Keystone logo
© UConn School of Engineering Graduate Programs
University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

Johdanto

UConn College of Engineering on tutkimuksen ja tekniikan koulutuksen voimalaitos Connecticutin osavaltiossa ja sen ulkopuolella. Olemme New Englandin suurin julkinen insinöörikoulu, ja tarjoamme 51 prosenttia osavaltion insinööritutkinnon suorittaneista. Carnegie Foundation on nimennyt UConnin "R1"-tutkimusyliopistoksi. Tämä on korkein tutkimukselle annettu luokitus, ja ero on vain 3 prosentilla kaikista Yhdysvaltojen korkeakouluista.

Jatko-ohjelmamme painottavat kokemuksellista suunnittelua, jotta opiskelijat saavat tiedot ja taidot, joiden avulla he voivat jonakin päivänä löytää innovatiivisia ja sosiaalisesti oikeudenmukaisia ratkaisuja nykypäivän monimutkaisimpiin haasteisiin. Teemme yhteistyötä paikallisten ja kansallisten teollisuudenalojen kanssa vastataksemme kiireellisiin teknologisiin haasteisiin ja vahvistaaksemme tuotantopohjaamme.

Arvostamme yrittäjyyttä ja innovaatioita, ja opiskelijamme ja tiedekuntamme kehittävät aktiivisesti startup-yrityksiä ja innovatiivisia teknologioita taloudellisen kehityksen tueksi. UConn pyrki vastaamaan yhteiskuntamme suuriin haasteisiin ihmisoikeuksia, hylättyjä paikkoja, kyberturvallisuutta ja muita ajankohtaisia kysymyksiä koskevilla tutkimusaloitteilla.

Yleiskatsaus

UConn College of Engineering on tutkimuksen ja tekniikan koulutuksen voimalaitos Connecticutin osavaltiossa ja sen ulkopuolella. Olemme Uuden-Englannin suurin julkinen insinöörikoulu, ja tarjoamme 51 prosenttia osavaltion insinööritutkinnon suorittaneista. Teemme yhteistyötä paikallisten ja kansallisten teollisuudenalojen kanssa vastataksemme kiireellisiin teknologisiin haasteisiin ja vahvistaaksemme tuotantopohjaamme. Arvostamme yrittäjyyttä ja innovaatioita, ja opiskelijamme ja tiedekuntamme kehittävät aktiivisesti startup-yrityksiä ja innovatiivisia teknologioita taloudellisen kehityksen tueksi. UConn pyrki vastaamaan yhteiskuntamme suuriin haasteisiin ihmisoikeuksia, hylättyjä paikkoja, kyberturvallisuutta ja muita ajankohtaisia kysymyksiä koskevilla tutkimusaloitteilla.

Carnegie Foundation on nimennyt UConnin "R1"-tutkimusyliopistoksi. Tämä on korkein tutkimukselle annettu luokitus, ja ero on vain 3 prosentilla kaikista Yhdysvaltojen korkeakouluista. Jatko-ohjelmamme painottavat kokemuksellista suunnittelua, jotta opiskelijat saavat tiedot ja taidot, joiden avulla he voivat jonakin päivänä löytää innovatiivisia ja sosiaalisesti oikeudenmukaisia ratkaisuja nykypäivän monimutkaisimpiin haasteisiin.

Kampuksen ominaisuudet

Se on tarpeeksi yksinkertaista - UCONN on Premier University

Huippututkimuslaitoksen älykkäimpien opiskelijoiden ja opettajien ympäröimä työntää sinut, haastaa sinut ja parantaa parhaasi joka päivä.

Connecticutin lippulaivayliopiston läsnäolo tuntuu koko osavaltiossa. Connecticutin yliopisto tarjoaa erinomaisen koulutuksen pääkampuksellamme Storrsissa ja neljällä alueellisella kampuksellamme Avery Pointissa, Hartfordissa, Stamfordissa ja Waterburyssa. Opiskelijamme pääsevät nauttimaan arvostetuista tiedekunnista, vertaansa vailla olevista tutkimusmahdollisuuksista ja ainutlaatuisista harjoittelupaikoista joissakin maan arvostetuimmissa yrityksissä. Opiskelijamme harjoittavat intohimoaan, oppivat, mitä he rakastavat, ja johtavat menestykseen.

Huskyt menneisyydessä ja nykyisyydessä kertovat, että mikään ei ole aivan samanlaista kuin UConn-yhteisö. Kannat UConn-kokemuksesi mukanasi ystävien kautta, joista tulee perhe, Husky Priden kautta, josta tulee osa identiteettiäsi, ja unelmien kautta, joista tulee todellisuutesi.

Epäilemättä UConn tekee sinusta paremman - riippumatta siitä, mistä matkasi alkaa. Tee se täällä .

 • Storrs - pääkampus
 • Avery Point
 • Hartford
 • Stamford
 • Waterbury

  Pääsymaksut

  Koulutusvaatimukset

  Graduate Schoolin GPA-vaatimukset

  Poikkeustapauksia lukuun ottamatta, jotta opiskelijan aiemman kurssin on täytettävä jokin seuraavista kriteereistä, jotta se voidaan ottaa tutkintoon tai todistusohjelmaan:

  • Viimeisimmän tutkinnon kumulatiivinen GPA on 3,0 tai korkeampi koko tutkinnon osalta tai
  • Jos viimeisin tutkinto on perustutkinto tai opiskelija ei ole vielä suorittanut perustutkintoa:
   • GPA 3,0 tai korkeampi koko kahden viimeisimmän kokopäiväisen perustutkinto-opiskeluvuoden aikana, tai
   • GPA on 3,5 tai korkeampi koko viimeisimmän kokopäiväisen perustutkintokurssin vuoden ajalta tai
   • Jos opiskelija on suorittanut vähintään yhden lukukauden kokopäiväistä opiskelua viimeisimmän perustutkinto- tai jatkotutkinnon suorittamisen jälkeen, GPA on 3,0 tai korkeampi kaikista tutkinnon jälkeisistä kursseista.

  Täyttääksesi hakemuksesi sinun tulee:

  • Lataa opintosuoritusotteet koulusta, jossa suoritit kandidaatin tutkinnon, ja kaikki sen jälkeen suoritetut kurssit riippumatta siitä, onko tutkinto saatu.
  • Lataa kopiot ja tutkinnot kansainvälisistä instituutioista sekä englanniksi että yliopiston ensisijaiseksi kieleksi. Hakemustasi ei käsitellä ilman näitä kopioita.

  Opintosuoritusotteen lataamatta jättäminen kaikista oppilaitoksista riippumatta siitä, onko tutkinto saatu vai ei, voi olla peruste pääsyn peruuttamiseen.

  Lisävaatimukset kansainvälisille opiskelijoille

  Graduate School ei vaadi kolmannen osapuolen valtakirjaarviointia, mutta otamme mielellämme vastaan arvioita seuraavista palveluista:

  • NACES (National Association of Credential Evaluation Services) tai
  • AICE (Association of International Credential Evaluators)

  Jos tutkintosi on 3-vuotinen kandidaatin tutkinto Intiasta, Kanadasta, Australiasta, Sri Lankasta tai tietyistä muista maista, emme pidä tutkintoa vastaavana 4 vuoden yhdysvaltalaista kandidaatin tutkintoa. Tämä on käytäntömme, vaikka ulkopuolinen valtakirjojen arvioija, joka on NACES:n (National Association of Credential Evaluation Services) tai AICE:n (Association of International Credential Evaluators) jäsen, on arvioinut tutkinnon 4 vuoden tutkinnoksi.

  • Lataa yksittäisiä/vuosittaisia arvosanaarkkeja tai opintosuoritusotteita (kurssit ja arvosanat, ei tunnit) opiskelijoille, jotka suorittavat koulutuksensa Intiassa, Pakistanissa, Bangladeshissa tai Sri Lankassa.
  • Jos suoritit tutkinnon ja sitä ei ole mainittu opintosuoritusotteessa, vaadimme kopion tutkinnostasi lataavan hakemukseesi. Yleisin syy hakemusten käsittelyn viivästymiseen on, että kaikkia vaadittuja opintosuoritusotteita (ja kansainvälisten oppilaitosten tutkintoja) ei ole lähetetty.
  • Kansainvälisen postin viivästysten minimoimiseksi hakemuksen jättämisen jälkeen The Graduate School suosittelee lähettämään viralliset kopiot ja tutkinnot jokaisesta korkeakoulusta/yliopistosta, johon olet osallistunut. (Huomaa, että virallisia opintosuoritusotteita ja tutkintoja ei tarvitse lähettää Graduate Schooliin ennen kuin pääsytarjous on tehty.)

  Englannin kielen taito

  Jos englanti ei ole ensisijainen kielesi**, saatat joutua toimittamaan todisteet englannin kielen taidosta.

  **Ensisijainen kieli määritellään kieleksi, jota on käytetty kommunikoinnissa lapsuudesta lähtien.

  Viisumivaatimukset

  US Student Visa -sponsorointi

  Jos olet kansainvälinen opiskelija, joka vaatii Yhdysvaltain opiskelijaviisumin sponsorointia Connecticutin yliopistolta, ole valmis lähettämään maahanmuuttoasiakirjapyyntö International Student & Scholar Services (ISSS) -toimistolle sen jälkeen, kun sinut on hyväksytty tutkijakouluun. (ISSS-toimisto ei julkaise I-20/DS-2019-asiakirjaa ennen kuin pääsysi on viimeistelty/ylioppilas.)

  Lähetä I-20/DS-2019-pyyntösi ISSS:lle vähintään kuukautta ennen lukukautta, jolloin aloitat ohjelman.

  Jos sinulla on kysyttävää tarvittavista materiaaleista, ota yhteyttä IS-toimistoon: [email protected]

  Tarvitset NetID-tunnuksen I-20- tai DS-2019-hakemuksen hakemiseen. Tämä lähetetään sinulle sähköpostitse 2–5 arkipäivän kuluessa pääsyilmoituksesi vastaanottamisesta. Jos tarvitset apua NetID-tunnuksesi kanssa tai jo sähköpostiisi lähetettyjen tietojen uudelleenlähettämisessä, ota yhteyttä ITS-toimistoon numerossa (860) 486-4357 tai sähköpostitse: [email protected]

  Apurahat ja rahoitus

  Jatko-opiskelijat voivat saada taloudellista tukea opintoihinsa monista eri lähteistä, ja kannustamme sekä tulevia että nykyisiä jatko-opiskelijoita tutkimaan kaikkia eri vaihtoehtoja löytääkseen tarpeisiinsa parhaiten sopivat. Suosittelemme myös, että kaikki jatko-opiskelijat neuvottelevat ohjaajiensa sekä jatko-ohjelmiensa opettajien ja henkilökunnan kanssa, koska he tietävät todennäköisimmin tutkinto- tai tieteenalakohtaisista tukilähteistä. Lisäksi jatko-opiskelijoiden tulee hyödyntää kansallisten apurahojen ja apurahojen toimiston tarjoamia resursseja sekä tunnistaa mahdolliset rahoituslähteet että saada neuvoja onnistuneiden hakemusten laatimiseen. Täältä löydät tietoa sekä sisäisistä (UConnissa) että ulkoisista (UConnin ulkopuolella) opiskelijoiden mahdollisuuksista hakea apua, stipendejä tai muuta taloudellista apua.

  Lisäksi tässä on muutamia hyödyllisiä taloudellisia tukioppaita tohtoriopiskelijoille:

  • Taloudellinen apu tohtoriopiskelijoille
  • Tohtoriopiskelijan opas apurahoihin

  Seuraavien mahdollisuuksien lisäksi tässä on muutamia hyödyllisiä apurahoja ja taloudellisia tukioppaita jatko-opiskelijoille:

  • Taloudellinen apu tohtoriopiskelijoille
  • Tohtoriopiskelijan opas apurahoihin
  • National Fellowships -kannustinohjelma

  Office of National Scholarships and Fellowships (ONSF) ilmoittaa ilolla, että UConnin kunnianhimoinen kannustinohjelma jatkuu vahvemman opiskelija- ja tiedekuntakulttuurin rakentamiseksi arvostettujen, kansallisesti kilpailukykyisten apurahojen ja apurahojen hakemiseen.

  Tämän ohjelman mukaisesti kaikki UConnin tiedekunnat kaikilla kampuksilla (mukaan lukien UCHC) voivat saada jopa 1 000 dollaria ammatillisen kehityksen varoja tunnustaakseen heidän työnsä mentoroimalla opiskelijoita ehdotusten kehittämisprosessin ja tukihakemusten jättämisen kautta. Lisäksi kokopäiväiset jatko-opiskelijat, jotka hakevat NFIP-kelpoisia apurahoja, voivat hakea 250 dollarin stipendiä tämän ohjelman kautta. Ohjelman viiden ensimmäisen vuoden aikana on myönnetty yli 450 000 dollaria ammatillisen kehityksen varoja ja jatko-opiskelijoiden stipendejä.

  Määräaika: 28. huhtikuuta 2023, klo 23.59 (EDT)

  • Future Climate Venture Studio -apuraha

  Future Climate Venture Fellowship -ohjelma on suunniteltu tarjoamaan konkreettisia kokemuksia opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita uusista yrityksistä, markkinoinnista, kaupallistamisesta, yrityskehityksestä ja ilmastonmuutoksen tutkimuksesta. Fellows nimetään mentoriin tai startup-yritykseen, ja heillä on mahdollisuus tutustua monenlaisiin ilmastonmuutokseen liittyviin aiheisiin. Stipendiaatit kehittävät viestintä- ja markkinointitaitoja sekä heillä on mahdollisuus olla mukana tuomassa ilmastonmuutokseen liittyviä teknologioita markkinoille tukemalla start-up- ja alkuvaiheen yrityksiä. Fellowilla voi myös olla mahdollisuus auttaa kehittämään pitch-kansia omien yritystensä kanssa, ja heillä on mahdollisuus osallistua sisäisiin ja ulkoisiin koulutus- ja urakehitykseen keskittyviin seminaareihin. Stipendiaattien tulee pitää suullinen esitys ohjelman päätteeksi.

  Hakuaika: 15.1.2023

  • Rahoitusmahdollisuudet jatko-opiskelijoille ja jatko-opiskelijoille

  Etsi maksullisia kesätutkimusohjelmia jatko-opiskelijoille, matka-apurahoja ja apurahoja – monet määräajat lähestyvät!

  Sijainnit

  • Storrs

   Storrs, Yhdysvallat

   Kysymyksiä