Kroatia

Laitosten lukumäärä: 20
  • Osijek

  Faculty of Economics in Osijek marks the fifty-second anniversary of successful work and the eight year of implementation of completely new educational programmes adapted in accordance with the Bologna Agreement. This Faculty has played an important role in training scientists and experts in this part of Croatia.

  • Rijeka

  The tradition of Higher Education in Rijeka dates back as far as 1627, whereas the first milestone of the systematic education of engineering personnel in this area is laid by the displacement of the Navy Academy from Trieste to Rijeka in 1854.

  • Rijeka

  Rijekan kauppatieteiden tiedekunta perustettiin vuoden 1961 puolivälissä. Ensimmäiset luennot alkavat 1.11.1961, tiedekunta on kouluttanut talouden asiantuntijoita erityisesti Kroatian rannikon ja Istrian alueen taloudellisen kehityksen edistämiseksi. Vuonna 2001 tiedekunta muutti uuteen osoitteeseen I. Filipovi?a 4, Rijeka.

  • Split

  Splitin talous-, liike- ja matkailutieteellinen tiedekunta esittelee ylpeänä toisen kansainvälisen kesäkoulun teemalla ”Alueellinen kehitys ja politiikka – uusi käsitys ja todellisuustarkastus”, joka järjestetään 10.–14.6.2019 kauniissa Splitissä, Kroatiassa.

  • Split
  • Zagreb

  Yliopiston valitseminen mennä on yksi tärkeimmistä päätöksistämme, ja siksi koulu on vastuussa siitä, että kaikki sen opiskelijat saavat tarvittavat tiedot, rakentavat taitoja ja valmistautuvat parhaalla mahdollisella tavalla 21. vuosisadan yritysmarkkinoille. vuosisadalla. University College Aspiran tehtävänä on luoda transformatiivinen koulutuskokemus soveltamalla parhaita globaaleja käytäntöjä ja tekemällä yhteistyötä alan johtajien kanssa.

  • Zagreb

  Zagrebin yliopisto (1669) on Kaakkois-Euroopan vanhin ja suurin yliopisto. Zagrebin yliopisto tarjoaa kattavana julkisena Keski-Euroopan yliopistona koulutusta ja tutkimusta sekä kaikilla tieteellisillä aloilla (taide, biolääketiede, biotekniikka, insinööri, humanistiset tieteet, luonnontieteet ja yhteiskuntatieteet) sekä laajan valikoiman kursseja kaikilla tasoilla, perustutkimuksesta jatko-opintoihin. Se on 29 tiedekuntaa, 3 taideakatemiaa ja Kroatian yliopistokeskusta, ja se on maan lippulaivaharjoittelupaikka, jossa yli 7900 opettajaa ja 72480 opiskelijaa kehittää tietoa ja hankkii taitoja.

  • Rijeka

  Rijekan matematiikan laitos perustettiin vuonna 1960 kasvatustieteellisen tiedekunnan (vuodesta 1998 lähtien filosofian tiedekunta) osastolle, josta oli määrä tulla vuonna 1973 yksi Rijekan yliopiston neljästä perustavasta tiedekunnasta.

  • Zagreb
  • Split

  Faculty of Chemical Engineering and Technology is a constituent of the University of Zagreb. It is organized in several Departments and Chairs that perform teaching, scientific work, professional and consulting activities in Chemical Engineering, Chemistry and other fields.

  • Geneva
  • Zagreb

  SSBM on globaali, innovatiivinen ja ainutlaatuinen koulu, jossa on opiskelijoita ympäri maailmaa. Ohjelmamme on suunniteltu yli 30 alan kumppanin kanssa. Takaamme sveitsiläisen laadukkaan koulutuksen ja huippuosaamisen. SSBM Geneva on ACBSP-akkreditoitu ja EduQua-sertifioitu. VISIOME on olla ainutlaatuinen, innovatiivinen ja kansainvälinen yritys- ja johtamiskoulu, joka tarjoaa korkealuokkaista tutkimusta, harjoittelua ja koulutusta. Olemme sitoutuneet jatkuvasti tarjoamaan koulutuksen huippuosaamista ja asiantuntemustamme yrityskoulutuksessa innovatiivisen huipputeknologiamme ja korkealaatuisen oppimiskokemuksemme avulla. Kannustamme monimuotoisuutta ja maailmanlaajuista yhteyksiä opiskelijoiden, tiedekunnan ja liikekumppaneiden välillä.

  • Rijeka

  Rijekan yliopiston lääketieteellinen tiedekunta on julkinen koulutus- ja tiedeinstituutio, jonka tehtävänä on lääketieteen, hammaslääketieteen ja saniteettitekniikan opiskelijoiden kouluttaminen, jonka tarkoituksena on hankkia tarvittavat tiedot ja taidot sairauksien ehkäisemiseksi, ylläpitämiseksi ja ylläpitämiseksi. parantaa terveyttä sekä potilaiden terveydenhuoltoa ja kuntoutusta. Koulutusprosessi liittyy läheisesti biolääketieteen ja terveydenhuollon tieteelliseen tutkimukseen, mutta myös tieteidenvälisiin tieteenaloihin, joiden tulokset ja löydökset välttämättä integroituvat koulutusprosessiin yhteiskunnan elinikäisen ja kestävän kehityksen edistämiseksi. asumme.

  • Zagreb

  Zagrebin yliopiston sähkötekniikan ja tietojenkäsittelyn tiedekunta (kroatialainen lyhenne: FER) on johtava korkeakoulu- ja tutkimuslaitos Kroatian tasavallassa sähkötekniikan, tietojenkäsittelyn sekä tieto- ja viestintätekniikan alalla.