Keystone logo

4 Kasvatustieteiden tohtori Ohjelmat sisään Instruction 2024

Suodattimet

Suodattimet

 • Kasvatustieteiden tohtori
 • Kasvatustiede
 • Instruction
Opintoalat
 • Kasvatustiede (4)
 • Takaisin pääluokkaan
Sijainnit
Etsi lisää paikkoja
Tutkinnon tyyppi
Kesto
Opiskeluvauhti
Kieli
Kieli
Opintomuoto

  Kasvatustieteiden tohtori Ohjelmat sisään Instruction

  Tohtorikoulutuksen ansaitseminen voi viedä opinnot loppuun ennen kuin aloitat uraasi ammatillisena opettajana. Lisäaikaa, yleensä vähintään kaksi vuotta, tohtorin tutkinto hankkii sekä erityisiä taitoja että parantaa huomattavasti mahdollisuuksiasi palkata kilpailuasemaa parhaissa kouluissa.

  Mikä on opettajan kasvatustiede? Opettajakorkeakoulututkinnon suorittanut antaa useita post-master-tutkinto-opintojaksoja täydentämään opetustekniikoita alan johtavien asiantuntijoiden johdolla. Voit valita lukuisista kursseista, jotka täydentävät urapolkuasi ja keskittyvät ensisijaiseen opetusalueeseesi sisällyttämällä tietoisuus luokkahuonehallintoon injektoitavaksi luovuudeksi peruskurssissa.

  Opettajakorkeakoulun ansaitseminen tarjoaa mahdollisuuden hankkia monia taitoja, kuten kriittinen analyysi, organisaatio ja harjoittelutekniikat. Ammattimaisessa urasi ja jokapäiväisessä elämässänne tällaiset taidot ovat korvaamattomia. Esimerkiksi oppimisen koulutusmenetelmät ovat hyödyllisiä paitsi luokkahuoneessa myös hallintotehtävissä ja lasten kasvatuksessa.

  Opettajankoulutuslaitos on yleensä kustannustehokas tutkinto, sillä monet opiskelijat löytävät urakehitysmahdollisuudet edullisiksi verrattuna kustannuksiin. Koska tohtorin tutkinto kestää useita vuosia, tutki aina valitsemasi koulun ja suunnittele sen mukaisesti. Näin voit täyttää akateemiset tavoitteet ja pysyä opetusbudjetissa.

  Kun olet ansainnut opettajasi opettajaksi, todennäköisesti suunnittelet kilpailuasemaa ammatillisena opettajana. Tutkinnon suorittaneet opiskelijat tulevat usein piirin ylimmän johdon edustajiksi, opetussuunnitelmien suunnittelijoiksi ja kirjoittajiksi tai jopa koulutuksen tutkijoiksi. Jopa niille, jotka haluavat harjoittaa asemaa luokkaopetuksen opettajina, havaitsevat usein, että tämä tutkinto asettaa heille suuren kysynnän, jolloin he voivat valita useista toivottavista tehtävistä.

  Oletko valmis aloittamaan opettajasi opettajaksi? Tämä tutkinto tarjoaa monia kouluja useissa maissa, joten vaihtoehdot ovat lähes rajoittamattomia, mukaan lukien muutamat online-ohjelmat maksimaalista joustavuutta varten. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.