Keystone logo
Westlake University Westlake University – Fudanin yliopiston yhteinen tohtori fysiikan alalta
Westlake University

Westlake University – Fudanin yliopiston yhteinen tohtori fysiikan alalta

Hangzhou, Kiina

4 Years

Englanti

Täysaikainen

18 Nov 2024

Aug 2025

CNY 37 000 / per year

Kampuksella

Johdanto

Fudan University on kattava monitieteinen tutkimusyliopisto, joka sijaitsee Shanghaissa, Kiinassa ja jossa on monia korkealle arvostettuja pääaineita ja ohjelmia. Fudan on C9 Leaguen, Universities 21:n ja Association of Pacific Rim Universities (APRU) jäsen. Viimeisen sadan vuoden aikana Fudanin yliopisto on saavuttanut merkittäviä saavutuksia tieteellisen tutkimuksen, sosiaalisen sitoutumisen, kansainvälisen vaihdon ja innovaatioiden alalla.

Westlake University on uudenlainen korkealaatuinen tutkimukseen suuntautunut yliopisto, joka sijaitsee upeassa ja historiallisessa kiinalaisessa Hangzhoun kaupungissa, jossa muinainen ja ultramoderni sekoittuvat luoden paikan vertaansa vailla. Westlake University korostaa akateemista vapautta, tutkimuksen huippuosaamista, tieteidenvälistä sitoutumista ja kansainvälistä yhteistyötä.

Kaikki kurssit Westlake University -Fudan University Joint Ph.D. Fysiikan ohjelmat opetetaan englanniksi. Opiskelijat ilmoittautuvat Fudanin yliopistoon, ja useimmat tutkimukset ja kurssit suoritetaan osoitteessa Westlake University . Opiskelijoille, jotka läpäisevät kaikki ohjelman vaatimukset, mukaan lukien väitöskirjan puolustaminen, myönnetään fysiikan tohtorin tutkinto Fudanin yliopistosta.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Tietoja koulusta

Kysymyksiä