Keystone logo
University of Bristol Law School Kestävän tulevaisuuden tohtorintutkinto
University of Bristol Law School

Kestävän tulevaisuuden tohtorintutkinto

Bristol, Yhdistynyt kuningaskunta

4 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Sep 2024

GBP 20 700 / per year *

Kampuksella

* Ulkomailla: kokopäiväinen

Johdanto

Kestävien tulevaisuuksien monitieteellisellä opintokokonaisuudella pyritään tuottamaan uusi tutkijasukupolvi, joka pystyy vastaamaan kestävyyteen liittyviin kiireellisiin yhteiskunnallisiin kysymyksiin kasvavan maailmanväestön edessä.

Kestävyystutkimuksessa kysytään, miten ihmisten hyvinvointia voidaan ylläpitää ja parantaa pitkällä aikavälillä, kun otetaan huomioon kasvava väestö, rajalliset luonnonvarat ja herkkä ympäristö. Alalla, jolla on selkeä soveltava painotus ja vahvat strategiset tulevaisuuteen suuntautuvat poliittiset vaikutukset, yhteiskuntatieteet ovat keskeisellä sijalla.

Se edellyttää myös laajaa monitieteellistä lähestymistapaa ja ymmärrystä taloudesta, lainsäädännöstä, kestävään kehitykseen liittyvästä politiikasta ja psykologiasta sekä asianosaisten maantieteestä ja väestöstä. Siksi opiskelijat tutustuvat tarkoituksellisesti laajaan aineistoon, jotta he osaisivat arvostaa ja ymmärtää toisiinsa kytkeytyviä näkökulmia ja jotta he saisivat valmiudet työskennellä tehokkaasti eri tieteenalojen välillä. Toivotamme tervetulleiksi opiskelijoita, joilla on monenlainen tieteellinen tausta.

Opiskelijat rekisteröidään tavallisesti ensimmäisen ohjaajansa kouluun. Tämä ei välttämättä ole se koulu, joka käsittelee hakemuksesi.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä