Keystone logo
University of California Santa Cruz

University of California Santa Cruz

University of California Santa Cruz

Johdanto

Sosiaalisten, taloudellisten, poliittisten ja teknologisten muutosten myötä globaalissa yhteiskunnassa yhteiskuntatieteilijät käsittelevät erittäin monimutkaisia kysymyksiä rasismista, taloudellisesta eriarvoisuudesta, koulutusuudistuksista ja hallintotavasta ympäristön pilaantumiseen, kansainväliseen kauppaan ja rahoitukseen, transnationalismiin, nousevien maailmojen haasteisiin ja kuinka ihmismieli toimii.

Tarjoten monia poikkitieteellistä yhteistyötä ja useita maisteritason jatko-ohjelmia, joissa korostetaan ammatillista koulutusta (taloustiede ja koulutus), opiskelijat kokevat kattavan ja tiukan koulutuksen, joka valmistaa heitä tuottavaan uraan ja jatko-opintoihin.

Tiedekunta tekee alansa huippututkimusta, työskentelee usein opiskelijoiden kanssa klustereissa, jotka yhdistävät osastoja ja tutkimuskeskuksia. Äskettäin tehty tutkimus sijoittui University of California Santa Cruz yhteiskuntatieteiden osastoon 1. sijalla kansakunnassa julkisten yliopistojen keskuudessa tutkimuksen tuottavuus.

Sijainnit

  • Santa Cruz

    High Street,1156, 95064, Santa Cruz

    Kysymyksiä