Keystone logo
Ota suoraan yhteyttä kouluihin - vertaa 2 Kasvatustieteiden tohtori Ohjelmat sisään Kansainvälinen koulutus 2024

2 Kasvatustieteiden tohtori Ohjelmat sisään Kansainvälinen koulutus 2024

Yleiskatsaus

Koulutuksen tohtori on yksi korkeimmista korkeakoulututkinnoista. Tutkimuslähtöisenä tohtorintutkintona se keskittyy usein koulutuksen aloihin valmistelemaan opiskelijoita akateemiselle, kliiniselle tai tutkimustyölle. Suurin osa opiskelijoista voi saada loppuun tohtorin tutkinnon ohjelman kolmessa vuodessa.

Mikä on kansainvälisen koulutuksen kasvatustiede? Se on koulutusohjelma, jossa keskitytään sekä muodollisten että epävirallisten koulutusstandardien ymmärtämiseen erilaisissa poliittisissa, sosiokulttuurisissa, taloudellisissa ja kielellisissä yhteyksissä. Osallistujat voivat tarkastella ihmisoikeuksien, oikeudenmukaisuuden ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden periaatteita oppimisympäristössä. Täsmälleen vaadittavat täsmälliset kursseja voivat olla eri yliopistoissa. Joitakin esimerkkejä potentiaalisten kurssien opiskelijoista voi joutua ottamaan mukaan kansainvälinen ja vertaileva koulutus, vaihtoehtoiset tutkimus paradigmat, kriittinen sosiaalinen teoria ja koulu sekä ihmisoikeudet ja sosiaaliset liikkeet.

Tämä korkeatasoinen koulutus voi johtaa paljon hyödyllisiin oppimistuloksiin. Jotkut osallistujat voivat hioa arviointia, politiikan kehittämistä ja analysointia. Kaikki nämä taidot voivat auttaa opettajia parantamaan opettajia, tutkijoita ja ihmisoikeusaktivisteja.

Jokaisella yliopistolla voi olla hieman erilainen lukukausimaksu tohtorinhoidolle. Ainoa tapa, jolla hakijat voivat todella selvittää, kuinka paljon he joutuvat maksamaan, on ottaa yhteyttä kouluun itse.

Kansainvälisen koulutuksen kasvatustieteiden tohtori voi johtaa monenlaisiin urakohteisiin kaikkialla maailmassa. Käytettävissä olevat tarkat mahdollisuudet voivat vaihdella aiemman työkokemuksen ja muiden opiskelijoiden koulutuksen perusteella. Jotkut tutkinnon suorittaneet ovat tulleet professoreiksi, päälliköksi, koulutuksen tutkijoiksi, opetussuunnitelmien asiantuntijoiksi, päätöksentekijöiksi, koulutuksen toimeenpanijoiksi ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden johtajille.

Saatat löytää koulutuskoulun Yhdysvalloissa, Irlannissa, Australiassa, Etelä-Afrikassa ja muissa maissa ympäri maailmaa. Joillakin yliopistoilla voi olla jopa online-ohjelmia. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää

Suodattimet

 • Kasvatustieteiden tohtori
 • Kasvatustiede
 • Kansainvälinen koulutus
Opintoalat
 • Kasvatustiede (2)
  • Takaisin pääluokkaan
  Sijainnit
  Etsi lisää paikkoja
  Tutkinnon tyyppi
  Kesto
  Opiskeluvauhti
  Kieli
  Kieli
  Opintomuoto