerland Online
  • + 17 lisää

  ESMAC est une école supérieure d’arts appliqués, de design, de graphisme et d’événementiel dont l’originalité est d’être à distance.

  • Esch-sur-Alzette

  Vuonna 2003 perustettu Luxemburgin yliopisto on ainoa julkinen yliopisto Luxemburgin suurherttuakunnassa. Monikielinen, kansainvälinen ja tutkimuslähtöinen, se on myös moderni laitos, jossa on henkilökohtainen ilmapiiri.

  • Differdange

  LUNEX University on kansainvälinen yksityinen yliopisto, joka keskittyy tutkimukseen ja opetuksiin läheisesti liittyvistä terveyden, urheilun ja johtamisen aloista. LUNEXissa opiskelijat voivat kehittyä kansainvälisessä oppimisympäristössä ja saada uusia lähestymistapoja ja näkökulmia urheilun ja terveyden kehittyville aloille.

  • Brussels
  • Wiltz
  • Luxembourg City

  UBI Business School on yksityinen korkea-asteen oppilaitos Brysselissä, Belgiassa, ja siihen liittyvät kampukset Luxemburgissa ja Kiinassa. Perustamisestaan vuonna 1992 lähtien UBI on tarjonnut korkealaatuista brittiläistä yrityskoulutusta perustutkinto-, jatko- ja jatko-opintojen tasolla. Kaikki UBI-opiskelijat opiskelevat ja ansaitsevat maailmanlaajuisesti tunnustetun Yhdistyneen kuningaskunnan tutkinnon UBI:n yhteistyön kautta Lontoon Middlesex Universityn (Iso-Britannia) kanssa. Kansainväliseen johtamiseen ja globaaliin talouteen keskittyvän koulun ohjelmat yhdistävät todelliset, ammatilliset asiat uusimpaan johtamisajatteluun.

  • Mainz
  • Germersheim
  • Porto
  • + 2 lisää

  Johannes Gutenberg University Mainz (JGU) on yksi Saksan suurimmista ja monipuolisimmista yliopistoista, on noin 31 500 opiskelijaa yli 120 maasta. JGU yhdistää lähes kaikki akateemiset tieteenalat yhden katon alla yliopiston lääkärikeskuksen, Mainzin taideakatemian, Mainzin musiikkikoulun ja Germersheimin käännöstieteiden, kielitieteen ja kulttuuritieteiden tiedekunnan kanssa. Yli 150 instituutissa ja klinikassa 4 400 tutkijaa, joista 560 on professoreita, opettaa ja suorittaa tutkimusta. JGU tarjoaa 75 opintoalaa ja yli 260-asteen opintoja, ja se tarjoaa erittäin monipuolisen valikoiman kursseja.

  • Luxembourg City

  Business Science Institute on edistää johtajien ja yritysten ammatillista ja henkilökohtaista kehitystä mobilisoimalla korkealaatuisia kansainvälisiä akateemisia resursseja.

  • Luxembourg City

  Luxemburgin European Business University on omistautunut saavuttamaan ja ylläpitämään akateemisen huippuosaamisen perinnettä varmistamalla, että se on kehittyvien innovaatioiden eturintamassa. EBU pyrkii tulemaan maailmanluokan koulutuksen vertailukohdaksi hyödyntämällä kansainvälisesti tunnustetun henkilökunnan ja kansainvälisesti tunnustetun henkilöstön ja tiedekunnan aktiivisesti tuetun ryhmän kykyjä, jotka ovat kulttuuritaustaisia naisia ja miehiä.

  • Luxembourg City

  Luxemburgin yliopiston oikeustieteellinen tiedekunta (FDEF) tarjoaa ainutlaatuisen akateemisen ja tutkimusympäristön. Opetus ja tutkimus hyötyvät Euroopan instituutioiden, Luxemburgin johtavan kansainvälisen finanssikeskuksen ja sen vilkkaan liike-elämän läheisyydestä. Institutionaalisen ja yksityisen sektorin kumppanuudet, sponsoroidut tuolit ja kasvava verkosto kansainvälisiä kumppaniyliopistoja tekevät FDEF: stä vilkkaan akateemisen keskuksen Euroopan sydämessä.

  • Luxembourg City

  Sacred Heart -yliopisto on ollut Luxemburgissa yli kahden vuosikymmenen ajan ja tarjoaa jatko-tason ohjelmia, jotka on räätälöity työskentelevien yksilöiden tarpeisiin. Luxemburgin korkeakouluministeriö tunnustaa AACSB: n akkreditoiman MBA: n, ja liike- ja rahoitusyhteisö kunnioittaa sitä. Vuodesta 2012 lähtien tarjoamme kokopäiväistä MBA-harjoittelua, joka on suunniteltu ulkomailta ja Luxemburgista tuleville nuorille tutkinnon suorittaneille. Meillä on opiskelijoita yli 40 maasta, ja pätevä tiedekunta ja henkilökunta antavat ohjelmallemme todella kansainvälisen maun, jota niin monet muut kauppakorkeakoulut eivät voi tarjota

  • Luxembourg City

  CASS European Institute Of Management Studies (CASS Europe lyhenteessä) on innovatiivinen korkeakoulu, jolla on maailmanlaajuinen akateeminen kampus Pariisissa ja johtoryhmä Brysselissä. Sillä on myös yhteistyökumppanuuksia Ghanan, Taiwanin ja Chilen akateemisten laitosten kanssa, joissa sen ohjelmia toteutetaan parhaillaan. Nämä toimet heijastavat oikein toimielimen eurooppalaista ja kansainvälistä luonnetta.

  • Wiltz

  Ohjelmamme tasapainottavat käytännön koulutusta ja hallinto- ja yritystuntemusopiskelijoita, jotta niistä tulisi tehokkaita päätöksentekijöitä monimutkaisessa vieraanvaraisjärjestössä. Kun olet valmistunut BBI , sinulla on valmiudet ryhtyä merkityksellisiin tehtäviin urasi alkuvaiheessa ja olla tuottava tiimin jäsen, ensimmäisestä työpäivästäsi alkaen.