Kyproksen tasavalta

Laitosten lukumäärä: 31
  • Nicosia

  Cyprus Institute of Neurology and Genetics (CING), alueen johtava tutkimuskeskus, on toiminut aktiivisesti tutkimuksen, palvelujen ja koulutuksen aloilla yli kolmen vuosikymmenen ajan. CING:llä on pitkälle kehittynyt tutkimusinfrastruktuuri neurologian, genetiikan, biolääketieteen, lääketieteen ja niihin liittyvien tieteiden aloilla. CING perusti jatko-opiskelijoilleen kertyneen kokemuksensa koulutuksesta yli 30 vuoden ajan tekemänsä yhteistyön kautta kansallisten ja kansainvälisten oppilaitosten kanssa, ja se tarjoaa MSc- ja PhD-ohjelmia vuonna 2012. CING:n opiskelijat hyötyvät lukuisista tutkimusmahdollisuuksista, joita tuetaan kansallisilta ja kansainvälisiltä rahoittajilta saatavat kilpailukykyiset tutkimusapurahat. CING:n jatko-ohjelmat sopivat lääketieteen, biologian ja lähitieteiden, genetiikan, neurotieteen, biolääketieteen, kemian ja muiden vastaavien alojen valmistuneille, jotka haluavat edetä MSc- tai tohtoritasolle.

  • Larnaca
  • Islamabad
  • Dhaka

  Larnaca College is one of the most vibrant colleges set up in Larnaca Cyprus and offers high standards of private education on a wide range of programs to students from around the world.

  • Nicosia

  Emphasizing high-level, student-centered academics, a diverse and inclusive student body and powerful corporate, community and government links, EUC is a trustworthy and reliable partner in your pursuit of higher education.

  • Cyprus Online

  Toisena julkisena yliopistona, joka perustettiin vuonna 2002, Kyproksen avoin yliopisto (OUC) pyrkii täyttämään merkittävän aukon Kyproksen korkeakoulujärjestelmässä tarjoamalla akkreditoituja etäopiskeluasteita kaikilla tasoilla (perustutkinto, maisteri ja tohtori). Perustuen alkuperäänsä maan ainoana etäopetukseen omistautuneena yliopistona, OUC kasvaa nopeasti akateemisen tason ja yleisen maineen suhteen. Tämän päivän haastava todellisuus on laajentanut OUC: n näköaloja ja auttanut tuomaan Kyproksen kohti strategista tavoitettaan: perustaa se alueelliseksi koulutus- ja tutkimuskeskukseksi ja keskukseksi sekä kansainvälisille tutkijoille että opiskelijoille itäisen Välimeren altaalla.

  • Manchester
  • Accra
  • Budapest
  • + 62 lisää

  World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university.

  • Amsterdam
  • Famagusta

  Yliopisto unelmoittajille ja tekejille. Yliopisto seuraavan sukupolven globaalille tekniikan kyvylle. Yliopisto aloittamaan tulevaisuutesi.

  • Limassol

  Innovatiivinen, tutkimukseen suuntautunut, julkinen yliopisto, joka sijoittuu 350 parhaan joukkoon maailmanlaajuisesti Times Higher Education (THE) -luokituksen mukaan, jonka strategiset pilarit sisällyttävät kestävyyden ja valmistaa valmistuneitaan uuteen aikakauteen.

  • Nicosia

  Bahçe?ehir Cyprus University (BAU Cyprus University) is established as a member of BAU Global Education Network. BAU Global Education Network includes higher education institutions and language schools located in three different continents (North America, Europe and Asia). Its purpose is to provide the opportunity for students to benefit from academic means having an equal level and located in different continents and countries, and get an education in different campuses to enable them to have an international vision.

  • Larnaca

  University of Central Lancashire Kypros (UCLan Cyprus) sijaitsee Larnakassa ja on innovatiivinen yliopistomalli, joka yhdistää sekä Kyproksen/eurooppalaisen että brittiläisen yliopistotason koulutuksen. Se on Central Lancashiren yliopiston ensimmäinen haarakampus, jonka Yhdistyneen kuningaskunnan laadunvarmistusvirasto ja Kyproksen korkeakoulutuksen laadunvarmistus- ja akkreditointivirasto (CYQAA) ovat akkreditoineet. Sen valmistuneilla on ainutlaatuinen etuoikeus saada kaksi tutkintoa, yksi Yhdistyneestä kuningaskunnasta ja toinen Kyprokselta, mikä todistaa Keski-Lancashire Kyproksen yliopiston kaksoisidentiteetin.

  • Paphos

  Neapolis University on Kypros on nuori mutta dynaaminen, nopeasti kasvava yliopisto, joka toimii vuodesta 2010 lähtien viehättävän Pafoksen kaupungin sydämessä Kyproksen saaren länsirannikolla ja tarjoaa perustutkinto-, jatko- ja tohtoriohjelmia sekä kreikaksi että englanniksi . Ilmoittautuminen Neapolis-yliopistoon Kyproksessa tuo opiskelijat korkeatasoiseen, stimuloivaan ja nautinnolliseen ympäristöön. Neapoliksen suurin etu on sen tiedekunnan laatu ja omistautuminen, joista useimmilla on huomattava kokemus opetuksesta ja tutkimuksen tekemisestä Euroopan ja Amerikan yliopistoissa. Tällaisen tiedekunnan ja kunnianhimoisen strategian perusteella siitä on nopeasti tulossa yksi parhaista yksityisistä yliopistoista Kyproksessa.

  • Turkish Republic of Northern Cyprus

  Tullakseen kansainväliseksi johtajaksi on tärkeää saada kansainvälinen koulutus, joka perustuu todellisiin kokemuksiin! Vatel-koulujen opetusmalli, joka perustuu täydelliseen teorian ja käytännön kokemuksen tasapainoon. Vatel parantaa edelleen ohjelmiensa jatkuvaa mukauttamista muuttuvien markkinoiden tarpeiden mukaan. Koulutusmallimme menestys todistettiin tänä vuonna; koska meidät palkitaan Pariisin parhaana vieraanvaraisuuskouluna. The Worldwide Hospitality Awards -raadio koostuu yli 800 hotelliteollisuuden ammattilaisesta.