Keystone logo
University of Texas Arlington PhD fysiikan / sovelletun fysiikan
University of Texas Arlington

PhD fysiikan / sovelletun fysiikan

Arlington, Yhdysvallat

4 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 11 044 *

Kampuksella

* 10,126 dollaria lukukautta kohti ulkomailla asuville (9 tuntia / lukukausi). 4,577 euroa lukukautta kohti ulkomailla asuville (9 tuntia / lukukausi).

Johdanto

Fysiikan tutkinnon tavoitteena on valmistaa opiskelija jatkuvaan fysiikan ammatilliseen ja tieteelliseen kehitykseen. Fysiikan maisterin tutkinto-ohjelmien tarkoituksena on antaa opiskelijalle syventävää koulutusta kaikilla fysiikan perustekijöillä muodollisten kurssien avulla ja mahdollisuus jonkin verran erikoistumista tai osallistumista alkuperäiseen tutkimukseen yhdessä monista tiedekunnan ohjaamista hankkeista. Fysiikan ja filosofian tohtorin tohtoriohjelma yhdistää luonnontieteiden tohtoriohjelman perinteiset elementit erityisesti sovellettavien aiheiden kursseihin ja harjoitteluun teknologisessa ympäristössä. Sen tarkoituksena on tuottaa korkeasti koulutettuja ammattilaisia, joilla on laaja näkökulma aiheeseen, mikä voi valmistaa heidät yhtä hyvin uraan yliopisto-, valtion- tai teollisuuslaboratorioissa.

Laitoksen nykyinen tutkimus toteutetaan kondensoituneen aineen fysiikan ja materiaalitekniikan, nano-biofysiikan, astrofysiikan ja avaruusfysiikan, suurenergisen fysiikan, optiikan ja fysiikan opetuksen aloilla.


Pääsyvaatimukset

Kaikki jatko-opiskelijat Ohjelmaa tuetaan Graduate Teaching Assistant (GTA) -asemalla, joka tarjoaa 18 000 dollarin stipendin yhdeksäksi kuukaudeksi (vähennettynä sairausvakuutuksen vähennyksistä) ja stipendin, joka maksaa 85% opetuksesta (loput lukukauden, noin 1500 dollaria maksaa opiskelija) ). Tarjoamme myös tukea kesäksi, vaikka tarkka määrä vaihtelee. Monet opiskelijat saavat enemmän kuin tämä tuki erilaisilla osastojen apurahoilla ja apurahoilla. Opiskelijat siirtyvät yleensä tutkinnon suorittaneen assistentin (GRA) asemaan tutkimuksen aloittamisen jälkeen. GRA maksetaan tiedekunnan tutkimusneuvonantajan avustuksella, ja se maksaa koko opetuksen sekä stipendin (tarkka summa on professorin asettama, mutta se on suunnilleen sama kuin GTA). Hyvän akateemisen tason opiskelijat saavat tukea GRA- tai GTA-muodossa, kunnes he suorittavat tohtorin tutkinnon. Hyvä akateeminen asema määritellään

1. Ylläpitämällä B-keskiarvo tai parempi kaikilla kursseilla - GPA-arvo alle 3,0 on syynä akateemiseen koeajaan.

2. Kaikkien neljän osastokokeen suorittaminen ennen toisen vuoden loppua. Jokaisessa kolmesta tunnista on 4 tenttiä, jotka otetaan 2 päivän aikana (sähkö

3. Saatuaan tiedekunnan tutkimusneuvojan todistamaan, että tohtorin suhteen on edistytty riittävästi.

Teemme parhaamme tukeaksemme opiskelijoita, jotta he voivat menestyä. Noin 80% opiskelijoista myönsi suorittaneen tohtorin tutkinnon. asteen.

Aika tutkintoon vaihtelee laitoksen tutkimusryhmissä, mutta keskimäärin on noin 6 vuotta (niin lyhyt kuin 4 ja pitkä 7). MS-tutkinto-opiskelijat voivat saada joitain vaadittavia kursseja, jos he suorittivat vastaavan kurssin toisessa korkeakoulussa. Tämän määrityksen tekee jatko-neuvonantaja.

Hakijoiden tulee tarkistaa laitoksen verkkosivut huolellisesti määrittääkseen, millaista tutkimusta tehdään varmistaakseen, että heidän kiinnostuksensa vastaavat UT Arlingtonissa tehtävää työtä. On myös suositeltavaa ottaa yhteyttä kiinnostavien alueiden professoreihin saadakseen selville, odottavatko he avaamista jatko-opiskelijalle seuraavana vuonna. Joskus professori tietää, aikooko hän lisätä opiskelijan ryhmään. Akateemisten tekijöiden lisäksi fysiikan jatkotutkintokomitea ottaa huomioon laitoksen tutkimustarpeet tutkiessaan opiskelijahakemuksia osana pyrkimystämme tasapainoon ja monimuotoisuuteen pääsyissämme. Kiinnostuksenilmaisua, jonka opiskelijat kirjoittavat osana hakemusta, pidetään tässä yhteydessä.

Opetus ja kohtuuhintaisuus

UTA-opetus- ja kohtuuhintatiedot

Prioriteettien hakuajat

Syksy | 15. maaliskuuta
Kevät | 15. elokuuta
Kesä | 15. helmikuuta

Hakemukset hyväksytään kunkin kauden julkistetun prioriteettipäivän jälkeen, mutta osallistumisen taattua harkintaa varten lähetä hakemus ja siihen liittyvät materiaalit etuoikeuspäivään mennessä. On kuitenkin tärkeää hakea hyvissä ajoin ennen suunniteltua aloituspäivää, jotta he voivat saada ohjelmakohtaisia rahoitusmahdollisuuksia, kuten avustus- ja apurahoja. Muista, että osastojen hakemusten käsittelyajat vaihtelevat suuresti ja jotkut ohjelmat vaativat hakemuksia enintään vuosi etukäteen.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä