Keystone logo
University of Pennsylvania Annenberg

University of Pennsylvania Annenberg

University of Pennsylvania Annenberg

Johdanto

Annenberg-koulu tuottaa tutkimusta, joka edistää julkisen ja yksityisen viestinnän ymmärtämistä. Koulu kouluttaa tohtorikoulutettavia viestintätutkimuksen teorioissa, sisällössä ja menetelmissä sekä tarjoaa ensiluokkaista taiteiden koulutusta opiskelijoille viestinnän pääaineen kautta.

Pennsylvanian yliopiston Annenbergin viestintäkoulu yhdistää erittäin valikoivien jatko- ja perustutkinto-ohjelmien läheisyyden suuren tutkimuslaitoksen dynaamisuuteen, resursseihin ja henkilöstöön. Yhdessä maailman johtavista tutkimusyliopistoista ja maailmanluokan kaupungeista Annenbergin opiskelijat voivat seurata tutkimuksen etujaan käytännössä missä tahansa valitsemassaan akateemisessa risteyksessä. Digitaalisten verkkojen vaikutus laajamittaiseen ryhmätoimintaan, terveyteen liittyvien viestien ja mediasisällön vaikutus terveydenhuoltopäätöksiin ja toisiinsa yhteydessä olevien sosiaalisten, taloudellisten ja teknologisten järjestelmien näkökohdat jokapäiväiseen elämään ovat vain muutama monikerroksinen Annenbergin tiedekunnan, tutkijoiden ja opiskelijoiden keskuudessa löytyneet ja toisiinsa liittyvät tutkimusalat.

Maanosien ulottuvalla kollegiaalisella ulottuvuudella Annenberg edustaa vierailevien tutkijoiden ja harjoittajien asiantuntemuksen yhtymäkohtaa tarjoamalla Annenbergin opiskelijoille mahdollisuuden olla sekä muodollisesti että epävirallisesti vuorovaikutuksessa joidenkin maailman mielenkiintoisimpien älyllisten kykyjen kanssa.

Sijainnit

  • Philadelphia

    Walnut Street, 19104, Philadelphia

    Kysymyksiä