Keystone logo

53 Kasvatustieteiden tohtori Ohjelmat sisään Kasvatustiede 2024

Suodattimet

Suodattimet

  • Kasvatustieteiden tohtori
  • Kasvatustiede
Opintoalat
  • Kasvatustiede (53)
  • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

Kasvatustieteiden tohtori Ohjelmat sisään Kasvatustiede

Kun opiskelijat haluavat saada korkeakouluopetusta koulutuksen alalla, he voivat päättää ilmoittautua tohtoriopettajaksi. Usein tämän tyyppisen ohjelman suorittaminen kestää kolme vuotta.

Mikä on kasvatustieteiden tohtori? Se on korkea-asteen ohjelma, joka keskittyy opetukseen liittyviin menetelmiin, oppimisvälineisiin ja politiikkoihin. Opiskelija voi keskittyä peruskoulutukseen, keskiasteen tai postsecondary -opetukseen, tai ohjelma voi tarkastella yleisesti kaikkia koulutustasoja. Muihin tohtorintutkintoihin tavoin tämä ohjelma voi sisällyttää opetusohjelmaan luentoja, keskusteluja, työpajoja ja tutkimushankkeita. Tarvittavat täsmälliset kurssit saattavat olla samankaltaisia ​​kuin koulutuksen, suunnittelun ja tutkimusmenetelmien kysymykset ja suuntaukset, koulutuksen politiikan analyysi ja oppimisympäristön perusteet.

Korkeatasoisen koulutuksen järjestäminen voi valmistaa tutkinnon suorittaneita johtajuutta yliopistoissa. Opiskelija voi parantaa luovan ongelmanratkaisu-, viestintä- ja johtamistaitojaan. Vaikka nämä kyvyt voivat johtaa suurempaan aloituspalkkaan, ne voivat myös vaikuttaa siihen, miten osallistujat ovat vuorovaikutuksessa heidän läheistensa kanssa.

Tohtorin tutkinto ei ole sama kaikissa laitoksissa. Itse asiassa kustannukset voivat riippua koulusta, sijainnista, ohjelmasta ja kursseista. Hakijat voivat saada paremman käsityksen kustannuksista ottamalla yhteyttä yliopistoon.

Kasvatustieteiden tohtori voi valmistaa opiskelijoita monille ura-alueille. Vaikka jotkut tutkinnon suorittaneet pääsevät koulutusalaan päämiesten, hallintovirkamiesten, tutkijoiden tai konsulttien tavoin, muut voivat valita toisen reitin. Esimerkiksi opiskelijat voivat käyttää siirrettäviä taitojaan päättäjiä, yritysjohtajia tai neuvonantajia kohtaan. Käytettävissä olevat tarkat mahdollisuudet voivat riippua opiskelijoiden edellisestä koulutuksesta ja työtilanteesta.

Monet yliopistot ja koulut ympäri maailmaa tarjoavat tohtori koulutusohjelmia. Saatat ehkä löytää paikallisen koulun haluamasi asteen tai ilmoittautua verkko-ohjelmaan. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.