Keystone logo
Westlake University Elektroniikkatieteen ja -tekniikan tohtori
Westlake University

Elektroniikkatieteen ja -tekniikan tohtori

Hangzhou, Kiina

4 Years

Englanti

Täysaikainen

18 Nov 2024

Aug 2025

CNY 10 000 / per year *

Kampuksella

* Kaikki hyväksytyt opiskelijat saavat täyden lukukausiapurahan.

Johdanto

Ph.D. elektroniikkatieteen ja teknologian johdannossa

Elektroniikka- ja tietotekniikka on ollut liikkeellepaneva voima, joka edistää nykyaikaisen tietotekniikkayhteiskuntamme kehitystä ja on monien maailman edistyneimpien teknologioiden perusta. Insinööritieteiden korkeakoulu on omistautunut soveltavien tieteiden tutkimuksen rajojen työntämiseen ja uusien ihmisten hyvinvointia ja ympäristön kestävyyttä edistävien teknologioiden kehittämiseen. Tässä ohjelmassa teet omaperäisiä panoksia ja kehität vaikuttavia innovaatioita, jotka muokkaavat tiedon, teknologian ja tekoälyn tulevaisuutta.

Koulutuksen tavoitteet:

Insinööritieteiden korkeakoulussa hyödyt lukuisista monitieteisistä lähestymistavoista ja mahdollisuuksista luonnon- ja biotieteistä. Olemme tulevaisuuteen suuntautuneita ja keskitymme jatkuvasti hyödyntämään huippuluokan tutkimusalustoja, laitteita ja tutkimustiloja. Insinööritieteiden korkeakoulu Ph.D. ohjelma on tutkimukseen suuntautunut tutkinto, ja se on omistettu tutkimuksen perusteiden opettamiseen ja hyödyntämiseen alkuperäisen teknologian rajojen työntämiseksi. Meidän Ph.D. Opiskelijat pyrkivät huippuosaamiseen edistyneessä tutkimuksessa ja heidät haastetaan olemaan muutoksentekijöitä, jotka tekevät maailmasta paremman paikan ja muuntavat tutkimustuloksiaan todellisiin sovelluksiin.

Jatkokurssit:

Insinööritieteiden korkeakoulussa opetettuja jatkokursseja opettavat maailmanluokan tiedekunnat, jotka ovat toimineet ja opiskelleet joissakin maailman huippuyliopistoissa. Elektronisen tiede- ja teknologiaohjelman monipuolisia kursseja opettavat maailman johtavat asiantuntijatiedekunnan jäsenet. Tämä ohjelma antaa opiskelijoillemme mahdollisuuden suorittaa tutkimusta ja projekteja, jotka sisältävät eri vaiheita alkuperäisen ja vaikuttavan innovaation, kuten teorian, mallinnuksen, simuloinnin, nanovalmistuksen, kokoonpanon, validoinnin, in vitro- ja in vivo -kokeiden, kliinisen testauksen ja projektinhallinnan.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä