Keystone logo
Vytautas Magnus University - PhD Programmes Viestinnän ja informaation tohtoriopinnot
Vytautas Magnus University - PhD Programmes

Viestinnän ja informaation tohtoriopinnot

Kaunas, Liettua

4 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

26 Jun 2024

Oct 2024

EUR 11 589 / per year

Kampuksella

Johdanto

Vytautas Magnus University (VMU) Kaunasissa (Liettua) järjestettävä viestinnän ja informaatiotutkimuksen tohtoriohjelma pyrkii käsittelemään kiireellisiä kysymyksiä nykyaikaisessa ja dynaamisesti kehittyvässä median ja viestinnän alalla, jota muokkaavat poliittis-taloudelliset, sosiokulttuuriset ja teknologiset tekijät, ja tutkii median infusoimia yhteiskunnallisia muutoksia ja kommunikaatiovaikutuksia yksilöön, ryhmiin ja sosiaalisiin ulottuvuuksiin.

Ohjelman tutkimusteemoille on ominaista keskeiset määrittelevät käsitteet, kuten relevanssi, avoimuus, tietorikas ja tietoon perustuva analyysi. Eettisyys, yhteistyö, monitieteisyys ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus ovat tiedon luomisprosessin määrittäviä piirteitä.

Tohtoriohjelman laajuus on 30 opintopistettä ja se sisältää vähintään 4 kurssia ensimmäisten 2 opiskeluvuoden aikana. Se on suunniteltu sisältämään ohjelmakursseja ja yksilöllistä opiskelu- ja tutkimustoimintaa, johon kuuluvat osallistuminen tutkimushankkeisiin ja akateemisiin tehtäviin, kuulemiset ja seminaarityyppinen työ, liittyminen ammatillisiin yhdistyksiin ja osallistuminen harjoitteluun.

Artes liberales -malliin perustuva Vytautas Magnus University tarjoaa tohtorikoulutettaville suotuisan koulutusympäristön, jossa he voivat kehittää teoreettista ja metodologista asiantuntemustaan tiedotusvälineissä ja viestinnässä, tehdä itsenäistä tutkimusta, osallistua kansallisiin ja kansainvälisiin tutkimusverkostoihin sekä osallistua opetus- ja koulutustoimintaan.

Pääsyvaatimukset ja hakuilmoitus ilmoitetaan vuosittain huhti-toukokuussa, kun taas valintakomitea kokoontuu kesäkuun lopulla.

Pääsymaksut

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Chat with students

Kysymyksiä