Keystone logo
Turan University Taloustieteen tohtori
Turan University

Taloustieteen tohtori

Almaty, Kazakstan

0 Years

, Venäjän kieli

Täysaikainen

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Taloustieteen tohtoriopinto:

tarjoaa kansainvälisen tason korkeimman tieteellisen pätevyyden omaavien asiantuntijoiden eliittivalmennuksen tieteen, tiedepedagogisen, tuotanto- ja innovaatiotoiminnan aloille;

laajentaa urakehityksen mahdollisuuksia;

takaa, että sinusta tulee kysytyin asiantuntija, jolla on systeeminen näkemys taloudellisista ongelmista, jotka voivat määrittää kaupalliset mahdollisuudet tutkimustulosten soveltamiseen ja toteuttamiseen, toteuttaa tutkimusongelmien asiantuntemusta ja hallita tehokkaasti osaamisintensiivisiä hankkeita.

Valmistuvan osaston strateginen prioriteetti on tieteellinen ja tutkimustyö. Laitoksen johtava professori- ja opetushenkilöstö tekee perustavanlaatuisen ja soveltavan tieteellisen tutkimuksen todellisista taloudellisista ongelmista. Taloustieteen tohtoriopiskelijat ovat mukana laitoksen tutkimushankkeissa.

Perustutkimushankkeiden teemat:

Taloudellisen vuorovaikutuksen integraatiovaikutukset Euraasian talousunionissa

Yhteistyön integraatiovaikutukset Euraasian talousunionissa (EAEU)

Soveltavien tieteellisten projektien teemat:

Kansainvälistymisprosessin hallinta Kazakstanin tasavallan korkeakouluissa

Valtion ja paikallishallinnon todelliset ongelmat

"Vihreän" liiketoiminnan muodostumisen ja kehittämisen mekanismi Kazakstanissa

Innovatiivisen yrittäjyyden ekosysteemin rakentaminen Kazakstanin tasavaltaan

Laitoksen tutkimustyö on tässä yhteydessä olennainen osa koulutusprosessia yleensä, kriittisin tekijä henkisen potentiaalin vahvistamisessa, perusta koulutuksen ja metodologisen tuen jatkuvalle päivittämiselle.

Moderni tietoon perustuva talous johtaa tohtorin tutkinnon suorittaneiden uramahdollisuuksien liikkuvuuteen. Jatko-opintojen aikana hankitut perustiedot, taidot ja tavat parantavat merkittävästi työllistymis- ja urakehitysmahdollisuuksia sekä akateemisessa että ulkomailla. Tohtorintutkinnon suorittaminen edistää menestyvää uran etenemistä tutkimus-, projektitaloudellisella, analyyttisellä, organisatorisella, hallinnollisella ja pedagogisella alalla.

Tohtorikoulutettavien saamat pätevyydet vastaavat työnantajien odotuksia, jotka arvostavat suuresti lääkäreiden potentiaalia, tutkimustietoja, kykyä integroida tietoa eri lähteistä ja kykyä työskennellä akateemisen ja ammatillisen asiantuntemuksen rajoilla.

Filosofian tohtorin (PhD) ammatillinen taso "taloustieteen" erikoisalalla mahdollistaa:

Tehdä tieteellinen ura - työskennellä tutkimuslaitoksissa ja keskuksissa, saada kotimaisia ja ulkomaisia tutkimusapurahoja.

Opetustoiminnan valitseminen - aloita dosentista, josta tulee lopulta johtava kotimainen ja ulkomainen yliopiston professori.

Tehdä johtajauraa - tulla tuotanto- ja liikeyritysten johtajaksi.

Tehdä hallinto- ja johtajaura - ottaa vastuullisia tehtäviä valtion ja kuntien elimissä.

Valita analyyttinen ura - harjoittaa liike-elämän konsultointia työskentelemällä suurten yritysten analyyttisillä osastoilla.

Tärkeintä on, että tohtorin tutkinto tarjoaa taatun työpaikan ja korkean tulotason. Työmarkkinoilla korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden kysyntä sekä Kazakstanissa että ulkomailla kasvaa jatkuvasti.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

 • Liiketalouden tohtori
  • Helsinki, Suomi
  • Vaasa, Suomi
 • Tohtori taloustieteessä
  • Dallas, Yhdysvallat
 • Taloustieteen integroitu tohtori
  • Brighton, Yhdistynyt kuningaskunta