Keystone logo
© BIMM University
University of Brighton- Doctoral College

University of Brighton- Doctoral College

University of Brighton- Doctoral College

Johdanto

Tohtorintutkinto Brightonin yliopistossa kehittää ammatillisia taitojasi tutkijana valitsemallasi tieteenalalla ja antaa sinun antaa alkuperäisen panoksesi tietoon työskennellessäsi omistautuneiden tutkijoiden kanssa elävässä, tukevassa yhteisössä.

Brightonin yliopistolla on rikas tieteellinen historia, erityisesti soveltavan tutkimuksen alalla. Olemme ylpeitä akateemisesta työstä, jolla on suuri yleisövaikutus, innovatiivisista lähestymistavoistamme tiedon tuottamisessa ja levittämisessä sekä osuudestamme uusien ja aliedustettujen tieteenalojen kehityksessä.

Meillä on kadehdittava ennätys opiskelijoiden valmistamisesta heidän paikkaansa muualla maailmassa. Tohtoriopiskelijamme hyötyvät lähestymistavasta, joka tunnustaa tiukan tutkimustyön arvon ja siirrettävän korkean tason taidot, joita kehitetään työskennellessään kohti väitöskirjaa. Tarjoamme opiskelijoillemme myös vahvoja yhteyksiämme alueellisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin tutkimusverkostoihin, teollisuuteen, julkisiin palveluihin ja ammattijärjestöihin.

Tukeva ympäristömme sijoittaa sinut asiantuntija-, tyypillisesti kahdesta esimiehestä koostuvan esimiestiimin kanssa ja upottaa työsi asiantuntijaosastojen tutkimukseen. Suurin osa opiskelijoista esitellään useiden tutkimusyhteisöjen jäseninä; sinun tulee perustua erikoistuneen kurinpitokoulun ja kohdennettujen tutkimusryhmien ja/tai tutkimuksen ja yritystoiminnan huippuyksiköiden (COREs) sisällä. Sinulla on myös mahdollisuus liittyä opiskelijoiden joukkoon eri puolilla yliopistoa Tohtorikoulumme ja sen koulutusohjelmien kautta.

Tohtoritutkimuksen tunnustamme kaikkien yliopistojen elinvoimaksi; Toivotamme tohtoriopiskelijamme tervetulleiksi seuraavan sukupolven tutkijoiksi ja tutkijoiksi, jotka jatkavat tehtäväänsä luoda uutta tietoa ja vastata globaaleihin haasteisiin, joita me kaikki kohtaamme.

Pääsymaksut

Sijainnit

  • Brighton

    Mithras House Lewes Road, BN2 4AT, Brighton

Kysymyksiä