Keystone logo
University of Tennessee - Space Institute

University of Tennessee - Space Institute

University of Tennessee - Space Institute

Johdanto

Tennesseen yliopiston avaruusinstituutti (UTSI) on tutkinnon suorittanut koulutus- ja tutkimuslaitos, joka sijaitsee Keski-Tennesseessä Yhdysvaltain ilmavoimien Arnold Engineering Development Complexin vieressä. UTSI perustettiin vuonna 1964 osana Tennesseen yliopistoa, ja siitä on tullut kansainvälisesti tunnustettu instituutti tekniikan, fysiikan, matematiikan ja ilmailujärjestelmien jatko-opiskelulle ja -tutkimukselle, ja se on antanut merkittävän panoksen paikallisella, osavaltion, kansallisella ja maailmanlaajuisella tasolla. .

Tehtävä

UTSI osoittaa johdonmukaisesti huippuosaamisen kulttuuria jatkokoulutuksessa ja sponsoroimassa tutkimuksessa edistääkseen integroitujen ilmailu- ja avaruustutkimustieteiden huippua, mikä lisää arvoa sidosryhmiemme menestykselle.

Näkemys

Olla johtava yliopisto integroiduissa ilmailutestitieteissä.

Valmistuneita

UTSI:n kautta on myönnetty yli 2000 jatkotutkintoa – mukaan lukien yli 250 tohtorintutkintoa, joista suuri osa on Tennesseansissa. UTSI on vuosia palvellut Tennessee-teollisuutta tarjoamalla kampuksen ulkopuolista maisteriohjelmaa (MS) tekniikan hallinnassa (Industrial Engineering) teollisuuskohteissa. Meillä on monia ansioituneita alumneja, joista useat ovat saavuttaneet kansallista mainetta astronauteina, yritysjohtajina, päätutkijoina, insinöörijohtajina sekä tunnetuina tutkijoina ja tiedemiehinä. Monet alumneistamme ovat korkean tason tehtävissä teollisuudessa, hallinnossa ja yliopistoissa paitsi Yhdysvalloissa myös muissa maissa.

Akkreditointi

Tennesseen yliopisto, Knoxville on Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC) akkreditoima. Opiskelijat, jotka ansaitsevat tutkinnon ja todistukset Tennesseen yliopiston avaruusinstituutin tarjoamista tieteenaloista, ovat valmistuneet Tennesseen yliopistosta Knoxvillestä, joka on ollut jatkuvasti SACSCOC:n akkreditoima vuodesta 1897 ja jolla on oikeus myöntää ylioppilastutkinto-, maisteri- ja tohtorintutkintoja. Ota yhteyttä korkeakoulujen komissioon osoitteessa 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 tai soita numeroon 404-679-4500, jos sinulla on kysyttävää Tennesseen yliopiston Knoxvillen akkreditoinnista.

Kampuksen ominaisuudet

University of Tennessee Space Institute sijaitsee 365 hehtaarin metsäisellä kampuksella Woods Reservoirin vieressä rauhallisessa ympäristössä, joka sopii ihanteellisesti opiskelijoille ja tutkijoille. Päärakennuskompleksi, joka on voittanut useita arkkitehtonisia palkintoja suunnittelustaan, sisältää luokkahuoneita, konferenssitiloja sekä hallinto-, tiedekunta- ja jatko-opiskelijoiden toimistoja. Kompleksissa on myös tutkimuskirjasto ja kaksitoista muuta rakennusta, jotka on omistettu ensisijaisesti laboratoriotöille. Huomaa, että tänä aikana emme varaa täydellä kapasiteetilla edelleen voimassa olevien COVID-rajoitusten vuoksi.

Viheralue ulkona

Ulkopuolisia kokoontumisia varten voi varata kampuksen viheralueita. Tämä on loistava tila tiimin rakentamiseen ja johtamiseen, tiedeleireihin, tapaamisiin, vastaanotoihin, häihin ja muuhun. Tämä liikuntarajoitteisille soveltuva huone sijaitsee akateemisen päärakennuksen alemmassa kerroksessa, ja sieltä on kaunis näköala järvelle. Ominaisuuksiin kuuluu audiovisuaalinen, sisäänvedettävä näyttö, taulu, Wi-Fi, viereinen keittiö ja patio.
Kapasiteetti: 30 istumapaikkaa.

Aula

Tilavassa aulassa, jonka ikkunoista on näköala järvelle, voidaan järjestää sekä virallisia että epävirallisia tapahtumia. Täydellinen vastaanottoihin, työ- ja teknologiamessuille jne. Ominaisuuksiin kuuluu audiovisuaaliset ominaisuudet.
Kapasiteetti: 100 seisova.

Tietokonelaboratorio

Meillä on tietokonelaboratorio, joka on varustettu audiovisuaalisilla laitteilla, videoneuvotteluilla, seinään kiinnitettävällä kuivapyyhkimislevyllä/projektionäytöllä ja pääsy yksittäisiin tietokoneisiin.
Kapasiteetti: 16 istumapaikkaa.

"Näkymä"

Nykyaikaisessa tilassa on ikkunaseinä, josta on näkymät Woods Reservoirille. Ominaisuuksiin kuuluu suuri televisio esityksiä varten, äänijärjestelmä, Wi-Fi ja langaton mikrofoni. Parvekkeelta on näkymä järvelle.
Kapasiteetti: 180 istumapaikkaa, 200 seisomaa.

"Näkymä" Catering Yksinkertaisesta kahvitauosta tyylikkääseen tapahtumaan Space Instituten ruokailupalvelut ovat helposti saatavilla catering-tarpeisiisi. Palvelut sisältävät aamiaisen, brunssin, lounaan tai illallisen, ja niihin mahtuu kaikki ruokapalvelutarpeet pienimmän ryhmän epävirallisista herkkutarjoista 150 hengen täyden palvelun illallisiin. Meillä on laaja valikoima rentoja ja muodollisia ruokailuvaihtoehtoja. Näitä ovat laatikkoateriat, kahvilatyyliset buffetit ja lautasella odottava valikoima, jotka voidaan tarjoilla kampuksella.

Alempi kokoushuone

Aloita työt tässä pääkampusrakennuksessa sijaitsevassa suuressa, toimivassa kokoustilassa. Huoneessa on neuvottelupöydät, tuolit, digitaalinen projektiojärjestelmä, seinään kiinnitettävä valkokangas, langaton mikrofoni, seinään kiinnitettävä kuivapyyhkimistaulu ja Wi-Fi.
Kapasiteetti: 52 istumapaikkaa ja 70 seisomaa.

Auditorio

Asteittain korotetut teatterityyliset istuimet ja leveä lava tarjoavat mukavan paikan esityksille ja puhujille. Huoneessa on ammattimainen valaistus ja ääni, langaton mikrofoni ja digitaalinen projektiojärjestelmä suurella valkokankaalla.
Kapasiteetti: 528 teatteripaikkaa pääkerroksessa ja 148 parvekkeella.

Jacobsin kokoushuone

Tarvitsetko lisää tilaa tai useita pienryhmähuoneita? Meillä on pieni, toimiva kokoustila, jossa on audiovisuaaliset laitteet, videoneuvottelut, neuvottelupöytä, tuolit, digitaaliset projektiojärjestelmät, Tandberg ja taulut.
Kapasiteetti: 12-22 istumapaikkaa huoneesta riippuen

Arnold Engineering Development Centerin tukeminen

Missionsa mukaisesti UTSI tukee Arnold Engineering Development Centeriä (AEDC) "huippuluokan" asiantuntemuksen ylläpitämisessä sekä teknisessä että johtotehtävissä. Noin 500 AEDC:n työntekijää on suorittanut korkeakoulututkinnon instituutissa, joista 40 tohtorintutkintoa. Lisäksi tuhannet ovat osallistuneet UTSI:n tarjoamiin täydennyskoulutusohjelmiin. Tiedekunta ja opiskelijat ovat työskennelleet erilaisissa tutkimus- ja teknologian kehittämisprojekteissa AEDC:n henkilöstön kanssa. AEDC:n johto on usein tunnustanut, että UTSI:n koulutustuki on kriittistä AEDC:lle sen kansallisen tehtävän suorittamisessa puolustusministeriölle, NASAlle ja ilmailuteollisuudelle.

  Pääsymaksut

  Apurahat ja rahoitus

  Taloudellinen tuki

  Tennesseen yliopiston avaruusinstituutin (UTSI) opiskelijoilla on mahdollisuus saada monenlaista taloudellista tukea. Palkinnot myönnetään ensisijaisesti kokopäiväisille kampuksella opiskelijoille, ja useimmat perustuvat akateemisiin ansioihin eikä osoitettuihin tarpeisiin. Vaikka assistentti-/apurahahakemusten jättämiselle ei ole määräaikoja, palkinnot jaetaan sitä mukaa, kun mahdollisuuksia tulee saataville. Siksi varhainen lähettäminen parantaa opiskelijan mahdollisuuksia saada tarjous. Hakemuksen voi täyttää UTSI:n kampukselle pääsyä haettaessa verkossa tai voit pyytää hakemusta.

  Valmistuneet tutkimusavustajat

  Tutkimusavustaja (GRA) on pätevien insinööri- ja sovelletun fysiikan opiskelijoiden saatavilla haastavaan tutkimukseen ja akateemiseen työhön, joka johtaa jatkotutkintoihin ja ansaita samalla korvausta opinnäytetyön tai väitöskirjan tekemiseen liittyvistä tutkimuspalveluista. Koska UTSI tarjoaa vain jatko-tason ohjelmia, opetusapuohjelmia ei ole saatavilla. Avustajatyöt myönnetään useimmiten saapuville kokopäiväisille opiskelijoille, sekä yhdysvaltalaisille että kansainvälisille. Ensimmäiset palkinnot jaetaan 12 kuukauden ajalle, ja ne voidaan uusia, jos tutkintotavoitteiden ja tutkimustyön tyydyttävä edistyminen sekä rahoituksen saatavuus ovat mahdollisia. Ilman assistenttia UTSI:ssa opiskelevat opiskelijat voivat saada palkinnon milloin tahansa lukuvuoden aikana, kun tiedekunnan jäsen tukee tällaista toimintaa ja varoja on käytettävissä.

  12 kuukauden alustava tutkimusavustaja-aika tarjoaa lukukausimaksun, ylläpitomaksun, sairausvakuutuksen ja stipendin.

  Hakijoiden on toimitettava GRE-pisteet (vain yleinen testi), vaikka vähimmäispisteitä ei vaadita, ja kolme suosituskirjettä tutkimusaputehtäviin. Normaalisti opiskelijat tarvitsevat CUM GPA:n vähintään 3,2 asteikolla 4,0, jotta he voivat kilpailla palkinnosta osallistumisen yhteydessä.

  (Määräaika: Ei määräaikaa, mutta opiskelijoita kehotetaan hakemaan mahdollisimman aikaisin)

  Apurahat/stipendit

  Paikalliset apurahat

  Useita lahjoituksia on perustettu niiden henkilöiden kunniaksi, jotka ovat antaneet ainutlaatuisen panoksen avaruusinstituutin hyväksi. Nämä apurahat, jotka vaihtelevat jopa $ 3,000 vuodessa, myönnetään erityisen merkittäville yhdysvaltalaisille opiskelijoille, ja niitä käytetään täydentämään assistentteja tai apurahapalkintoja. Tällä hetkellä myönnettyjä apurahoja ovat muun muassa Art and Helen Mason -stipendi, kansainvälinen testaus- ja arviointiapuraha, Morris L. Simon -apuraha, Thomas Jefferson -apuraha, Jordan G. Ennis -apuraha, William R. Carter -apuraha, Lloyd W. Crawford -apuraha, Creation per Sapientia Revelata -apuraha, ja JB Dicksin stipendi.

  (Määräaika: helmikuun 15. päivään mennessä seuraavan syyskauden assistentti- tai apurahat hakijat huomioidaan automaattisesti. Ensimmäiset palkinnot jaetaan yleensä maaliskuussa.)

  Online-apuraha aliedustetuille Yhdysvaltain rodu-/etnisille vähemmistöryhmille

  Monimuotoisuuden ja osallisuuden edistämiseksi insinöörityövoimassa ja Tennesseen yliopiston opiskelijakunnassa on saatavilla rahoitusta päteville opiskelijoille, jotka kuuluvat aliedustettuihin Yhdysvaltain rodullisiin/etnisiin vähemmistöryhmiin.

  Kelpoisuus

  Tullakseen kelpoiseksi hakijan tulee olla:

  1. Hyväksytty jatko-opiskelija UTK:n teollisuus- ja järjestelmätekniikan, ilmailutekniikan tai konetekniikan tutkinto- tai todistusohjelmissa
  2. Yhdysvaltain kansalainen, joka suosii asuinpaikkaa Tennesseen osavaltiossa
  3. Pystyy osoittamaan motivaatiota ja kykyä menestyä diplomi-insinöörissä akateemisen todistuksen, kirjallisen esseen ja kolmen suosituskirjeen perusteella

  Taloudellinen tuki

  Opiskelijoille tarjotaan taloudellista tukea seuraavilla vaihtoehdoilla:

  1. Online-/etävähemmistöapuraha – (koko lukukausimaksut ja maksut sekä tuki kirjoille)

  Tämä apuraha on online-/etätyön maisterintutkintoa hakeville opiskelijoille, joiden on aloitettava tai jatkettava kokopäiväistä työuraa. Opiskelijat saavat täyden lukukausimaksun ja maksut sekä tuen kirjoille. Opiskelijoiden odotetaan ottavan 3-9 opintopistettä per lukukausi.

  1. Osa-aikainen vähemmistöapuraha (puolikoulutus ja maksut)

  Osa-aikainen vähemmistöapuraha on tarkoitettu maisterintutkintoa hakeville opiskelijoille, jotka voivat tarjota omaa taloudellista tukeaan lukukausimaksuihin, maksuihin ja kirjoihin, mutta tarvitsevat joustavuutta tutkijakoulun osallistumiseen osa-aikaisesti.

  (Määräaika: Ei määräaikaa, mutta rajoitettu määrä apurahoja on saatavilla.)

  Opintolainat

  Opintolainoja hallinnoi UT Knoxvillen rahoitusaputoimisto. FAFSA voidaan jättää sähköisesti. FAFSA:n lähettäminen liittovaltion opiskelija-apuohjelmiin aloittaa Stafford-, Supplemental-, Perkins- ja/tai Plus-lainan saamisen. Myös rajoitettu laina voi olla saatavilla hätätapauksissa. Opiskelijat tulee hyväksyä tutkinnonhakijoiksi ja ilmoittautua vähintään kuusi lukukausituntia saadakseen opintolainan.

  English Language Requirements

  Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

  Sijainnit

  • B H Goethert Parkway,411, 37388, Tullahoma

  Kysymyksiä