Keystone logo
University  of Milano - Bicocca

University of Milano - Bicocca

University  of Milano - Bicocca

Johdanto

Bicocca on nuori yliopisto, joka yhdistää sinut opiskelijoihin kaikkialta maailmasta. Et tule olemaan vain opiskelija täällä. Sinusta tulee globaalin yhteisön jäsen. Perustamisestaan lähtien Milano-Bicoccan yliopisto on saavuttanut rajojaan ja solminut erilaisia sopimuksia eurooppalaisten ja Euroopan ulkopuolisten yliopistojen kanssa.

Tutkimus on aina globaalia. Opettajamme ovat jäseniä kansainvälisissä tutkimusryhmissä, jotka jakavat lukuisia hankkeita ja aloitteita, joilla on yhteinen sitoutuminen opetuksen laadun parantamiseen. Innovaatiolähtöisyys tarjoaa opiskelijoille kilpailukykyistä ja käytännönläheistä koulutusta

Perinteemme

Me Bicoccalla muutumme aina ympärillämme olevan maailman mukana yhdistämällä tieteellisen kurinalaisuuden kykyyn kehittyä kohdatessamme uusia haasteita ja pyrkiessämme korkeampiin tavoitteisiin. Yksinkertaisesti sanottuna Bicocca on elämäntapa.

Opiskelijoiden, opettajien ja henkilökunnan yhteinen tavoite on halu säilyttää Bicoccan johtava rooli koulutuksessa, etiikassa, kunnioituksessa, taidoissa ja asiantuntemuksessa. Yhdessä olemme rakentaneet innostavan ja avoimen ympäristön, jossa voimme ruokkia intohimoja, taitoja ja tietoa. Bicocca ei ole vain koulutusta - se on myös sitoutumista, kulttuuria, tietoa, teknologiaa, kovaa työtä ja menestystä.

Bicocca on enemmän kuin yliopisto.

Tehtävä ja visio

Laajan ja rikkaan koulutustarjontamme avulla pyrimme antamaan opiskelijoille mahdollisuuden löytää todellinen ammattinsa, edistää omia kiinnostuksen kohteitaan, tarkastella kriittisesti ja hankkia taitoja ja vankkaa osaamista ammattinsa rakentamiseen.

Erinomainen opetus, erinomainen tutkimus ja laadukas palvelupaikka keskittyvät yksilöön modernin, tulevaisuuteen suuntautuvan yliopiston tukipilareina.

Yliopistomme opettaa opiskelijoita tarttumaan maailman mahdollisuuksiin ja olemaan pelkäämättä kohdata niitä ja laittaa itsensä sinne. Se on osallistava yliopisto, joka jakaa, kunnioittaa ja suojelee monimuotoisuutta yhtenä tärkeimmistä arvoistaan.

Bicocca on johtava paikallisen ja kansainvälisen kulttuurin kehittäjä.

Sijainnit

  • Piazza dell'Ateneo Nuovo, 1 - 20126, Milano, , Milan

Kysymyksiä