Keystone logo
University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs PhD in Environmental Engineering
University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

PhD in Environmental Engineering

Storrs, Yhdysvallat

4 Years

Englanti

Täysaikainen

18 Dec 2024

Jan 2025

Request tuition fees

Kampuksella

Johdanto

Missiomme on tarjota uusinta ja monitieteistä oppimisympäristöä perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille. Tarjoamme erilaisia tutkintoja, mukaan lukien BS, Minor, MS, M. Eng. ja Ph.D. ja teemme huippututkimusta kolmella ydinalueella:

  • ilman saastuminen ja ilmakehän prosessit;
  • Epäpuhtauksien kohtalo ja resurssien talteenotto ja
  • Vesitieteet ja vesivarojen hallinta.

Tutustu verkkosivustoomme saadaksesi lisätietoja ympäristöinsinöörien urapoluista ja mahdollisuuksista, opetussuunnitelmastamme, tiedekunnan jäsenistä ja tutkimusprojekteista. Tiedekuntamme on sitoutunut akateemiseen ja ammatilliseen menestykseesi. Tarjoamme haastavia ja tiukkoja kursseja; jännittäviä ja merkityksellisiä tutkimusmahdollisuuksia; sekä yksilöllistä mentorointia ja ohjausta.

Akkreditointi

Environmental Engineering BS -tutkinto UConnissa on ABETin Engineering Accreditation Commissionin akkreditoima, http://www.abet.org.

Akkreditointi on prosessi, jolla varmistetaan, että UConnissa ansaitsemasi ympäristötekniikan tutkinto valmistaa sinut uratavoitteisiisi, mukaan lukien työllistymiseen insinöörinä valmistumisen jälkeen ja lopulta ammattiinsinöörin (PE) lisensoinnille.

Ohjelman koulutustavoitteet kuvaavat, mitä valmistuneiden odotetaan saavuttavan muutaman vuoden kuluessa valmistumisesta.

Ympäristötekniikan perustutkinto-ohjelman koulutustavoitteina on antaa alumneillemme tiedot ja taidot, joita tarvitaan:

  • osallistua aktiivisesti insinöörin käytäntöön ja ammattiin, mukaan lukien hallinto ja hallinto, julkisella, yksityisellä tai akateemisella sektorilla ympäristötekniikan teknisellä alalla;
  • seuraa polkua kohti johtajuutta ammatissa, johon voi sisältyä lisensoiduksi ammattiinsinööriksi tuleminen, ihmisen toiminnan ympäristövaikutusten arvioiminen, ratkaisujen suunnittelu ja rakentaminen tällaisten vaikutusten minimoimiseksi ja lieventämiseksi sekä luonnonympäristön hoitaminen elämää ylläpitävänä järjestelmänä; ja
  • harjoittaa elinikäistä oppimista jatko- ja ammatillisen koulutuksen kautta.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Tietoja koulusta

Kysymyksiä