Keystone logo

1 Kasvatustieteiden tohtori Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Sosiologia Yhteiskuntatieteen opinnot sisään Latvia varten 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kasvatustieteiden tohtori
  • Yhteiskuntatieteet
  • Sosiologia
  • Yhteiskuntatieteen opinnot
Opintoalat
  • Yhteiskuntatieteet (1)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Popular study format

Kasvatustieteiden tohtori Ohjelmat sisään Yhteiskuntatieteet Sosiologia Yhteiskuntatieteen opinnot

Yhteiskuntatieteiden ohjelmissa perehdytään yleensä psykologian, sosiologian ja etiikan teemoihin, joiden avulla opiskelijat voivat kanavoida luontaisen myötätuntonsa hyödyllisiin, tehokkaisiin toimiin ja niiden auttaa yhteiskunnan heikoimpia, hyväksikäytön uhreja, päihteiden väärinkäyttäjiä, rikollisia ja vammaisia. Alan opiskelijat voivat työllistyä esimerkiksi hoitolaitoksiin, kotiterveydenhuoltoon, kansalaisjärjestöihin ja valtion laitoksiin.

Latvia on sekä maksullista ja valtion rahoittamien korkeakoulutukseen. Maassa on kaksi erilaista korkeakouluopintoihin. Näitä ovat akateemiset ja ammatilliset ohjelmat. On olemassa kolme tasoa akateemisen korkeakoulutuksen - kandidaatin, maisterin ja tohtorin opinnot. Ilmasto maassa suositaan eri talviurheiluun ja virkistyspalvelut kuten luistelu, hiihto ja jääkiekko. Kansainväliset opiskelijat haluavat opiskella Latviassa, koska sen sosiaalisen elämän, taide-ja kulttuurilaitosten. Maan kulttuuria on helppo ryhtyä.

Kasvatustieteiden tohtorin tutkinto antaa koulutuksen ammattilaisille mahdollisuuden lisätä tietämystään erikoistuneilla opintoaloilla. Valmistuneita voidaan valmistaa yliopistojen, hallinnon tai päätöksentekoprojektien rooleihin joko oppilaitoksissa tai kansalaisjärjestöissä.