Keystone logo
University of Pretoria, Gordon Institute of Business

University of Pretoria, Gordon Institute of Business

University of Pretoria, Gordon Institute of Business

Johdanto

GIBS: llä olet varma kauppakorkeakoulusta, joka kattaa tekniikan ja häiriöt, samalla kun etsit aina tapoja humanisoida ja muodostaa yhteys uuteen digitaaliseen työelämään.

Yrittäjyyslaitoksena, jolla on syvät yhteydet Afrikan mantereelle, GIBS on muuttunut dramaattisesti perustamisestaan lähtien vuonna 2000. Pretorian yliopiston kauppakorkeakoulu on kehittynyt Pretorian yliopiston kauppakorkeakoulun perustaman liikemiehen ja hyväntekijän Sir Donald Gordonin merkittävän lahjoituksen takana. kauppakorkeakoulu, dekaani professori Nick Binedellin alaisuudessa, maailmanluokan afrikkalaiseksi laitokseksi ja tutkimuskeskukseksi entisen dekaani professori Nicola Kleynin johdolla.

Pitkään pidetty moitteettomana kansainvälisenä tutkintotodistuksena kauppakorkeakouluna GIBS johtaa nyt tietä maailmanlaajuisten ikätoveriensa keskuudessa kiitos asteittaisen keskittymisen korkealaatuiseen sekoitettuun oppimiseen yhdistettynä sitoutumiseen mielekkääseen kokemukselliseen altistukseen.

Lähestymistapamme on sitoutuminen elinikäiseen oppimiseen, omistautuminen korkealaatuisiin ja innovatiivisiin opetusmenetelmiin, eettisten ja kestävien arvojen tavoittelu sekä tulevaisuuteen suuntautuva näkemys liiketoiminnasta ja sen roolista maailmassa. Pääsy paikalliseen ja kansainväliseen tiedekuntaan varmistaa, että GIBS-kokemuksesi on globaalisti merkityksellinen ja avaa oven arvostetuille globaaleille verkoille.

Sijainnit

  • Sandton

    26 Melville Rd, Illovo, Johannesburg, 2196, 2057, Sandton

    Kysymyksiä