
Kasvatustieteiden tohtori in
Ph.D. Maa-, metsä- ja elintarvikeresurssien kestävän hoidon alalta
University of Florence

Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Florence, Italia
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Sekoitettu
Kesto
3 vuotta
Vauhti
Täysaikainen
Lukukausimaksut
Pyydä tietoja
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
Johdanto
Ph.D. Maatalouden metsätalouden ja elintarvikeresurssien kestävän hoidon ohjelma perustuu University of Florence maatalous-, elintarvike-, ympäristö- ja metsätalouden laitoksen (DAGRI) pitkäaikaiseen tutkimukseen ja opetukseen. Ph.D. on 3-vuotinen kokopäiväinen opiskelu- ja tutkimusjakso, joka tarjoaa opiskelijoille tieteellistä tietoa maa- ja metsätalouden taloustieteen, metsäsuunnittelun ja -valvonnan, metsänhoidon, puutieteen, maatalous- ja metsätekniikan, elintarviketieteiden ja teknologioiden aloilta. Tohtoriopiskelijat hankkivat teoreettiset ja metodologiset lähestymistavat innovaatioiden rakentamiseen monimutkaisina sosioekologisina järjestelminä pidettyjen maatalous-, metsä- ja elintarvikejärjestelmien suunnittelussa ja hallinnassa.
Pääsymaksut
Apurahat ja rahoitus
Apurahojen jakamisesta päättää kunkin kurssin akateeminen lautakunta ilmoittautuneiden opiskelijaluettelon perusteella. Stipendin vuotuinen määrä on 16.243,00 €, ja se maksetaan kuukausierissä (maksu suoritetaan kuukauden viimeisenä työpäivänä).
Stipendin määrää korotetaan 50 % opinnäytetyöprojektiin liittyvän tutkimustoiminnan ulkomailla oleskeluluvan ajalta, enintään 18 kuukaudeksi.
Tähän summaan on lisättävä kurssin ensimmäisenä, toisena ja kolmantena vuonna tutkimustoiminnan budjetti Italiassa ja ulkomailla, joka on 10 % stipendin määrästä, vähintään 4 872,90 €.
Apurahansaajien on rekisteröidyttävä INPS:ään (National Institute of Social Security).
Opintoneuvoston seuraavalle vuodelle hyväksymät tohtoriopiskelijat saavat ilmoittautumisohjeet sähköpostitse tohtoritoimistosta.
Opetussuunnitelma
Ph.D. Maatalouden metsätalouden ja elintarvikeresurssien kestävän hoidon ohjelmalla on neljä opetussuunnitelmaa:
Maatalous- ja metsätekniikka (IAF)
Koulutus- ja tutkimusohjelman tavoitteena on parantaa maatalouden hydrauliikan ja biotekniikan toimenpiteitä, vesivarojen hallintaa niukkuuden olosuhteissa, veden säästämistä maataloudessa, maatalouden koneistamista, tarkkuusmaataloutta, maatalouselintarvikkeiden toimitusketjuja, biomassan energistä käyttöä, energiatehokkuuden parantamista. maatalousmetsätalousjärjestelmissä, maaseuturakennusten suunnittelu innovatiivisilla ja kestävillä kriteereillä, kestävät rakennusmateriaalit, peltometsätalousalueen seuranta, digitaalinen kartoitus, maantieteellisten tietojärjestelmien käyttö maaseudun suunnittelussa ja luonnonvaraisten eläinten hallinta
Elintarviketiede ja teknologia (FS&T)
Elintarviketieteen ja -teknologian ohjelma tarjoaa Ph.D. opiskelijoille mahdollisuus kohdata laaja tutkimuskiinnostus elintarvikkeiden ja elintarvikkeiden jalostuksen optimoinnissa ja innovaatioissa. Kestävä kehitys ja terveys ovat tärkeimmät pilarit, joille tohtoriopiskelijoiden tutkimuksen koulutus rakentuu.
Prosessien optimointi ja ohjaus sekä kuluttajien mieltymykset edustavat tärkeimpiä kiinnostuksen aloja elintarvikkeiden ja juomien tuotannon ja kulutuksen yhteydessä.
Metsätalous, suunnittelu ja puutiede (EPFSL)
Tavoitteena on kouluttaa opiskelijoita itsenäiseen työhön alkuperäisessä tutkimuksessa ja stipendeissä seuraavilla aloilla: kestävän metsänhoidon teoreettiset ja metodologiset lähestymistavat; biologisen monimuotoisuuden suojelun ja metsäekosysteemipalvelujen parantamisen suunnittelu; metsäekosysteemien laadullinen ja määrällinen arviointi, mukaan lukien metsien inventointi, kaukokartoitus ja metsämallinnus; kestävä ja ympäristöä vähemmän kuormittava metsätoiminta; metsäpalojen torjuntajärjestelmien ja strategioiden parantaminen, mukaan lukien mallien ja riskikarttojen määrittely; puun toimitusketju, mukaan lukien puutuotteet; puun käyttö rakenteellisiin ja innovatiivisiin tuotteisiin; Metodologia historiallisten ja taiteellisten puuesineiden arvioimiseksi ja konservoimiseksi, mukaan lukien elementtimallinnus.
Viinitalous ja maaseudun kehittäminen (EVSR)
Koulutus- ja tutkimustoiminta keskittyy:
- Viinialan tehokkuuden analyysi tilaympäristöstä paikalliseen maatalouselintarvikejärjestelmään;
- maaseudun kehittämiskysymysten analysointi korostaen niitä välineitä ja menetelmiä, jotka mahdollistavat integroitujen paikallisten kehittämismallien määrittelyn ja tulkinnan;
- Kestävän kehityksen ja monitoiminnallisuuden analyysi maaseudun kontekstissa sekä tilojen/tilojen kilpailukykyisen kehittämisen että elämänlaadun suojelun kannalta näillä alueilla.