Keystone logo
Van Andel Institute

Van Andel Institute

Van Andel Institute

Johdanto

Van Andel Institute aloitti vision: parantaa ihmisten terveyttä.

Van Andel -perheen vuonna 1996 perustaman instituutin asuu nyt yli 400 tutkijaa, kouluttajaa ja tukihenkilöstöä - jokainen meistä on syvästi yhteydessä tekemäämme työhön ja jota haluaa saada aikaan kiireellinen muutos.

Teemme joka päivä yhteistyötä perustutkimuksen ja translaatiotieteen eturintamassa etsimällä läpimurtohoitostrategioita syöpään, Parkinsonin tauteihin ja muihin sairauksiin. Yhteisten arvojen ja yrittäjähengen avulla herätämme innovaatioita, jotta moninkertaistamme löytöjen vaikutukset ja vastaamme kriittisiin kysymyksiin maailmallemme.

Uskomme, että huomisen toivo elää tämän päivän opiskelijoissa. Tutkijakoulumme tarjoaa tiukan, tutkimusintensiivisen tohtorin. ohjelma, joka kehittää molekyyli- ja solubiologian johtajia. Tutkimuspohjaiset lähestymistapamme K – 12-koulutukseen auttavat luomaan luokkahuoneita, joissa uteliaisuus, luovuus ja kriittinen ajattelu menestyvät.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Grand Rapids

    Bostwick Avenue Northeast,333, 49503, Grand Rapids

    Kysymyksiä