Keystone logo
University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

University of Bristol Law School

Johdanto

Olemme 10 parhaan Yhdistyneen kuningaskunnan lakikoulu* maailman johtavassa yliopistossa**. Rikkaan jatkotutkintovalikoimamme ovat muokanneet ja toimittaneet maailmanlaajuisesti tunnetut tutkijat, jotka yhdistävät opetuksen ja tutkimuksen huippuosaamisen, jotta saat valmistuttuasi taidot ja tiedot, joita tarvitaan arvostetun uran saavuttamiseen lakialalla ja sen ulkopuolella. (*Täydellinen yliopistoopas 2024 / ** top 60 QS World University Rankings 2023)

Jatkotutkintomme

Opi maailman johtavilta tutkijoilta, jotta sinusta tulee itse asiantuntija

Älyllisesti vaativan, tutkimustietoisen opetussuunnitelmamme toteuttavat alansa johtavia tutkijoita. Russell Group -yliopistona ja Ison-Britannian 3 parhaan oikeudellisen tutkimuksen yliopistona (REF 2021:n analyysi) akateemikot ovat johtavassa asemassa erilaisilla juridisen tutkimuksen aloilla. Juuri tämä opetuksen ja tutkimuksen huippuosaamisen yhdistelmä näkee valmistuneemme vaikuttavan politiikan ja lainsäädännön muokkaamiseen ja tiedottamiseen ympäri maailmaa ja monilla aloilla.

Valitse laajasta LLM-valikoimasta

Tutkijoidemme tietämys ja asiantuntemus kertovat ainutlaatuiselle ja jännittävälle LLM-valikoimallemme, jonka ohjelmia ovat LLM-laki ja innovaatio, LLM-kansainvälinen oikeus, LLM-pankkitoiminta ja rahoitus, LLM-terveys, laki ja yhteiskunta, ihmisoikeuslain LLM, ympäristöalan LLM, Kestävä kehitys ja liiketoiminta ja paljon muuta valinnanvaraa.

Räätälöi oma tutkinto

Tutkijoidemme uraauurtava tutkimus on vaikuttanut myös erilaisiin valinnaisiin moduuleihin, joiden avulla voit räätälöidä oman tutkinnon.

Jännittäviä mahdollisuuksia ei-juridiikan tutkinnon suorittaneille

Oikeustieteen maisterimme on nopeutettu korkeakoulututkinto. Tämän lainmuuntokurssin avulla voit valmistua kahdessa vuodessa LLB:stä kolmessa vuodessa – ja ymmärtää syvemmällä lain ja oikeudellisen päättelyn kuin yhden vuoden kurssilla. Tällä kurssilla sinulla on myös mahdollisuus erikoisopintoihin valinnaisilla yksiköillä, jotka kuvastavat tutkijoidemme asiantuntemusta - mikä erottaa sen auttaen sinua saavuttamaan tulevaisuuden urasi korkeimmat toiveet.

Uraohjelmamme

Hanki taitoja ja tietoja päästäksesi erilaisiin ammatteihin

Bristolin yliopiston valitseminen tarkoittaa pääsyä monipuoliseen urakeskeisen toiminnan kalenteriin ja vahvaan yhteistyöhön koulun, alumniemme, kansainvälisten lakitoimistojen, kansalaisjärjestöjen ja omistautuneen uraneuvojan välillä, jolla on asiantuntemusta siitä, mitä tarvitaan monipuoliseen pääsyyn. laillisia Pathways . Opiskelu University of Bristol Law School tarkoittaa valmistumista, joilla on taidot, tiedot ja kontaktit, joilla voit täyttää uratoiveesi ja menestyä lain alalla tai sen ulkopuolella.

Hanki käytännönläheistä kliinistä lainopillista kokemusta ja työmahdollisuuksia ihmisoikeuksien, oikeustekniikan ja kriminologian parissa

Opiskelijoiden vetämän pro bono -lakipalvelumme, Human Rights Law Clinicin ja rikosoikeutta ja oikeusjärjestelmää käsittelevien aloitteiden kautta, kuten Freedom Law Clinic ja Empowering the Innocent (aloite, jonka on perustanut maailmanlaajuisesti tunnetun Innocencen perustaja). Project), voit saada tunnustettua, tosielämän kokemusta oikeudesta, jota useiden alojen työnantajat arvostavat. Muita mahdollisuuksia ovat mentorointijärjestelmät, ihmisoikeus- ja juridiset teknologiasijoitukset ja paljon muuta.

Tilamme

Elä ja opi upeissa tiloissa, jännittävässä Iso-Britannian kaupungissa ja yhdessä Lontoon ulkopuolella olevista suurimmista juridisista keskuksista

Law Schoolin tilat tarjoavat parhaan yhdistelmän perinteitä ja innovaatioita. Suuri osa opetuksesta perustuu ikoniseen Wills Memorial Buildingiin Bristolin sydämessä, jossa on goottilainen torni, suuri sali ja kirjasto – ja luentosaleiden gargoyle-kehystetyt ikkunat. Tien toisella puolella Berkeley Squarella on toinen historiallinen rakennus, jossa on modernit tutkimustilat, seminaari- ja ohjaajahuoneet sekä huippumoderni Moot Court, jossa voit myös testata keskustelu- ja neuvottelutaitojasi. Bristol itsessään on elinvoimainen, kulttuurisesti monipuolinen kaupunki, joka on tarpeeksi pieni tunteakseen olonsa lämpimäksi ja ystävälliseksi, mutta riittävän suuri tarjoamaan erinomaisia koulun ulkopuolisia mahdollisuuksia, mukaan lukien lukuisia kerhoja, urheilutoimintaa sekä yhteisö- ja vapaaehtoisryhmiä.

Miksi Bristol?

Koulun johtaja johdatus oikeustieteelliseen tiedekuntaan

Sijainnit

  • Bristol

    Wills Memorial Building, Queens Road, Clifton, Avon, BS8 1RJ, Bristol

Kysymyksiä