Latvia

Laitosten lukumäärä: 9
  • Riga

  The University of Latvia has been founded in 1919 and currently, with its more than 14 000 students, 13 faculties and over 20 research institutes and independent study centers, is one of the largest comprehensive and leading research universities in the Baltics. The University offers more than 130 state-accredited academic and professional study programs.

  • Liepāja

  Valitse opiskelu Liepaja University - se on avain kehitykseen!

  • Riga

  EKA sijaitsee Riiassa, Lomonosova Str. 1, rakennus 5 - katu on nimetty suuren tiedemiehen mukaan, jonka toiminnassa yhdistettiin luovia, akateemisia ja ammatillisia perinteitä. Rakennus, jossa EKA sijaitsee tänään, on rakennettu vuonna 1909. Nyt rakennus on täysin kunnostettu ja sen tekniset laitteet vastaavat täysin Euroopan korkeakoulujen standardeja.

  • Riga

  TSI on moderni dynaaminen ammattikorkeakoulu, joka sijaitsee Riiassa, Latviassa ja tarjoaa korkealaatuista koulutusta latviaksi ja englanniksi keskittyen soveltavaan tutkimukseen. Latvia sijaitsee Koillis-Euroopassa Itämeren rantaviivalla, ja sen pääkaupunki Riika on yksi Euroopan metropoleista, jossa on aktiivista sosiaalista elämää, upeaa arkkitehtuuria, vihreitä puistoja ja ystävällisiä ihmisiä. TSI luo elävän koulutusympäristön, jossa on arvostettuja luennoitsijoita kaikkialta maailmasta. TSI on yhteisö intohimoisia, kantavia ja omistautuneita henkilöitä, jotka tarjoavat yksilöllistä lähestymistapaa opiskelijoille tarkoituksenaan luoda pitkäaikaisia suhteita. TSI luo eloisan koulutusympäristön, jossa on arvostettuja luentoja kaikkialta maailmasta.

  • Rēzekne

  Rezekne University of Applied Sciences (R?zeknes Tehnolo?iju Akad?mija)</strong> is a one of most fast growing universities in Latvia. Higher education in Rezekne, one of regional cities in Latvia, rooted since 1925. For almost 100 years, Rezekne University of Applied Sciences was Alma mater for many successful leaders. Each student at Rezekne University of Applied Sciences are met as an individual. All students receive personal guidance and professors are easily approachable. Every year around 400 students enroll and in total more than 2000 students study in on our campus. The size of the university gives opportunity for close interaction between students and personnel on all stages of studies. Numerous international partners and the exchange program students make a multicultural environment in university. More than 200 Erasmus students and academics participated in exchange every year. At Rezekne University of Applied Sciences you build networks that last a life time.

  • Jelgava

  Olemme yksi Latvian suurimmista korkeakouluista, jonka tavoitteena on edistää henkistä potentiaalia, kannustaa nuoria hankkimaan korkeampaa akateemista ja ammatillista koulutusta, kehittää tutkimusta ja edistää kulttuurin kehitystä. LBTU on moniprofiilinen ja tarjoaa tutkimuksia biotieteiden, tekniikan ja yhteiskuntatieteiden aloilla.

  • Riga

  Latvian valtion fyysisen kulttuurin instituutti (LVFKI) aloitti toimintansa 1. tammikuuta 1946 LSSR:n kansankomissaarien neuvoston päätöksellä.

  • Ventspils

  Ventspils University of Applied Sciences (VUAS) perustettiin vuonna 1997 itsenäisenä valtionyliopistona ja tieteellisenä laitoksena. Sen perustoiminta on tieteellisen tutkimuksen suorittaminen sekä akateemisten ja ammatillisten opinto-ohjelmien toteuttaminen.

  • Riga

  Turiba University on Baltian suurin yksityinen yliopisto, joka on erikoistunut yritys- ja matkailukoulutukseen. Yliopisto tarjoaa koulutusta liiketoiminnan, matkailun, viestinnän, logistiikan ja IT -aloilla. Turiba on saanut tunnustusta työnantajilta ja sijoittunut tunnetuimpien yliopistojen kärkeen. 99,61% valmistuneista on työssä - tämä on korkein työllisyysaste Latvian yliopistoissa, ja lisäksi yli 80% yliopisto -opiskelijoista työskentelee opintojensa aikana.