Keystone logo
University of Texas Arlington Sähkötekniikan tohtori
University of Texas Arlington

Sähkötekniikan tohtori

Arlington, Yhdysvallat

4 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 10 126 / per semester *

Kampuksella

* 10,126 dollaria lukukautta kohti ulkomailla asuville (9 tuntia / lukukausi). 4,577 euroa lukukautta kohti ulkomailla asuville (9 tuntia / lukukausi).

Johdanto

Kurssitarjonta antaa opiskelijalle mahdollisuuden laajentaa sekä tehostaa tietämystään useilla sähkötekniikan aloilla. Opiskelija voi tiedekunnan neuvonantajan avulla suunnitella ohjelmaa mistä tahansa sähköalan erikoistumisalueista tai tieteen ja tekniikan osastojen tarjonnasta.

Jatko-opiskelu ja -tutkimus tarjotaan seuraavilla aloilla:

 • Digitaaliset ja mikroprosessorijärjestelmät: Digitaaliset signaaliprosessorit, sulautetut mikro-ohjaimet, mikroprosessorit, kehittyneet mikroprosessorijärjestelmät
 • Solid-state-laitteet, piirit ja järjestelmät: puolijohdeteoria, mikroaaltouunit ja piirit, analoginen elektroniikka.
 • Järjestelmät ja hallintalaitteet: Järjestelmät, ohjaukset, valmistus, diskreetit tapahtumavalvonta, neuraalinen ja sumea ohjaus, epälineaarinen nykyaikainen ohjaus, biolääketieteellinen signaalinkäsittely ja instrumentaatio
 • Sähkömagneettiset kentät ja sovellukset: Kaukokartoitus, sähkömagneettiset kentät, propagation, scattering, radiation, and microwave systems.
 • Digitaalinen signaali- ja kuvankäsittely: Vision-järjestelmät, neuroverkot, tilastollinen signaalinkäsittely, epälineaarinen kuvankäsittely, virtuaalinen prototyyppaus ja virtuaaliympäristöt.
 • Tietoliikenne- ja tietojärjestelmät: tiedonsiirto- ja viestintäjärjestelmät
 • Voimajärjestelmät: tehokas toiminta, sukupolvi, lähetys, jakelu, sääntelyn purkaminen
 • Optiset laitteet ja järjestelmät: Optics, Electro-optics, Diffractive Optics, Nonlinear Optics ja Laserit
 • Nanoteknologia ja MEMS - Materiaalit ja laitteet: kvanttiset elektroniset laitteet, puolijohdepinnat ja -liitännät, yksitekniset laitteet, anturit ja ilmaisimet, hiilinanopuhdistuslaitteet, melua ja luotettavuutta nanoelektronisissa laitteissa, mikroaktuaattoreissa, RF-MEMSissä, polymeerielektroniikassa ja nanophotoniassa
 • Uusiutuvat energiaratkaisut ja ajotekniikka: sähköelektroniikka, moottorityökalut, uusiutuva energiajärjestelmä, grid-integraatio ja autokorjaamo

Ohjelma on suunniteltu vastaamaan tohtorintutkintoa suorittavien opiskelijoiden tarpeita ja tarjoamaan opiskelijalle haluavan lisätä tietämystä tekniikan alalla käytettävistä sähkötekniikan aloista. Tarjolla olevat kurssit tarjoavat harjoitteleville insinööreille kehittynyttä ja ajan tasalla olevaa sähkötekniikan koulutusta.

Pääsyvaatimukset

Hakuprosessi pitää kaiken hakemusmateriaalin, mukaan lukien viralliset transkriptiot, GRE-tulokset, suositukset ja käyttötarkoitus. Mitään yksittäistä objektiivista tekijää ei käytetä päättämistä koskevan päätöksen tekemiseen tai maahanpääsyn kieltämiseen. On odotettavissa, että hakijalla on taustaltaan sellaisia ​​aloja kuin lineaariset järjestelmät, dc- ja ac-elektroniikkapiirit, staattiset ja dynaamiset sähkömagneettiset kentät, mikroprosessorit, tyypillisen sähkötekniikan opetussuunnitelman mukaisten kurssien joukossa. Muilla aloilla opiskelevia opiskelijoita kannustetaan soveltamaan, mutta heitä voidaan vaatia puuttumaan vaadittavien EE-kurssien puuttumiseen ottamalla osa-alueita EE-kursseilta. Yritystä pyritään vastaamaan potentiaalisten jatko-opiskelijoiden teknisten tavoitteiden kanssa osastojen resursseilla, jotta opiskelijoille ja heidän jatkokoulutukselleen tarjottaisiin kannustava akateeminen ympäristö.

Seuraavassa esitetään kriteerit, jotka koskevat (1) ehdotonta maahantuloa, (2) väliaikaista maahantuloa, (3) myöhempää maahantuloa, (4) pääsyn epäämistä ja (5) apurahaa. Pääsy ehdoitta: Tyypillinen hakija, joka on "hyväksytty", on täyttänyt seuraavat pääsyvaatimukset.

 • Vähimmäisvaatimus GPA-vaatimuksesta
  • Ph.D. sisäänpääsy 3.5 perustuu MSEE tai vastaava
 • Opiskelijan perustutkinnon (taustan) merkitys EE-opetussuunnitelmassa.
 • Opiskelijan kandidaatin tutkinnon tiukkuus.
 • Yliopiston / korkeakoulun maineen, jonka mukaan opiskelija on saanut edeltävät tutkintonsa
 • Tieteellisissä konferensseissa / lehtijulkaisuissa olevat julkaisut ovat valinnaisia, mutta parantavat sekä opiskelijan mahdollisuuksia päästä osallisiksi ja saada taloudellista tukea.
 • Kolme suositusluetteloa henkilöistä, jotka voivat arvioida opiskelijan jatko-opintojen onnistumisen todennäköisyyttä.
 • GRE arvioi vähintään seuraavia:
 • Määrällinen pisteet
  = 720 (uusi asteikko: 156) MS: lle
  tai
  = 750 (uusi asteikko: 159) Ph.D.
 • Sanallinen pistemäärä = 400 (uusi asteikko: 146)
 • Analyyttinen kirjoittaminen = 3 MS: lle tai = 3,5 Ph.D: lle
 • Kansainväliselle opiskelijalle ylimääräinen vaatimus edellä mainittujen lisäksi:
 • Hakijan on täytettävä englannin kielen vähimmäisvaatimukset, kuten yksityiskohtaiset tiedot ovat luettelon yleisissä maahanpääsyvaatimuksissa. Vähimmäisvaatimuksen täyttäminen ei kuitenkaan takaa pääsyä. Ohjelma antaa mieluummin opiskelijoille, joilla on TOEFL-pisteet 83 Internet-pohjaiselle testille vähintään 19 kussakin neljässä luokassa. Vaihtoehtoisesti IELTS-pisteitä, joiden koko on 6,5 kaikissa luokissa, tarkastellaan samalla tavoin.

Lisätietoja pääsyvaatimuksista.


Tutkintovaatimukset

Ph.D. on tutkinto, jossa painotetaan tutkimusta. Tohtorintutkinnon vaatimuksia on kuvattu muualla tutkintotodistusten / vaatimusten yleisluettelossa. Lupa jatkaa yli maisterin tutkinto perustuu arviointipisteiden keskiarvo ja GRE tulokset kuten edellä kuvattiin. Hyväksyminen jatkaa tohtoriohjelmaan on annettu tyydyttävällä tavalla seuraavalla tavalla:

 1. Väitösneuvonantajan hyväksyminen ja
 2. Diagnostiikkatutkimuksen läpäiseminen. Tämä tentti on yli kolmen teknisen osaamisen alueet, jotka opiskelija valitsee.

Diagnostiikkatutkimuksen opintojaksoja on täydennettävä MS-tutkinnon aikana tai ensimmäisen 30 jatko-opintojen aikana, jotka vaaditaan Ph.D. ohjelmoida.

Tämä menettely on suoritettava kurssityön aikana Ph.D. Opiskelija, joka ei ole yrittänyt Diagnostiikkatutkimusta tähän aikaan, saa vielä yhden tilaisuuden suorittaa tentti seuraavan koko lukukauden aikana.

Työohjelman odotetaan sisältävän vähintään 15 lukukautta korkeakoulututkinnon jatkokoulutuksesta yli master-tutkinto ja riittävät väitöskirjatunnit vaaditut väitöskirjan suorittamiseksi. Kaikki jatkotutkinnot lasketaan 15 tunnin välein. Niistä 15 tuntia vähintään, vähintään 6 lukukautta tuntia pitkälle jatkotason kursseja tarvitaan. Lisäksi vaaditaan 2 lukukauden pituista seminaarityöskentelyä (EE 5190). Seminaarikurssia ei lasketa 15 tunnin välein. Ohjaava professori voi vaatia lisäkursseja 15 tunnin välein, jos se katsotaan tarpeelliseksi väitöskirjan edellyttämän tutkimuksen suorittamiseksi. Näihin opintojaksoihin voi kuulua jatko-opiskelijan väitöskirjaan liittyvä matematiikan, tieteen tai tekniikan koulutus, mutta vain Graduate Advisorin hyväksyntä.

Suoraan Ph.D. ohjelma, työohjelman odotetaan sisältävän vähintään 30 lukukautta tunti jatkotutkinnon jatkotutkinnon jälkeen kandidaatin tutkinto ja riittävä väitöskirja lukukausi tuntia vaaditaan väitöskirjan suorittamiseksi. 30 tunnin välein vaaditaan vähintään 6 lukukautta korkeakoulututkinnon suorittaneita kursseja. Lisäksi vaaditaan 2 lukukauden pituista seminaarityöskentelyä (EE 5190). Seminaarikurssia ei lasketa 30 tunnin välein.

Tohtorikoulutettavan asema hyväksytään opiskelijoille, jotka ovat läpäisseet suullisen kattavan tutkinnon (kattava väitöskirjoitus) ja toimittaneet työn loppuohjelman. Kattava tentti vaaditaan siihen mennessä, kun opiskelija on suorittanut vaaditut kurssit. Jos opiskelija epäonnistuu tenttiin, hänelle annettaisiin vielä yksi mahdollisuus toimittaa se viimeistään seuraavan lukukauden aikana. Kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen ehdokkaan tulee ilmoittautua väitöskirjaan EE 6699 DISSERTATION tai EE 7399. Opiskelija voi ilmoittautua vain EE 7399 DOCTORAL DEGREE COMPLETION -oppaaseen kerran. Jos opiskelija ei suorita lukukautta EE 7399, kaikki tulevat lukukaudet opiskelijan on ilmoittauduttava EE 6699: een, kunnes väitöskirjaa puolustetaan. Valmistuu 9 lukukautta tuntia väitöskirjaa.

Opetus ja kohtuuhintaisuus

UTA-opetus- ja kohtuuhintatiedot

Prioriteettien hakuajat

Syksy | 15. maaliskuuta
Kevät | 15. elokuuta
Kesä | 15. helmikuuta

Hakemukset hyväksytään kunkin kauden julkistetun prioriteettipäivän jälkeen, mutta osallistumisen taattua harkintaa varten lähetä hakemus ja siihen liittyvät materiaalit etuoikeuspäivään mennessä. On kuitenkin tärkeää hakea hyvissä ajoin ennen suunniteltua aloituspäivää, jotta he voivat saada ohjelmakohtaisia rahoitusmahdollisuuksia, kuten avustus- ja apurahoja. Muista, että osastojen hakemusten käsittelyajat vaihtelevat suuresti ja jotkut ohjelmat vaativat hakemuksia enintään vuosi etukäteen.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä