Keystone logo
Westlake University

Westlake University

Westlake University

Johdanto

Westlake University on uudenlainen korkealaatuinen tutkimukseen suuntautunut yliopisto, joka sijaitsee Kiinan historiallisessa Hangzhoun kaupungissa - upeassa kaupungissa, joka tunnetaan kaikkialla Aasiassa pitkästä historiastaan, rikkaasta kulttuuristaan, kuvataiteestaan ja kauniista maisemistaan. Yliopistomme perustivat näkyvät, maailmanlaajuisesti arvostetut tiedemiehet ja tutkijat. Meistä on nopeasti tulossa johtava tieteen, tekniikan ja innovaatioiden yliopisto. Westlakessa painotamme akateemista vapautta, tutkimuksen huippuosaamista, tieteidenvälistä sitoutumista ja kansainvälistä yhteistyötä. Olemme sitoutuneet rakentamaan aidosti kansainvälisen, maailmanluokan, tutkimuspainotteisen yliopiston.

Westlake University luokat opetetaan englanniksi. Tarjoamme tällä hetkellä Ph.D. biologian, kemian ja elektroniikkatieteen ja teknologian ohjelmia sekä yhteinen tohtorintutkinto. Fysiikan ohjelma Fudanin yliopistossa. Biologian, kemian, fysiikan, elektroniikka- ja tietotekniikan sekä materiaalitieteen ja tekniikan perustutkinto-ohjelmamme tarjoavat samat resurssit ja akateemisen vapauden kuin jatko-ohjelmamme ja antavat opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä yhteistyössä valtakunnan johtavissa laboratorioissa jatko-opiskelijoiden ja maailmanluokan kanssa. tiedekunnan neuvonantajat.

Lisäksi uskomme, että korkeakoulutus on edullinen jokaiselle Westlake University opiskelijalle. Tarjoamme erilaisia stipendejä, apurahoja ja kampuksella työllistymismahdollisuuksia kaikille jatko- ja perustutkinto-opiskelijoille.

Mene kansainväliseen, mene ulkomaille

Go International

Westlake University tavoitteena on rekrytoida 50 % kotimaisia ja 50 % kansainvälisiä opiskelijoita kaikkiin perustutkinto-ohjelmiin luodakseen aidosti kansainvälisen opiskeluympäristön.

Meidän Ph.D. ohjelmat rekrytoivat opiskelijoita huippuluokan maisteriohjelmista.

Lähde ulkomaille

Kansainvälisen Kiinan kokemuksesi lisäksi kaikkien perustutkinto-opiskelijoiden tulee viettää lukukausi tai koko lukuvuosi yhdessä 19 kumppaniyliopistostamme ulkomailla. Olemme perustaneet opiskeluohjelmia ulkomailla johtavien yliopistojen kanssa Pohjois-Amerikassa, Australiassa, Euroopassa ja Aasiassa, mukaan lukien UC Berkeley, Cornell University, Edinburghin yliopisto, UC San Diego, Monash University, Hebrew University Jerusalemissa ja monet muut.

Ph.D. opiskelijoita kannustetaan opiskelemaan lyhytaikaisissa ohjelmissa ulkomailla tai esittelemään tutkimustaan kansainvälisissä akateemisissa tutkimuskonferensseissa ja foorumeissa. Valmistuneiden kansainvälisten kokemusten rahoittamiseen on runsaasti mahdollisuuksia.

Sijainnit

  • No. 600 Dunyu Road, , Hangzhou

  • No.18 Shilongshan Road, , Hangzhou

Kysymyksiä