Keystone logo
University of Pardubice PhD-ohjelma Filosofia Etiikkakeskuksen kanssa inhimillisen arvon tutkimuksena
University of Pardubice

PhD-ohjelma Filosofia Etiikkakeskuksen kanssa inhimillisen arvon tutkimuksena

Pardubice, Tšekki

4 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Miksi opiskella kanssamme?

Center for Ethics as Study in Human Value, Filosofian ja uskonnontutkimuksen laitokseen kuuluva kansainvälinen tutkimusryhmä, kutsuu filosofian ja lähitieteenalojen tutkinnon suorittaneita hakemaan kansainvälisesti avointa tohtorintutkinto-stipendiä.

Tohtorintutkinto-opiskelu keskittyy ensisijaisesti opiskelijan yksilölliseen työskentelyyn aiheesta, jonka opiskelija on valinnut tutkimukselleen yhteistyössä ohjaajansa kanssa. Opinnäytetyössä noudatetaan yksilöllistä opintosuunnitelmaa, jossa hahmotellaan opinnäytetyön tutkimusprojekti, sen suunniteltu käsittely ja erityiset opiskeluvaatimukset. Ohjelma perustuu ajatukseltaan opiskelijoiden ja heidän ohjaajiensa tiiviiseen yhteistyöhön. Tutkimuksen tavoitteena on myös kannustaa ja edistää opiskelijan omaa tutkimustoimintaa (julkaisut, konferenssit, apurahahakemukset). Tohtoriopiskelijat osallistuvat laitoksen akateemiseen toimintaan ja voivat osallistua opetukseen.

Tohtoriopiskelijoilleen Etiikkakeskus tarjoaa inspiroivan ympäristön ystävällisestä tutkijoiden ja tohtoriopiskelijoiden yhteisöstä, säännöllisen tohtoriseminaarin ja mahdollisuuden osallistua keskuksen filosofiseen elämään, mukaan lukien osallistuminen tutkimustapahtumiin, kuten konferensseihin, työpajoihin. ja seminaarit. Opiskelijat voivat käyttää hyvin varusteltua tohtorihuonetta ja yhteistilaa sekä keskuksen kirjastoa ja työhuonetta. Päätoimiset tohtoriopiskelijat saavat kuukausittaisen stipendin ja heillä on rahoitusmahdollisuuksia matkustamiseen.

Keskuksen tutkimusprofiili tarjoaa laajan valikoiman tohtoriprojektien ohjattavia alueita. Keskus suosii yleisten eettisten ja poliittisten ongelmien tutkimisen ohella ajankohtaisia aiheita, kuten asenteita syrjäytyneitä ryhmiä kohtaan ja aiheita, kuten populismia, nationalismia, uskonnollisia konflikteja ja ilmastonmuutosta. Keskuksella on myös työsuhteita yhteistyökumppaneiden kanssa, kuten King's College London, Melbournen yliopisto, Uppsalan yliopisto, Åbo Akademi, Genovan yliopisto ja Lausannen yliopisto.

Pääsymaksut

Ohjelman lukukausimaksu

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • PhD - Doctor of Philosophy in Surveying
    • Wellington, Uusi-Seelanti
  • Filosofian tohtori
    • Hamilton, Kanada
  • Filosofian tohtori logiikassa ja filosofiassa
    • Santiago de Compostela, Espanja