Keystone logo
University of Johannesburg Tohtori sosiaalityössä
University of Johannesburg

Tohtori sosiaalityössä

Johannesburg, Etelä-Afrikka

3 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 20 405 / per year *

Kampuksella

* opiskelijat Afrikan maista: R2000,00 vuodessa | opiskelijat Afrikan ulkopuolelta: R17000,00 vuodessa

Johdanto

Tohtoriohjelmaan kuuluu merkittävä itsenäinen tutkimus, joka tuo jotain uutta sosiaalityön teoriaan tai käytäntöön. Ohjelma auttaa sinua tulemaan asiantuntijaksi tietyllä sosiaalityön osa-alueella. Meillä on neljä tohtoriohjaajaa, joilla on monipuolinen asiantuntemus, mukaan lukien kliininen sosiaalityö, yhteisökehitys, kehitystutkimus, ekonometria, sukupuoleen perustuva väkivallan hallinta, ammatillinen sosiaalityö, köyhyys, resilienssi, sosiaalinen kehitys, sosiaalipolitiikka, sosiaaliturva ja nuoriso. siirtymät.

Esimiehillä on tunnustettu asiantuntemus sekä laadullisista että määrällisistä menetelmistä, ja he ovat sitoutuneet kurinalaisuuteen ja huippuosaamiseen.

Syitä opiskella UJ:ssa

  • UJ tarjoaa paitsi erikoisohjelman nimeltä First Year Experience auttaakseen opiskelijoille suuntautumaan ensimmäisen vuoden ajan, mutta tarjoamme myös Senior Student Experiencen, joka ohjaa opiskelijat kohti työpaikkaa!
  • Tartu tilaisuuteen osallistua erilaisiin urheilulajeihin ja treenata olympialaisten ja paralympialaisten rinnalla huippumoderneilla kentillä, radoilla ja kentillä tai vain pysyä kunnossa liittymällä johonkin kuntosaleista jokaisella neljästä kampuksestamme.
  • Ole osa nuorta, elinvoimaista ja ketterää yliopistoa, joka heijastaa ja mukautuu helposti maamme pyrkimyksiin säilyttäen samalla maailmanlaajuisen merkityksen lukuisten kansainvälisten kumppanuuksien kautta.
  • 178 Kansainvälisesti arvostettu ja hyväksytty pätevyys.
  • Liity yliopistoon, joka välittää tarpeeksi siitä, että se on kerännyt yli 300 miljoonaa rupiaa vuoden 2016 alusta tukeakseen Missing Middle -kampanjaa. UJ varmistaa myös, että yli 6 000 apua tarvitsevalla opiskelijalla on kaksi terveellistä ateriaa päivässä.
  • Opiskele vilkkaassa Kultakaupungissa – Etelä-Afrikan talouskeskuksessa. Liity eloisaan, kosmopoliittiseen, edistykselliseen opiskelijoiden ja tutkijoiden ryhmään, joka on matkalla tulevaisuuden uudelleen kuvittelemiseen!
  • UJ tarjoaa hämmästyttävän kampuksella kokemuksen, asutpa sitten jossakin UJ:n asunnosta, kuulut päiväkotiin tai haluatko vain seurustella kaikkien kampusten opiskelijakeskuksissa.
  • Varmistamme kaikkien opiskelijoiden terveyden, turvallisuuden ja turvallisuuden kampuksella omilla terveyspalveluillamme ja UJ-suojapalveluillamme.
  • Tiesitkö, että UJ:n olemassaolon viiden ensimmäisen vuoden aikana se kaksinkertaisti kohdennetun tutkimustuotonsa ja jatkaa ennätysten rikkomista tähän päivään asti!

Pääsymaksut

Tietoja koulusta

Kysymyksiä