Keystone logo
University of Rijeka, Faculty of Engineering Sähkötekniikan tohtori
University of Rijeka, Faculty of Engineering

Sähkötekniikan tohtori

Rijeka, Kroatia

5 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 6 000 / per semester *

Sekoitettu

* Tohtorikoulutuksen kesto 6 lukukautta (jokainen lukukausi 1000 euroa)

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

PUHELU

opiskelijoiden pääsy jatko-yliopisto (jatko-opinto-ohjelmiin) insinööritieteiden tieteen tohtorin tutkinnon suorittamiseksi lukuvuonna 2020/21:

Moduulien sähkötekniikan aiheissa

 • Elektroniset ja tietojärjestelmät
 • Sähkövoimajärjestelmät ja uudet teknologiat

Hyväksyttyjen opiskelijoiden määrä: 10.

Valitsemalla kurssit esimiehensä ohjauksella, jokainen opiskelija voi mukauttaa ohjelman tutkimuksen etuihinsa. Jatko-yliopisto (jatko-opinto-ohjelmat) hyväksyy hakijat, joilla on seuraavat tutkinnot: jatko-insinööri, insinööri- tai insinööritieteiden maisteri (konetekniikan, merivoimien arkkitehtuurin, sähkötekniikan ja tietotekniikan aloilla). Ohjelma on avoin myös hakijoille, joilla on tutkinto vastaavilla aloilla, jolloin heidän on ehkä suoritettava tentit täydentävillä kursseilla. Hakijoiden on täytynyt suorittaa yliopistotutkinto-opinto-ohjelma 300 ECTS: llä, mukaan lukien ohjelman jatko-osa, tai vähintään neljän vuoden yliopisto-opinto-ohjelman. Hakijoiden, jotka ovat saaneet tutkinnon ulkomaisesta oppilaitoksesta, vaaditaan liittämään toimivaltaisen viranomaisen päätös ulkomaisen tutkinnon tunnustamisesta.

Maahanpääsyhakemukset jätetään University of Rijeka, Faculty of Engineering , Vukovarska ulica 58, 51000 Rijeka, Kroatia, 2. lokakuuta 2020 saakka. Hakemukseen osallistuvat hakijat kutsutaan haastatteluun tiedekunnan nimeämän komitean kanssa. Neuvosto (suunniteltu 5. – 12. Lokakuuta). Tiedekunnan neuvosto hyväksyy pääsyn ohjelmaan.

Rekisteröinti tapahtuu 2.-6. Marraskuuta 2020.

Kurssit alkavat 15. marraskuuta 2020.

Hakijoiden on toimitettava seuraavat tiedot hakulomakkeella PDS-1:

- täytetty ansioluettelo PDS-2

- oikeaksi todistettu jäljennös aiemmin suoritetusta ohjelmasta, virallisella asiakirjalla, joka sisältää tentteistä ja tutkielmasta saadut arvosanat ja keskimääräisen arvosanan

- kaksi suositusta suosituslomakkeessa PDS-3

- potentiaalisen esimiehen suorittama valvonnan hyväksyntä, esimiehen ansioluettelot ja luettelo julkaisuista

- syntymätodistus ja kansalaisuustodistus

- oikeushenkilön muistio, jossa hakija työskentelee, sanomalla, että se kattaa hakijan lukukausimaksut, tai hakijan lausunto siitä, että hän maksaa palkkiot

- jatko-opiskelijan kestävän tutkimussuunnitelman lomake, allekirjoittanut ohjaaja (PDS-15).

Valvonnan hyväksynnän saamiseksi hakijoiden on ensin keskusteltava moduulin johtajan ja potentiaalisen valvojan kanssa, jotka täyttävät esimiehille asetettujen edellytysten mukaisesti jatko-opinto-ohjelmien teknisen tiedekunnan asetuksen 18 artiklan mukaisesti.

Lukukauden lukukausimaksu on 7,500,00 HRK taloudellisen korvauksen määrästä tehdyn erityispäätöksen mukaisesti.

Kaikkia muita tietoja kutsusta, jatko-yliopisto- (jatko-opinto-ohjelmista), jatkotutkinto-opinto-ohjelmia koskevista säännöistä, lomakkeita jne. Voi saada opiskelijarekisteristä henkilökohtaisesti tai puhelimitse, soittamalla numeroon ++ 385 51 651 410, tai verkkosivulla http://www.riteh.uniri.hr/fi/education/postgraduate-doctoral-study/.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Elektroniikkatieteen ja -tekniikan tohtori
  • Hangzhou, Kiina
 • Sähkötekniikan tohtori
  • Arlington, Yhdysvallat
 • Sähkö- ja elektroniikkatekniikan tohtori
  • Kaunas, Liettua