Keystone logo
University of Milano - Bicocca

University of Milano - Bicocca

University of Milano - Bicocca

Johdanto

Bicocca on nuori yliopisto, joka yhdistää sinut opiskelijoihin ympäri maailmaa. Et ole vain opiskelija täällä. Sinusta tulee maailmanlaajuisen yhteisön jäsen. Milano-Bicocan yliopisto on perustamisestaan lähtien päässyt rajojensa ulkopuolelle tekemällä erilaisia sopimuksia eurooppalaisten ja Euroopan ulkopuolisten yliopistojen kanssa.

Tutkimus on aina globaalia. Opettajamme ovat jäseniä kansainvälisissä tutkimusryhmissä, joilla on lukuisia yhteisiä projekteja ja aloitteita ja jotka ovat sitoutuneet yhdessä parantamaan opetuksen laatua. Innovaatiokeskeisyytemme tarjoaa opiskelijoille kilpailukykyistä ja käytännön harjoittelua

Perinteemme

Me Bicoccalla muutumme jatkuvasti ympäröivän maailman mukana ja yhdistämme tieteellisen kurinalaisuuden kykyyn kehittyä, kun kohtaamme uusia haasteita ja pyrimme korkeampiin tavoitteisiin. Bicocca on yksinkertaisesti elämäntapa.

Opiskelijoilla, opettajilla ja henkilökunnan jäsenillä on yhteinen tavoite säilyttää Bicoccan johtava rooli koulutuksessa, etiikassa, kunnioituksessa, taidoissa ja asiantuntemuksessa. Olemme yhdessä rakentaneet innostavan ja avoimen ympäristön, jossa voimme ruokkia intohimoja, taitoja ja tietoja. Bicoccassa ei ole kyse vain koulutuksesta - se on myös sitoutumisesta, kulttuurista, tiedosta, tekniikasta, kovasta työstä ja menestyksestä.

Bicocca on enemmän kuin yliopisto.

Missio ja visio

Laajan ja rikkaan koulutustarjontamme avulla pyrimme antamaan opiskelijoille mahdollisuuden löytää todellinen kutsumuksensa, edistää omia kiinnostuksen kohteitaan, tarkastella kriittisesti ja hankkia taitoja ja vankkaa tietotaitoa ammattinsa rakentamiseksi.

Erinomainen opetus, erinomainen tutkimus ja laadukas palvelupaikka keskittyvät yksilöön modernin, tulevaisuuteen suuntautuneen yliopiston pilareina.

Yliopistomme opettaa oppilaitaan tarttumaan maailman mahdollisuuksiin ja olemaan pelkäämättä kohdata heitä ja laittaa itsensä sinne. Se on osallistava yliopisto, joka jakaa, kunnioittaa ja suojelee monimuotoisuutta yhtenä tärkeimmistä arvoistaan.

Bicocca on paikallisen ja kansainvälisen kulttuurikehityksen johtaja.

Kampuksen ominaisuudet

  Sijainnit

  • Milan

   Piazza dell'Ateneo Nuovo, 1 - 20126, Milano, , Milan

  Kysymyksiä