Keystone logo

3 Kasvatustieteiden tohtori Ohjelmat sisään Kasvatustiede Instruction Opetussuunnitelma 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kasvatustieteiden tohtori
  • Kasvatustiede
  • Instruction
  • Opetussuunnitelma
Opintoalat
  • Kasvatustiede (3)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kasvatustieteiden tohtori Ohjelmat sisään Kasvatustiede Instruction Opetussuunnitelma

Kun olet saanut kandidaatin tutkinnon tai maisterin tutkinto, jotkut päättävät kasvattaa opintosuorituksiaan askeleen eteenpäin harjoittamalla tohtorin tutkintoa. Tyypillisesti tutkimuslähtöiset, useimmat kasvatustieteiden ohjelmat auttavat oppilaita täydentämään tietämyksensä tietylle opiskelualalle.

Mikä on opetussuunnittelun tohtori? Yleisesti ottaen tällainen ohjelma on suunniteltu ammattikasvattajille, jotka haluavat hienosäätää taitojaan opetussuunniteltajaksi. Viime kädessä tämä opintokokonaisuus voi valmistaa opettajia haasteisiin, joita he kohtaavat opetussuunnitelman hallinnossa. Tämän tutkinnon suorittajat voivat ottaa kursseja, jotka kattavat kulttuurin ja johtajuuden, etiikan ja moraalin sekä opetussuunnitelman toteuttamisen ja suunnittelun.

Yksi tämän ohjelman tärkeimmistä eduista on se, että oppilaat voivat oppia tekemään tehokkaan opetussuunnitelman laatimisen ja toteutuksen, mikä voi auttaa heitä erinomaisena koulutuksen ylläpitäjänä. Opiskelija voi myös parantaa organisaation ja tutkimuksen taitojaan, mikä voi auttaa heitä hankkimaan uransa.

Olipa ohjelma henkilökohtaisesti tai verkossa, kuinka kauan ohjelma on suoritettu ja missä koulu sijaitsee, kaikki voivat vaikuttaa tämän asteen kokonaiskustannuksiin. Myös koulumaksujen opetusaste voi vaikuttaa siihen, kuinka paljon se maksaa tämän tutkinnon ansaitsemiseksi.

Jotkut valmistuneet, jotka ansaitsevat opettajan kasvatustieteen opetuksen, haluavat pysyä koulutusalalla opettajana pienten lasten tai nuorten, kun taas toiset päättävät siirtyä asema college pedagogista. Monissa tapauksissa tämän ohjelman suorittajat työskentelevät opettajien koordinaattoreina, päämiehinä tai opetussuunnitelman suunnittelijoina ja koordinaattoreina valtion laitoksille tai yksityisille ja charter-kouluille.

On monia mielenkiintoisia mahdollisuuksia, jotka odottavat niitä, jotka harjoittavat opinto-ohjaajia joko henkilökohtaisesti tai verkossa. Saat lisätietoja käytettävissä olevista vaihtoehdoista etsimällä alla olevaa ohjelmaa ja ottamalla suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijyn.