Keystone logo
University of Lethbridge

University of Lethbridge

University of Lethbridge

Johdanto

Lethbridgen yliopistossa meitä yhdistää yksi yhteinen tavoite: luoda yhdessä valoisampi tulevaisuus. Lethbridgen yliopisto, joka perustettiin vuonna 1967 perinteiselle mustajalkaisten maalle, on yksi Kanadan parhaista yliopistoista ja johtavista tutkimuslaitoksista. Olemme yksi Albertan neljästä kattavasta akateemisesta ja tutkimusyliopistosta.

Mottomme Fiat Lux - tulkoon valo - viittaa tutkimuksesta ja oppimisesta saatavaan valaistukseen.

Pyrimme ymmärtämään meitä kaikkia yhdistäviä monimutkaisia yhteyksiä eteläisen Albertan sydämestä avaruuden kaukaisimpiin ulottuvuuksiin.

Halu luoda terveempiä ja vauraampia maakuntia, maita ja maailmaa tutkimuksen, luovuuden ja yhteistyön avulla ohjaa meitä.

Olemme paikka, jossa jokaisella ihmisellä on mahdollisuus loistaa.

Innostamalla ja tukemalla oppilaiden potentiaalia rakennamme johtajia, innovaattoreita, ajattelijoita ja tekijöitä, jotka ovat valmiita tulevaisuuden ammatteihin ja innostuneita luomaan myönteistä muutosta.

Etelä-Albertan asukkaiden perustama yliopisto, jonka ydin on yhteys yhteisöön.

Kampuksemme herättävät uteliaisuutta ja innostavat kaikkia elinikäiseen oppimiseen. Yhteistyömme teollisuuden, yritysten, järjestöjen ja yksilöiden kanssa rakentaa vahvempia yhteisöjä.

Toteutamme ympäristöä, sosiaalista ja taloudellista kestävyyttä koskevat pyrkimyksemme.

Koulutuksen, tutkimuksen, politiikan ja vuoropuhelun avulla puolustamme luontoa, elämänlaatua ja hyvinvointia kaikkien hyväksi.

Tietoja Lethbridge

Yli 100 000 asukkaan Lethbridge on paikka, jossa ideat kasvavat. Kulttuurisesti elinvoimainen kaupunki, jossa on kukoistava taide-elämä ja aktiivinen sosiaalinen kalenteri, tarjoaa upeat maisemat, neljä vuodenaikaa, upeat auringonnousut ja hehkuvat auringonlaskut, jotka valaisevat Albertan suurta taivasta.

Lethbridge on vain kahden tunnin ajomatkan päässä Calgaryn kansainväliseltä lentokentältä ja lyhyen ajomatkan päässä Yhdysvaltojen rajalta.

Vuonna 2022 Lethbridge tunnustettiin yhdeksi Kanadan parhaista pikkukaupungeista.

Kampuksen ominaisuudet

Lethbridgen kampus

Lethbridgen kaupungissa sijaitseva ULethbridgen pääkampus yhdistää henkeäsalpaavan luonnonkauneuden huippuluokan oppimis- ja tutkimuspalveluihin. Kaikilla pääkampuksen perustutkinto- ja jatko-opiskelijoilla on pääsy poikkeuksellisiin akateemisiin ohjelmiin, työhön integroituun oppimiseen, urakokemuksiin ja tukiverkostoon, jota he tarvitsevat menestyäkseen.

Lethbridge Campus sijaitsee eteläisen Albertan couleesissa ja tarjoaa näkymät Oldman-joelle, ja se tunnetaan Arthur Erickson -rakennuksestaan, University Hall -rakennuksestaan. Kampus on kooltaan 5000 hehtaaria, ja sitä ympäröi henkeäsalpaava luonnonkauneus.

Calgaryn kampus

Calgaryssa ULethbridge tarjoaa joustavia perustutkinto- ja jatko-ohjelmia, jotka tarjoavat ilta-, viikonloppu-, online- ja sekoitettuja toimitusvaihtoehtoja kaikentyyppisille opiskelijoille. Liiketoimintaan, terveyteen ja teknologiaan keskittyvien ohjelmien, työhön integroidun oppimisen ja monenlaisen tuen ansiosta Calgaryn ULethbridge on paikka, jossa opiskelijat voivat päivittää nykyisiä pätevyystietojaan ja uraansa tai löytää uusia mahdollisuuksia.

Calgaryn keskustassa Bow Valley College -rakennuksessa sijaitseva Calgary Campus on muutaman askeleen päässä CT-rautatieasemalta, keskuskirjastosta, kansallisesta musiikkikeskuksesta ja kaupungin vilkkaasta East Villagesta. Tarjoamme ilta- ja viikonlopputunteja sekä joustavaa ohjelmointia erityisesti työskenteleville ammattilaisille.

  Pääsymaksut

  University of Lethbridge opiskelijaksi tuleminen on helppoa. Tämä yksinkertainen opas näyttää, kuinka se tapahtuu.

  1. Lähetä pääsyhakemuksesi
  2. Lähetä arvosanasi, kopiosi ja muut asiakirjasi
  3. Tarkista sähköpostisi
  4. Hae asuntoa ja stipendejä
  5. Tarkista hakemuksesi ja sitä tukevien asiakirjojen tila
  6. Tarkkaile sähköpostiisi
  7. Hyväksy tarjouksesi
  8. Täytä tarjouksesi ehdot, jos sellaisia on
  9. Osallistu uuteen opiskelija-orientaatioon

  Ennen kuin haet

  • Tutki vaihtoehtoja
  • Tarkista ohjelmasi pääsyvaatimukset tunnistaaksesi mahdolliset lisävaiheet, jotka sinun on ehkä suoritettava hakemuksesi lähettämisen jälkeen (esim. portfolion lähettäminen)
   • Perusohjelmat
   • Jatko-ohjelmat
   • Kerää tiedot, joita tarvitset hakemuksen lähettämiseen verkossa
   • Perusohjelmat
   • Alberta-opiskelijanumerosi (jos sinulla on)
   • Luettelo kaikista lukioista ja keskiasteen jälkeisistä oppilaitoksista, joissa olet käynyt, sekä päivämääristä, jolloin olet käynyt kussakin
   • Luottokortti hakemusmaksun maksamiseen; Jos tarvitset erilaista maksutapaa, sinun on käytettävä paperisovellusta (ohjelmaruudukko)
   • Jatko-ohjelmat
   • Alberta-opiskelijanumerosi (jos sinulla on)
   • Luettelo kaikista keskiasteen jälkeisistä oppilaitoksista, joissa olet käynyt, ja päivämääristä, joissa olet käynyt kussakin
   • Yhteystiedot kolmelle henkilölle, jotka ovat suostuneet lähettämään suosituskirjeen puolestasi
   • Sähköiset kopiot kaikista tukiasiakirjoista, jotka ovat valmiina ladattavaksi ja lähetettäväksi hakemuksesi mukana, mukaan lukien:
   • Opintosuoritusotteet jokaisesta lukion jälkeisestä oppilaitoksesta, jossa olet käynyt
   • Aiesopimus
   • Ansioluettelo
   • Muut tiettyä ohjelmaasi varten vaadittavat asiakirjat
   • Luottokortti hakemusmaksun maksamiseen
   • (Perustutkinto) Katso verkkohakemuksen opas verkkosivuiltamme

  Apurahat ja rahoitus

  Tulitpa sitten ULethbridgeen lukiosta tai korkeakouluopiskelija, kypsä tai jatko-opiskelija, meillä on rahoitusta, joka auttaa sinua keskittymään opintoihisi. Hae mahdollisimman monta palkintoa! Se saattaa vaatia hieman ylimääräistä vaivaa, mutta olet sen arvoinen.

  • Palkinnot ylioppilaille
  • Palkinnot yliopiston siirto-opiskelijoille
  • Palkinnot alkuperäiskansojen opiskelijoille

  Jotkut palkinnot ja stipendit ovat ainutlaatuisesti saatavilla kansainvälisille opiskelijoille, mutta olet myös oikeutettu useimpiin sisäänpääsy-, siirto- ja jatko-opintojen palkintoihin uLethbridge-opiskelijana.

  Voit hakea useimpia palkintoja helposti verkossa uLethbridge-opiskelijatilisi kautta Bridgessä. Lisätietoja stipendeistä, kelpoisuudesta ja hakemisesta on Apurahat ja opiskelijarahoitus -sivulla tai vieraile heidän toimistossaan Anderson Hallissa (AH115).

  Apurahat kansainvälisille opiskelijoille

  • Kansainvälinen pääsy- ja jatkopalkinto
  • Alexander Barnhillin apuraha kansainvälisille opiskelijoille
  • Kansainvälinen muuttopalkinto
  • Kansainvälinen opiskelijoiden hätäapuraha

  Muut apurahat (saatavilla kaikille uLethbridgen perustutkinto-opiskelijoille)

  • Hallintoneuvoston pääsystipendi
  • Hallintoneuvoston siirtoapuraha
  • Johtajuus- ja sisäänpääsypalkinnot
  • Hallintoneuvoston siirtostipendi
  • Diploman jälkeinen pääsyapuraha

  Miksi opiskella University of Lethbridge

  University of Lethbridge jatko-opiskelijana löydät itsesi opiskelijakeskeisen ympäristön keskipisteestä, joka ruokkii innovaatiota, kriittistä ajattelua ja luovuutta.

  L:n yliopistossa olemme sitoutuneet auttamaan jokaista opiskelijaamme menestymään. Taloudellisesta tuesta henkilökohtaiseen mentorointiin yksilölliseen uraneuvontaan löydät tukea joka vaiheessa.

  L:n yliopiston opiskelijana sinua pidetään kumppanina ja kollegana. Sinulla on mahdollisuus tehdä yhteistyötä ja jakaa ainutlaatuisia ideoitasi, esittää kysymyksiä ja löytää vastauksia. Kutsun mukaan suurin osa jatko-opiskelijoistamme on joko esitellyt tai julkaissut havaintonsa, ja yli 50 prosenttia on julkaissut ensimmäisenä kirjoittajana.

  Miksi valita University of Lethbridge ?

  • Edullinen lukukausimaksu palkittujen tiedekuntien tarjoamiin erinomaisiin ohjelmiin
  • Ystävällinen ja turvallinen yliopisto ja yhteisö
  • Pääsy edistyneeseen teknologiaan ja huippuluokan palveluihin
  • Kattavat opiskelijapalvelut on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan akateemiset, henkilökohtaiset ja uratavoitteesi
  • Voit työskennellä opintojen aikana ja hakea työhön Kanadaan enintään kolmeksi vuodeksi valmistumisen jälkeen

  Kampuksen elämä ja tilat

  uLethbridge on tarpeeksi suuri tarjoamaan sinulle maailmanluokan oppimis- ja tutkimusmahdollisuuksia, ja se on myös tarpeeksi pieni antamaan sinulle henkilökohtaisen kokemuksen.

  Syö ja shoppaile

  Ruokapalvelut

  Sisältää Urban Marketin, Market-tyylin kahvilan University Hallissa, sekä Carvery & Bakeryn, Subwayn, Starbucksin, Booster Juicen ja Tim Hortonsin myyntipisteet.

  Zoo Pub & Grill

  Rentoudu The Zoon rennossa, mukavassa ilmapiirissä ja valitse valikoimasta alkupaloja, keittoja ja salaatteja, hampurilaisia, pizzoja, voileipiä ja paljon muuta.

  Ruokakentät ja lähikaupat

  Halusitpa sitten runsaan aterian tai kevyen välipalan, ruokapaikkamme tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja jokaiseen himoon sekä Rockerman's Service Centreen, kampuksen lähikauppaan.

  Kirjakauppa

  uLethbridge Bookstore tarjoaa jokaiselle jotakin, sillä siellä on oppikirjoja, kirjoitustarvikkeita, vaatteita, lahjatavaroita, tietokonetarvikkeita ja paljon muuta.

  Mahdollisuuksia kaikille opiskelijoille

  ketteryys

  Tutustu uusiin ideoihin käytännön kokemusten kautta, mukaan lukien työpajat, kurssit ja tapahtumat.

  Urapalvelut

  Suunnittele siirtymävaiheessa koulun, työnhaun ja työn välillä menestyvinä työntekijöinä.

  Yhteistoiminnallinen koulutus

  Yhdistä palkallinen reaalimaailman työkokemus akateemisiin opintoihisi.

  Opiskella ulkomailla

  Tutustu maailmaan ja hanki kurssipisteitä vaihdoissa, opintomatkoissa, harjoittelupaikoissa tai vapaaehtoisohjelmissa ympäri maailmaa.

  Vapaaehtoinen kansainvälisen keskuksen kanssa

  Suunnittele siirtymävaiheessa koulun, työnhaun ja työn välillä menestyvinä työntekijöinä.

  uVapaaehtoinen

  Yliopiston ja Volunteer Lethbridgen välinen kumppanuus, joka auttaa sinua löytämään mielekkäitä vapaaehtoistyömahdollisuuksia, kirjaamaan tunnit ja jopa saamaan opintopisteitä!

  Sijainnit

  • Lethbridge

   4401 University Drive, T1K 3M4, Lethbridge

  • Lethbridge

   4401, University Drive West, T1K 3M4, Lethbridge

  • Calgary

   345-6th Ave SE, Calgary AB, 6032, Calgary

  Kysymyksiä