Keystone logo
© University of Vaasa Executive Education
University of Vaasa Executive Education

University of Vaasa Executive Education

University of Vaasa Executive Education

Johdanto

University of Vaasa Executive Education on vahvat juuret Vaasan yliopistossa ja tiedemaailmassa. Olemme Suomen jännittävin ja vaikutusvaltaisin aikuis- ja täydennyskoulutuspalveluiden tarjoaja esimiehille ja ammattilaisille.

Miksi valita University of Vaasa Executive Education ?

Tehokkuus

Tarjoamme inspiroivaa ja vaikuttavaa aikuis- ja täydennyskoulutusta, joka tarjoaa sinulle käytännön työkaluja toimiaksesi tehokkaasti ja tuloksellisesti jatkuvasti muuttuvassa työmaailmassa.

asiantuntemus

Käytännön ohjelmamme valjastavat tutkittua yliopistotieteitä, teoriaa ja akateemista prosessia ratkaisemaan tehokkaasti jokapäiväisiä johtamisen ja liiketoiminnan haasteita.​

saavutettavuus

Olemme palvelukeskeinen, joustava ja tavoitettavissa oleva aikuis- ja täydennyskoulutuskumppani, jonka avulla palvelunsa on helppo valita, räätälöidä, ostaa ja toimittaa.​

Erotu joukosta ja vaikuta

Innostavaa ja laadukasta koulutusta työelämän tehokkaaseen kehittämiseen

Executive Education Vaasan yliopistossa on valmentaja, kouluttaja ja johtamisen, organisaation kehittämisen ja liiketoimintataitojen asiantuntija. Tarjoamme innovatiivisen lähestymistavan kasvuun, muutokseen ja johtamisen haasteisiin. Olemme myös luonnollinen sparrauskumppani yrityksille. Haluamme panostaa osaamiseen. Vahvistamme ja kasvatamme kumppaneidemme ja asiakkaidemme liiketoimintaymmärrystä. Koulutuksemme antaa luottamusta päätöksentekoon ja kykyä katsoa eteenpäin. Kurssiemme modulaarinen rakenne mahdollistaa joustavuuden työ- ja elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Johdon koulutusohjelmat

Johdon koulutusohjelmamme sisältävät sekä lyhyt- että pitkän aikavälin ohjelmia esimiehille, keskijohdolle ja välittömänä esimiehinä toimiville esimiehille. Ohjelmat kattavat johtamisen ja johtamisen, liiketoiminnan eri osa-alueet sekä valittujen toimialojen erityispiirteet. Osa opintokokonaisuuksista järjestetään säännöllisesti ja osa on kertaluonteisia. Tutustu tarkemmin ja löydä itsellesi sopiva!

Executive MBA

  • Vaasan yliopiston Executive MBA -ohjelma ohjaa ajatteluasi ja toimintaasi strategiseen ja kannattavampaan suuntaan. Uusin tutkimukseen perustuva tieto antaa vankan pohjan, jonka voit toteuttaa käytännössä MBA-ohjelman avulla. Oikeat numerot ja sanat ovat välttämättömyys johtamisessa. Siksi ohjelmamme kattaa sekä liiketoimintataitojen kovan ytimen että ihmislähtöisen johtamisen – asiakkaita unohtamatta.

Räätälöidyt ohjelmat

  • Voimme järjestää räätälöityjä koulutus- ja kehitysohjelmia, kuten esimiesvalmennusta, johtoryhmän valmennusta ja työhyvinvointia vastaamaan organisaatiosi tarpeisiin Vaasan yliopiston aloilla. Voimme kattaa eri teemoja johtamisessa ja liiketoiminnassa sekä teknologiassa ja julkishallinnossa.

Online kursseja

  • Tarjoamme ajasta ja paikasta riippumatonta verkkokoulutusta asiantuntijoille, esimiehille ja johtajille. Verkkokurssimme perustuvat näyttöön perustuvaan tietoon, ovat käytännöllisiä ja tarjoavat konkreettisia työkaluja työelämän tarpeisiin.

Liiketalouden tohtori DBA

  • Jos haluat antaa vaikuttavan panoksen käytäntöön organisaatioissa, yhteiskunnissa ja talouksissa samalla kun kehität omaa uraasi, sinun tulee muuttaa näkemystäsi ja laajentaa näköalojasi DBA:n kautta.

Sijainnit

  • Vaasa

    Puuvillakuja 8, 65200, Vaasa

Kysymyksiä