Keystone logo
Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Johdanto

Oppia. Löytää. Tehdä yhteistyötä. Innovoida.

Tulane-yliopiston kemian ja biomolekyylin tekniikan (CBE) tohtoriohjelma tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen koulutuksen, joka keskittyy tilaisuuteen suorittaa monipuolista, huippuluokan, poikkitieteellistä tutkimusta tiedekunnan jäsenidemme läheisessä ohjauksessa.

Laitos koostuu 13 toimikaudella toimivasta tiedekunnan jäsenestä, joilla on ainutlaatuinen tausta ja tutkimusala kiinnostuneina tilastollisesta mekaniikasta ja termodynamiikasta molekyylisimulaatioihin, energiaan, ympäristöön ja solujen suunnitteluun. Opiskelijamme ovat lähtöisin ympäri maailmaa. Nykyinen tiedekunnan ja jatko-opiskelijoiden välinen suhde on noin 3: n avulla mahdollistaa yksilöllisen huomion kunkin opiskelijan etenemiseen, mikä johtaa henkilökohtaiseen kokemukseen täällä Tulanessa.

Tulane-yliopisto ja CBE-osasto tarjoavat jatko-opiskelijoilleen kilpailukykyisiä rahoituspaketteja, jotka sisältävät apurahoja ja tutkimusapua, avokätisiä apurahoja, lukukausimaksuja ja tuettua sairausvakuutusta.

Dr. Julie Albert puhuu nano- ja mikrorakenteisten polymeerimateriaalien kehittämisestä

Tehtävä

Kemian ja biomolekulaarisen tekniikan laitoksen tehtävänä on tarjota korkealaatuisimpia ohjelmia kaikkien tasojen opiskelijoiden kouluttamiseksi kemian ja biomolekulaarisen tekniikan periaatteista ja sovelluksista Tulanen yliopiston ympäristössä. Osana tätä tehtävää opiskelijat tekevät innovatiivista ja korkealaatuista tutkimusta, joka edistää teknisiä ratkaisuja terveyden, energian ja ympäristön kannalta.

tutkimus

Tutkimusalueemme edustavat uusia ja mielenkiintoisia kemian tekniikan suuntaviivoja, jotka keskittyvät edistyneiden materiaalien, biomolekulaarisen tekniikan ja uudenlaisen ympäristöteknologian aiheisiin. Lisätietoja tutkimusalueista on osoitteessa https://sse.tulane.edu/cbe/research

Perustieteiden korkeakoulu tuottaa miljoonia tutkimusdollaria yliopistolle, valiota tutkinnon suorittaneiden mahdollisuuksia ja valmistaa vuosittain eniten tohtoriopiskelijoita Tulanessa.

Tulane Chemical and Biomolecular Engineering

Tietoja kemian ja biomolekulaarisen tekniikan laitoksesta

Laitos on kolmas Yhdysvalloissa, ja sen juuret ovat teollisuuskemiassa. Nykyään osasto jatkaa vahvaa tiukan oppimisen perinnettä yhdessä löytämisriemun kanssa. Laitos arvostaa apurahaa ja pyrkii tarjoamaan opiskelijoilleen kaikki mahdollisuudet kehittää akateemista potentiaaliaan. Luokkakokot ovat pieniä ja laitoksen opiskelijoiden ja tiedekuntien suhde on tyypillisesti alle 10: 1. Tiedekunnalla on avoimien ovien politiikka, ja se on opiskelijoiden käytettävissä koko työpäivän ajan. Opiskelijoilla on valtavia mahdollisuuksia osallistua tutkimukseen, ja tiedekunta kannustaa ja edistää opiskelijoiden osallistumista tutkimukseen. Laitoksella on kymmenen tiedekunnan jäsentä ja se ylläpitää intensiivistä jatkotutkimusohjelmaa, joka johtaa tohtorintutkintoon.

Tulane Chemical and Biomolecular Engineering PhD Candidate

Sijainnit

  • New Orleans

    School of Science and Engineering, 201 Lindy Claiborne Boggs Center, 6823 St. Charles Avenue, LA 70118-5698, New Orleans

Ohjelmat

Kysymyksiä