Keystone logo

University of Tennessee - Space Institute

A logo

Johdanto

Tennesseen yliopiston avaruusinstituutti (UTSI) on tutkinnon suorittanut koulutus- ja tutkimuslaitos, joka sijaitsee Keski-Tennesseessä Yhdysvaltain ilmavoimien Arnold Engineering Development Complexin vieressä. UTSI perustettiin vuonna 1964 osana Tennesseen yliopistoa, ja siitä on tullut kansainvälisesti tunnustettu instituutti tekniikan, fysiikan, matematiikan ja ilmailujärjestelmien jatko-opiskelulle ja -tutkimukselle, ja se on antanut merkittävän panoksen paikallisella, osavaltion, kansallisella ja maailmanlaajuisella tasolla. .

Tehtävä

UTSI osoittaa johdonmukaisesti huippuosaamisen kulttuuria jatkokoulutuksessa ja sponsoroimassa tutkimuksessa edistääkseen integroitujen ilmailu- ja avaruustutkimustieteiden huippua, mikä lisää arvoa sidosryhmiemme menestykselle.

Näkemys

Olla johtava yliopisto integroiduissa ilmailutestitieteissä.

Valmistuneita

UTSI:n kautta on myönnetty yli 2000 jatkotutkintoa – mukaan lukien yli 250 tohtorintutkintoa, joista suuri osa on Tennesseansissa. UTSI on vuosia palvellut Tennessee-teollisuutta tarjoamalla kampuksen ulkopuolista maisteriohjelmaa (MS) tekniikan hallinnassa (Industrial Engineering) teollisuuskohteissa. Meillä on monia ansioituneita alumneja, joista useat ovat saavuttaneet kansallista mainetta astronauteina, yritysjohtajina, päätutkijoina, insinöörijohtajina sekä tunnetuina tutkijoina ja tiedemiehinä. Monet alumneistamme ovat korkean tason tehtävissä teollisuudessa, hallinnossa ja yliopistoissa paitsi Yhdysvalloissa myös muissa maissa.

Akkreditointi

Tennesseen yliopisto, Knoxville on Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) akkreditoima. Opiskelijat, jotka ansaitsevat tutkinnon ja todistukset Tennesseen yliopiston avaruusinstituutin tarjoamista tieteenaloista, ovat valmistuneet Tennesseen yliopistosta Knoxvillestä, joka on ollut jatkuvasti SACSCOC:n akkreditoima vuodesta 1897 ja jolla on oikeus myöntää ylioppilastutkinto-, maisteri- ja tohtorintutkintoja. Ota yhteyttä korkeakoulujen komissioon osoitteessa 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 tai soita numeroon 404-679-4500, jos sinulla on kysyttävää Tennesseen yliopiston Knoxvillen akkreditoinnista.

Pääsyvaihtoehto 2

Stipendit ja rahoitus vaihtoehto 2

Sijainnit

  • B H Goethert Parkway,411, 37388, Tullahoma

Kysymyksiä