Keystone logo
Westlake University

Westlake University

Westlake University

Johdanto

Westlake University on uudenlainen korkealaatuinen tutkimukseen suuntautunut yliopisto, joka sijaitsee Kiinan historiallisessa Hangzhoun kaupungissa - upeassa kaupungissa, joka tunnetaan kaikkialla Aasiassa pitkästä historiastaan, rikkaasta kulttuuristaan, kuvataiteestaan ja kauniista maisemistaan. Yliopistomme perustivat näkyvät, maailmanlaajuisesti arvostetut tiedemiehet ja tutkijat. Meistä on nopeasti tulossa johtava tieteen, tekniikan ja innovaatioiden yliopisto. Westlakessa painotamme akateemista vapautta, tutkimuksen huippuosaamista, tieteidenvälistä sitoutumista ja kansainvälistä yhteistyötä. Olemme sitoutuneet rakentamaan aidosti kansainvälisen, maailmanluokan, tutkimuspainotteisen yliopiston.

Westlake University luokat opetetaan englanniksi. Tarjoamme tällä hetkellä Ph.D. biologian, kemian ja elektroniikkatieteen ja teknologian ohjelmia sekä yhteinen tohtorintutkinto. Fysiikan ohjelma Fudanin yliopistossa. Biologian, kemian, fysiikan, elektroniikka- ja tietotekniikan sekä materiaalitieteen ja tekniikan perustutkinto-ohjelmamme tarjoavat samat resurssit ja akateemisen vapauden kuin jatko-ohjelmamme ja antavat opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä yhteistyössä valtakunnan johtavissa laboratorioissa jatko-opiskelijoiden ja maailmanluokan kanssa. tiedekunnan neuvonantajat.

Lisäksi uskomme, että korkeakoulutus on edullinen jokaiselle Westlake University opiskelijalle. Tarjoamme erilaisia stipendejä, apurahoja ja kampuksella työllistymismahdollisuuksia kaikille jatko- ja perustutkinto-opiskelijoille.

Mene kansainväliseen, mene ulkomaille

Go International

Westlake University tavoitteena on rekrytoida 50 % kotimaisia ja 50 % kansainvälisiä opiskelijoita kaikkiin perustutkinto-ohjelmiin luodakseen aidosti kansainvälisen opiskeluympäristön.

Meidän Ph.D. ohjelmat rekrytoivat opiskelijoita huippuluokan maisteriohjelmista.

Lähde ulkomaille

Kansainvälisen Kiinan kokemuksesi lisäksi kaikkien perustutkinto-opiskelijoiden tulee viettää lukukausi yhdessä 21 kumppaniyliopistostamme ulkomailla. Olemme perustaneet opiskeluohjelmia ulkomailla johtavien yliopistojen kanssa Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Kanadassa, Australiassa ja Israelissa, mukaan lukien UC Berkeley, Cornell University, Edinburghin yliopisto, UC San Diego, Monash University, Hebrew University Jerusalemissa ja monet muut.

Ph.D. opiskelijoita kannustetaan opiskelemaan lyhytaikaisissa ohjelmissa ulkomailla tai esittelemään tutkimustaan kansainvälisissä akateemisissa tutkimuskonferensseissa ja foorumeissa. Valmistuneiden kansainvälisten kokemusten rahoittamiseen on runsaasti mahdollisuuksia.

Kampuksen ominaisuudet

Noin Westlake University

Liity inspiroivien ihmisten joukkoon

Westlake Universityopit maailmanluokan tiedekunnastamme ja ohjaat sitä. Yli 95% professoreistamme on kotoisin huippuluokan yliopistoista, mukaan lukien MIT, Caltech, UC Berkeley ja Stanford. Lisäksi kaikki ylimmät johtomme ovat opiskelleet ja / tai toimineet tehtävissä arvostetuissa instituutioissa, kuten Princeton, Harvard, Yale, UPenn, UIUC ja KTH Royal Institute of Technology (Ruotsi). Työskentelet ja teet yhteistyötä näiden loistavien tutkijoiden ja insinöörien kanssa, jotka muuttavat maailmaa. Sinua ympäröivät myös innostuneet opiskelijatoverit, jotka etsivät haasteita tutkijoissa, henkilökohtaisessa kasvussa ja kulttuuriseikkailuissa. Westlakessa saat elinikäisiä ystäviä ja olet yhteydessä tuleviin johtajiin.

Yhteisö tuleville johtajille

Westlake University on intiimi, tukeva ja monipuolinen yhteisö. Erilaisia etuja ja syitä edustavat monenlaiset opiskelijaryhmät, joiden avulla yksilöt voivat tutkia, luoda ja johtaa omilla tavoillaan. Toivomme helpottavan kiinnostavaa, jännittävää ja inspiroivaa opiskelijaelämän kokemusta kaikille.

Meidän kampus

Kaunis kampuksemme on suunnitellut tunnettu saksalainen yritys HENN GmbH, ja se on yksi maailman kestävimmistä ja monikäyttöisimmistä kampuksista. Kampuksellamme on 300 huipputeknistä itsenäistä laboratoriota, 13 innovaatioalustaa ja kuusi jaettua tutkimuslaitosta. Pääkampuksemme sijaitsee kasvavan yliopistokaupungin sydämessä, suuren teknologiakeskuksen ja muinaisten historiallisten raunioiden, teeviljelmien ja Westlake UNESCOn maailmanperintökohteen välissä.

  Sijainnit

  • Hangzhou

   No. 600 Dunyu Road, , Hangzhou

  • Hangzhou

   No.18 Shilongshan Road, , Hangzhou

   Kysymyksiä