Keystone logo
Universidade Santiago de Compostela Kemian- ja ympäristötekniikan tohtori
Universidade Santiago de Compostela

Kemian- ja ympäristötekniikan tohtori

Santiago de Compostela, Espanja

3 Years

Espanja, Galicialainen

Täysaikainen

Request application deadline

Oct 2024

EUR 200 / per year

Kampuksella

Johdanto

Kemian ja ympäristötekniikan tohtoriohjelma oli ensimmäinen USC: n tarjoamista teknisen opetuksen ohjelmista, ja se sai laatumerkinnän ministeriön ensimmäisestä kutsusta lukuvuonna 2003/04 pitäen sitä keskeytyksettä läpi koko ajan kaikki kurssit, joilla se oli voimassa, saivat myös uuden huippuosaamisen tunnuksen lukuvuodesta 2011/12, vuodesta, jona tämä uusi tohtoriohjelmien laatutaso toteutettiin.

Uusi ohjelma, joka säilyttää nykyisen nimensä, alkaa seuraavista tiloista:

 1. Ylläpitää koulutuspolkua, joka on kehitetty USC: n ensimmäisen lääkärin toimesta alueellamme vuonna 1958.
 2. Edistetään koulutusta edistyneillä alueilla kemian, ympäristön ja biotekniikan osaamisen rajoilla nykyisillä ja tulevilla kemian insinööreillä Bolognan uudessa rakenteessa.
 3. Uuden tutkimushenkilöstön kouluttaminen, ajatellen heidän tulevaa integroitumistaan yritysten T & K-alueille, on avain maamme tutkimuksen käynnistämiseen, mikä edistää myös kestävän tutkimusrakenteen kehittämistä.
 4. Rekrytointi ulkomaisia jatko-opiskelijoita, sekä Euroopasta että muilta maailman alueilta. Sen tarkoituksena on erityisesti ylläpitää ja lisätä niiden iberoamerikkalaisten opiskelijoiden määrää, jotka ovat perinteisesti tehneet opinnäytteitä edellisissä tohtoriohjelmissamme.

Ohjelman erityistavoitteet ovat seuraavat:

 1. Sisällytä tutkinnon suorittaneet yliopistomaailmaan, erityisesti laitoksen tutkimuslinjoille, edistämällä heidän osallistumistaan paitsi itse tutkimukseen myös projektinhallintaan.
 2. Kouluta lääkäreitä, joiden liittyminen teollisuuteen suosii T & K-tiimien perustamista ja toteuttamista.
 3. Edistetään tiedonvaihtoa muiden tutkimus- ja kehityskeskusten tutkimusryhmien kanssa opiskelijoiden ja opettajien liikkuvuuden avulla.
 4. Lisätään tieteellistä ja teknologista tietämystä kemian, ympäristön ja bioprosessitekniikan aloilla edistämällä sen levittämistä tieteellisissä julkaisuissa, joilla on korkea vaikutusindeksi.

tutkimusalueet

 • Kemiantekniikka
 • Ympäristötekniikka
 • Biokemiallinen tekniikka

Ihanteelliset opiskelijat

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Tietoja koulusta

Kysymyksiä