Keystone logo
University of California Santa Barbara

University of California Santa Barbara

University of California Santa Barbara

Johdanto

University of California Santa Barbara keskikokoinen teknillinen University of California Santa Barbara luokitellaan jatkuvasti maailman teknillisten korkeakoulujen ylemmän tason joukkoon. University of California Santa Barbara Engineering tarjoaa opiskelijoille suoraa akateemista mentorointia, jota he tarvitsevat menestyvän uran rakentamiseksi ja tutkinto-ohjelmien suorittamiseksi ajoissa.

Olemme monitieteinen kampus, jossa innovaatiokulttuuri ajaa sekä perustutkimuksen että soveltavan teknologian ratkaisujen kehitystä ja tuo samalla lisäarvoa alueemme, valtiomme ja maailman talouteen. University of California Santa Barbara Engineering, on osoittautunut yhdeksi menestyneimmistä ympäristöistä julkisen ja yksityisen sektorin tutkimuskumppanuudessa; syvät, monipuoliset ja lukuisat teollisuuden kanssa luodut yhteydet ovat johtaneet satoihin henkisiin ominaisuuksiin.

Insinööritieteiden korkeakoulun tehtävänä on tarjota opiskelijoille vankka perusta tieteellisille ja matemaattisille perusteille; kokemus teknisten järjestelmien analysoinnista, synteesistä ja suunnittelusta; ja altistuminen nykyiselle tekniikan käytölle ja huipputekniselle tutkimukselle ja tekniikalle. Yrittäjyyden henki koulutuksessa, tieteellisessä toiminnassa ja osallistuminen insinööritoimintaan saa University of California Santa Barbara teknillisen korkeakoulun.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Santa Barbara

    Santa Barbara, Yhdysvallat

    Kysymyksiä